Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Dün gece baktırdım hcg 30 çıktı. Kimyasal galiba
Hayır canım böyle kötü düşünüp kendini üzme. Burada test günlerinde 40 50 yi görüp birkaçgün sonra 200 300 leri görenler var. Umarım senin değerin de artar. Bak örnek..
9. Gün 50.99
11. Gün 114.4
13. Gün 279.9 haftaya keseyi görürüz dedi doktorum inşallah şükür

Hayır canım böyle kötü düşünüp kendini üzme. Burada test günlerinde 40 50 yi görüp birkaçgün sonra 200 300 leri görenler var. Umarım senin değerin de artar. Bak örnek..
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam. Bu örnekte bile 9. Gün 50. Benim 10. Gün 30

Aynen cnm haklsiin aileleer daha cok kaptiriyor kendini hemen olmus gibi davraniyorlar atni benim annemde anlattigin gibi cnm ins pozitif sonuclsr alalim da hepimziin yuzu gulsun

Amin inşallah. Şuan perişan bir haldeyim..
Birakma kendini cnm lutfen simdiden strese sokma bebegini de bak benim de testler hala negatif olmadi yuzde yuz eminim rabbim hayirli olani versin demistim demekki hayirlisi buymus ins senin hakkinda da hayirlsii olsun cnm dua edicem senin icin ins guzel sonuclar alirsin bugun

Ben ilk sefer ailelerin haberi olarak yaptım. Bu ikinci tedavim ve ailelerin haberi yok, geçen sefer o kadar üzüldüker ki neredeyse kendi üzüntümü yaşayamadım onları teselli etmekten

Negatif mi çıktı sonuç yoksa kan değerin mi düşük benim gibi Ben mesaj yoluyla ulaştım Ercan beye sen de öyle yap istersen
Öyle ulaştım cnm adet olunca gel dedi bana. Bildiğin negatif 2.40 :/ sana ne dedi kan vermişsin yükseldimi değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…