Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Vardır herşey de bir hayır sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin rabbim

İlk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı malesef Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir gün güzel haberler alırız...
Amin canım tekrar güçleneceksin zamanla inşallah. Olmuyorsa güzelleştiriyordur diye düşün. Güzel haberler alacağız buna inanıyorum

Cnm sanirim ayni gun trasnfer olmusuz sen test yaptin mi hic belirtin falan varmi cnm acaba bana umut ol
Yok canım vallahi zor tutuyorum kendimi kaset test almamak için ama yarın 7. Gün oluyor çatlicam meraktan. 4. Gün kasık ağrım ve batmalarım oldu 5. Gün de hafif seyretti. Dün ve bugün daha iyiydim canım. Ama tutunma ağrısı mıydı gonapeptyl ağrısı mıydı bilemiyorum. Başka hiç bir belirtim yok malesef sen de var mı hiç belirti bu günlerde birbirimize destek olalım.

cnm bn 18 haziran aksam 4 bucuk gibi oldum trabsferimi sen ne zman olmustun benimde bugun 5. Gunum benim bastan beri hic agrim biseyim olmadi malesef cnm belirti cok yok bu sefer korkiyorum aslinda bu benim 3. Tup bebegim diger 2si de tutmustu ama dusuk oldu malesef onlarda belirtim cok olmustu agrilar falan 3. Gundn beri tedt yapiyotum simdi de fakat hala cok silik de olsa pozitif cikmadi bu beni cok endiselendiriyor malesef cnm bugunde taptim test ama malesef tek cizgi

cnm bn 18 haziran aksam 4 bucuk gibi oldum trabsferimi sen ne zman olmustun benimde bugun 5. Gunum benim bastan beri hic agrim biseyim olmadi malesef cnm belirti cok yok bu sefer korkiyorum aslinda bu benim 3. Tup bebegim diger 2si de tutmustu ama dusuk oldu malesef onlarda belirtim cok olmustu agrilar falan 3. Gundn beri tedt yapiyotum simdi de fakat hala cok silik de olsa pozitif cikmadi bu beni cok endiselendiriyor malesef cnm bugunde taptim test ama malesef tek cizgi

Canım çok geçmiş olsun belki belirti olmaması senin için bu sefer avantajdır. Test için erken yapmayın diyorlar yanıltıcı olabilir. Karamsar olma en güzelini hayal et canım. ben de 18 haziran sabah yaptırdım bugün 6.gün oluyor. Kaçıncı gün transferi oldu ve hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sen de öyle yap lütfen

Canım çok geçmiş olsun belki belirti olmaması senin için bu sefer avantajdır. Test için erken yapmayın diyorlar yanıltıcı olabilir. Karamsar olma en güzelini hayal et canım. ben de 18 haziran sabah yaptırdım bugün 6.gün oluyor. Kaçıncı gün transferi oldu ve hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sen de öyle yap lütfen

Sagol cnm bnm ins bu sefer sonu guzel olur ve saglikla kavusuruz evlatlarimiza test icin erken biliyorum aslinda cnm ama digerlerinde bitanesinde 3. Gunden itibaren digeride 6 gunden itibaren cikinca stres yaptim bu niye cikmiyo diye sanirim idrara cabuk geciyor benim normlalde ama bunda boyle olunca korktum cnm acikcasi ins erken diye cikmiyodur benim 5. Gun aa kalite 2 embriyo koyuldu cnm oncekiler en kotu kalite embriyolardi ama tutmustu cnm ins bunlar kalite olarak daha iyi ama bakalim kismet cnm ben sabah aksam jel oksapar igne folik asit glifor coraspin estrofem omega 3 vitamin b12 ve d vitamin damla kullaniyorum cnm sen ne kullaniyosun

Anladım canım içimden bir ses tutacağını söylüyor senin. İnşallah bu sefer seni bırakmaz yavruların. Önceki 6. Gün diyosun bak sabret bakalım. Test yapma desem de yapmaya devam edeceksin sanırım. Ben 2 aşılama yaptım tutmadı bir de ameliyat geçirdim. Amh düşük ve çikolata kistim var. İlk tüpbebeğim ve yaşım tutmuyo 1.kalite 5.gün tek blastokist transfer edildi. Donduracak embriyom da kalmadı. Öyle işte... Buarada söylemeyi unuttum bende sıvı şeffaf akıntı başladı dünden beri sence normal mi? Kendimi dinlemek istemiyorum. Beklemek çok zor. Hayırlısı olsun tatlım.
İlaçlar ne kadar çokmuş. Benim crinone jel estrofem ve omega3 başka yok

Cnm bnm vitaminlerim hep dusuk ciktigi icin bunlari verdi doktorum bu sefer bide troid de tuksek cikti onun icinde levotron kullaniyorum yazmayi unutmusum cnm hepimziin hikayesi gercekten yurek acitiyor cnm ins seninde melegin sana simsiki tutunur benim geride 2 embriyo daha var ama nedendir boyle stres yaptim anlamadim cnm digerlerinde sadece esim ve ben biliyoduk bu 3. De herkese soyledik artik mecburiyetten sanirim onunda baskisi car uzerimde ins guzel olur sonuclarimiz evet cnm akinti olmasi cok iyi guzel bisey ins bebek yerlesiyordr kuzum

İnşallah canımmm ağzından bal damlıyor. Motivasyon da çok önemli. Güçlü olalımki bebişler de sımsıkı tutunsunn bizde de herkes biliyor cümbür cemaat ma aile benimle test yapacak

İnşallah canımmm ağzından bal damlıyor. Motivasyon da çok önemli. Güçlü olalımki bebişler de sımsıkı tutunsunn bizde de herkes biliyor cümbür cemaat ma aile benimle test yapacak
Aynen cnm motivasyon gercekten cok onemli yoksa daha cok yipratiyoruz kendimizi ins bebislerimizde bizi bitakmasin buyusunler saglikla en iyisi soylememek mis onu anladim cnm diger turlu olmasa bile esimle ben uzulecektik simdi herkez ariyor noldu belirti varmi test yaptin mi kan ne zman tuttu mu tutacakmi derken cok daha stres yaptim ins sonu guzel olur da bu gunlerimzii unuturuz

Amin canım umarım dediğin gibi sonu güzel olur. Eğer olmazsa ki (bu ihtimali yazmak bile üzüyor) bir sonraki denemeyi kesinlikle söylemeyeceğim. Büyük stres oluyorum. Dün annemle konuşuyorum telefonda. Diyorki işte kız olursa sana benzer erkek olursa babasına benzer. Yok onu şöyle kaparız yok böyle tutarız. Evet bunlar güzel hayaller ama o hayali gözümde canlandırırken olumsuz sonuç ihtimali yüzüme şlannk diye çarptı. Dedimki anne lütfen beni ve kendinizi bukadar umutlandırmayın , olmazsa çok fazla üzüleceğim dedim. Tamam dedi ama işte... her şey Allahtan. Ol desin ve olsun inşallah benim ve benim gibi çok isteyenler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…