Hayır canım böyle kötü düşünüp kendini üzme. Burada test günlerinde 40 50 yi görüp birkaçgün sonra 200 300 leri görenler var. Umarım senin değerin de artar. Bak örnek..Dün gece baktırdım hcg 30 çıktı. Kimyasal galiba
9. Gün 50.99
11. Gün 114.4
13. Gün 279.9 haftaya keseyi görürüz dedi doktorum inşallah şükür
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam. Bu örnekte bile 9. Gün 50. Benim 10. Gün 30Hayır canım böyle kötü düşünüp kendini üzme. Burada test günlerinde 40 50 yi görüp birkaçgün sonra 200 300 leri görenler var. Umarım senin değerin de artar. Bak örnek..
Aynen cnm haklsiin aileleer daha cok kaptiriyor kendini hemen olmus gibi davraniyorlar atni benim annemde anlattigin gibi cnm ins pozitif sonuclsr alalim da hepimziin yuzu gulsunAmin canım umarım dediğin gibi sonu güzel olur. Eğer olmazsa ki (bu ihtimali yazmak bile üzüyor) bir sonraki denemeyi kesinlikle söylemeyeceğim. Büyük stres oluyorum. Dün annemle konuşuyorum telefonda. Diyorki işte kız olursa sana benzer erkek olursa babasına benzer. Yok onu şöyle kaparız yok böyle tutarız. Evet bunlar güzel hayaller ama o hayali gözümde canlandırırken olumsuz sonuç ihtimali yüzüme şlannk diye çarptı. Dedimki anne lütfen beni ve kendinizi bukadar umutlandırmayın , olmazsa çok fazla üzüleceğim dedim. Tamam dedi ama işte... her şey Allahtan. Ol desin ve olsun inşallahbenim ve benim gibi çok isteyenler için.
Cnm merak etme lutfwn sakin ol benim 2. Gebeligim 9. Gun 37den yukseldi 2. Testim 107ydi o bi anda firliyor hayirli olsun simdiden ins saglikla devsm eder cnmŞuan o kadar kötüyüm ki anlatamam. Bu örnekte bile 9. Gün 50. Benim 10. Gün 30
İnşallah öyle olur yine test yapmaya gidiyorum sonuca inanmak istemiyorumCnm merak etme lutfwn sakin ol benim 2. Gebeligim 9. Gun 37den yukseldi 2. Testim 107ydi o bi anda firliyor hayirli olsun simdiden ins saglikla devsm eder cnm
Ins cnm kan testi mi yaptiracaksin tekrarİnşallah öyle olur yine test yapmaya gidiyorum sonuca inanmak istemiyorum
Evet idrarın bi anlamı yok zaten idrarda çıkar önemli olan kan değerimin ne olduğuIns cnm kan testi mi yaptiracaksin tekrar
Anladim cnm ins yukselir saglikla allah yardimcin olsunEvet idrarın bi anlamı yok zaten idrarda çıkar önemli olan kan değerimin ne olduğu
Amin inşallah. Şuan perişan bir haldeyim..Anladim cnm ins yukselir saglikla allah yardimcin olsun
Birakma kendini cnm lutfen simdiden strese sokma bebegini de bak benim de testler hala negatif olmadi yuzde yuz eminim rabbim hayirli olani versin demistim demekki hayirlisi buymus ins senin hakkinda da hayirlsii olsun cnm dua edicem senin icin ins guzel sonuclar alirsin bugunAmin inşallah. Şuan perişan bir haldeyim..
Kaç olması lazımDün gece baktırdım hcg 30 çıktı. Kimyasal galiba
Yapıcam evt kan vercem birazdan dua edin korkuyominvictus34 ve p a t u l i kızlar test yapacak mısınız bugün? Kendim yapacak gibi heyecanlıyım valla bizi habersiz bırakmayın olur mu?
Sağlıklı gebelik için min 50-60 diye biliyorumKaç olması lazımbende şimdi gidiyorum
İnşallah senin yüzün güler canımYapıcam evt kan vercem birazdan dua edin korkuyom
Ben ilk sefer ailelerin haberi olarak yaptım. Bu ikinci tedavim ve ailelerin haberi yok, geçen sefer o kadar üzüldüker ki neredeyse kendi üzüntümü yaşayamadım onları teselli etmektenAmin canım umarım dediğin gibi sonu güzel olur. Eğer olmazsa ki (bu ihtimali yazmak bile üzüyor) bir sonraki denemeyi kesinlikle söylemeyeceğim. Büyük stres oluyorum. Dün annemle konuşuyorum telefonda. Diyorki işte kız olursa sana benzer erkek olursa babasına benzer. Yok onu şöyle kaparız yok böyle tutarız. Evet bunlar güzel hayaller ama o hayali gözümde canlandırırken olumsuz sonuç ihtimali yüzüme şlannk diye çarptı. Dedimki anne lütfen beni ve kendinizi bukadar umutlandırmayın , olmazsa çok fazla üzüleceğim dedim. Tamam dedi ama işte... her şey Allahtan. Ol desin ve olsun inşallahbenim ve benim gibi çok isteyenler için.
Olmadı yaİnşallah senin yüzün güler canım
Kan verdin mi sen cnmOlmadı yadoktorda yok perşembeye kadar. Görüşemedim
Negatif mi çıktı sonuç yoksa kan değerin mi düşük benim gibiOlmadı yadoktorda yok perşembeye kadar. Görüşemedim
Sacmalama lutfen dun hastanede bir kisiyle konustum 15 ciktmis 12. Gun degeri doguma gelmisti ya umitsizlige kapilma lutfenAmin inşallah. Şuan perişan bir haldeyim..
Öyle ulaştım cnm adet olunca gel dedi bana. Bildiğin negatif 2.40 :/ sana ne dedi kan vermişsin yükseldimi değerinNegatif mi çıktı sonuç yoksa kan değerin mi düşük benim gibiBen mesaj yoluyla ulaştım Ercan beye sen de öyle yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?