İnşallah sonucun pozitif olur ve bize de umut olursun. Bizimle paylaşmayı unutma sonucunuPtesi canım test inşallah hayırlı haberler alır sizinle de paylaşırım
Canım ben kullanıyorum giriyor ama artık acımaya başladı sanırım tahriş olduArkadaşlar crinone jel kullanan varmı? Transferin 9.günündeyim resmen 1 haftadır aplikatör aşırı derecede zor giriyo böyle olan varmı?
Hadi yaCanım ben kullanıyorum giriyor ama artık acımaya başladı sanırım tahriş oldu
Kan testi yaptınmı pekievet oldum ayın 11inde.
Tamam canım merak etme paylaşacağım inşallahİnşallah sonucun pozitif olur ve bize de umut olursun. Bizimle paylaşmayı unutma sonucunu
Canım ben kullanıyorum giriyor ama artık acımaya başladı sanırım tahriş oldu
Acı ve tahriş falan yok sadece rahim çok darlaştı zor giriyorp a t u l i
Kızlar ben şöyle bir taktik buldum jeli yapmadan önce lavaboya giriyorum Tabi lavaboya girdiğim için de afedersiniz taharetten dolayı genital bölgem ıslak oluyor. Hafif kurulayıp hop peşine yapıyprum çok rahat giriyor hiç tahriş acı vs da yok
Dediğim şekilde yaparsan sudan ve ıslaklıktan dolayı kaydığı için girer diye dedim canım. Test yaptın mı ben korkuyorum yapamadım halaAcı ve tahriş falan yok sadece rahim çok darlaştı zor giriyor
Dün yaptım sırf aklımdan çıksın diye tabiki negatifDediğim şekilde yaparsan sudan ve ıslaklıktan dolayı kaydığı için girer diye dedim canım. Test yaptın mı ben korkuyorum yapamadım hala
Kaçıncı gündü dünDün yaptım sırf aklımdan çıksın diye tabiki negatif
8 canımKaçıncı gündü dün
Aynıyız ben de korkuyorum test yapmaya üzülürüm diye ptesiyi bekleyeceğim artık test günüm8 canım
Of valla zaman geçmiyoAynıyız ben de korkuyorum test yapmaya üzülürüm diye ptesiyi bekleyeceğim artık test günüm
Ah sorma canım yaaOf valla zaman geçmiyo
Sırt üztü uzanır şekilde yapıyorum tatlım ben. Canım da hiç acımıyor. Ama ayakları kaldırarak değil tam tersi ayakları yatağa bastırıp kalçayı hafif kaldırınca çok kolay giriyo. Bi de böyle dene istersenArkadaşlar crinone jel kullanan varmı? Transferin 9.günündeyim resmen 1 haftadır aplikatör aşırı derecede zor giriyo böyle olan varmı?
Zaten öyle yapıyorum ama zor itiliyo aman neyse tşk cvp içinSırt üztü uzanır şekilde yapıyorum tatlım ben. Canım da hiç acımıyor. Ama ayakları kaldırarak değil tam tersi ayakları yatağa bastırıp kalçayı hafif kaldırınca çok kolay giriyo. Bi de böyle dene istersen
Şu kadınlık ne zor yaaa üfffZaten öyle yapıyorum ama zor itiliyo aman neyse tşk cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?