- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Evett negatiffKan verdin mi sen cnm
Hayirlisi olsun ins cnm hakkindaEvett negatiff
Saol cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallahHayirlisi olsun ins cnm hakkinda
Öyle ulaştım cnm adet olunca gel dedi bana. Bildiğin negatif 2.40 :/ sana ne dedi kan vermişsin yükseldimi değerin
Bu bana azda olsa umut oldu İnşallah ben de hayırlısıyla doğuma kadar gidebilirim . inan saçmalamak istemiyorum kendimi hırpalamak da istemiyorum Ama gerçekten çok yoruldum ve Hırpalandım elimde değilSacmalama lutfen dun hastanede bir kisiyle konustum 15 ciktmis 12. Gun degeri doguma gelmisti ya umitsizlige kapilma lutfen
Yükseldi ama gerçekten çok sembolik . İki katına çıkacak gibi durmuyor o yüzden zaten bu kadar endişelendim üzüldüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyecek bir şey bulamıyorum çok üzgünüm . Senin dondurulmuş un var mıydı taze transfer benim hiç tutmadı teste bile gidemedim belki senin dondurulmuşun tutarÖyle ulaştım cnm adet olunca gel dedi bana. Bildiğin negatif 2.40 :/ sana ne dedi kan vermişsin yükseldimi değerin
Benim zaten dondurulmuş koymuştuk tutmadı işte. 6 tane daha var geride bakalımYükseldi ama gerçekten çok sembolik . İki katına çıkacak gibi durmuyor o yüzden zaten bu kadar endişelendim üzüldüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyecek bir şey bulamıyorum çok üzgünüm . Senin dondurulmuş un var mıydı taze transfer benim hiç tutmadı teste bile gidemedim belki senin dondurulmuşun tutar
Oyle oluyor hepimiz yasadik canim ayni duygulari elde degil vardir bir hayir diyorsun ama sitem etmeden de duramiyorsun o kadar anne olmamasi gereken kisiler var ki biz o kadar ugrasa emege karsilik birde negatif sonuc alinca hayroluyoruz Insallah yukselir degerlerin inan sana o kadar dua ettim ki bari senin ki tutsun diye anlatamamBu bana azda olsa umut oldu İnşallah ben de hayırlısıyla doğuma kadar gidebilirim . inan saçmalamak istemiyorum kendimi hırpalamak da istemiyorum Ama gerçekten çok yoruldum ve Hırpalandım elimde değil
O yuzden dur bakalim daha umut var guzel haberlerini bekliyorumOyle oluyor hepimiz yasadik canim ayni duygulari elde degil vardir bir hayir diyorsun ama sitem etmeden de duramiyorsun o kadar anne olmamasi gereken kisiler var ki biz o kadar ugrasa emege karsilik birde negatif sonuc alinca hayroluyoruz Insallah yukselir degerlerin inan sana o kadar dua ettim ki bari senin ki tutsun diye anlatamam
Okadar iyi ve temiz kalpli bir insansın ki Allah senden bin kere razı olsun. Çok haklısın biz senelerce uğraşıyoruz diğerleri bir gece yatıp kalkıyo hamile kalıyo inan korunurken yanlışlıkla hamile kalan iki arkadaşım var, durumdan çok muzdaripler. Onlar şikayet ettikçe benim içim burkuluyor onların şikayet ettiği veya yanlışlıkla yaşadığı şeye muhtacız biz... Rabbim tez zamanda mucizesiyle sevindirsin inşallah bizleri de. Bir hayır vardır muhakkak, ama dediğin gibi insanoğlu çiğ süt emmiş istiyoruz bekliyoruz üzülüyoruz...O yuzden dur bakalim daha umut var guzel haberlerini bekliyorum
Oooo maşallah senin cukka sağlammışBenim zaten dondurulmuş koymuştuk tutmadı işte. 6 tane daha var geride bakalım
Benim 6. Olacak aslinda 5. Ama biz bu gectigimiz sefer havuz yaptik 2 ay ust uste yumurta toplandi yani 6.da son olacak olursa olur bende cok yoruldum artik yasim daha 29 ama psikolijik olarak 60-70 gibi hissediyorum benim.yumurtalarim iyide esimin spermleri cok kotu dollenmiyor dollensede yasamiyor 17 yumurtadan sadece 11 dolledindi 6si yasadi 3 gun genetige gitti 2 si kaldi onlarda tutmadi sans iste cok zoruma gitti ama icimde o kadar sey kaldiki kelimelere dokulmuyor sadece her dusundugumde bogazima takilan bisey dolmus gozlerim ve zor nefes alislarim var . Ama inaniyorum son bi deneme o tutacakOooo maşallah senin cukka sağlammışyine şanslısın canım bu benim son embriyolarımdı, zaten toplamda da 3 embriyom oldu. şimdi yine sil baştan gonal f ler şişmiş vücut bozulmuş psikoloji...
Benim içinde oksapar problemOooo maşallah senin cukka sağlammışyine şanslısın canım bu benim son embriyolarımdı, zaten toplamda da 3 embriyom oldu. şimdi yine sil baştan gonal f ler şişmiş vücut bozulmuş psikoloji...
İki gün sonra tekrarlıcam ama sağ yumurtalığımda batmalar var bugun, adım attıkça içimde batma hissediyorum. Kimyasal sanırım malesefBenim içinde oksapar problemKendim yapamıyorum. İnşallah senin bu defa çok embriyon olur. Doktor kimyasal mı dedi sana yoksa iki gün sonra tekrarlicanmı testi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o nefes alamama durumunu birebir yaşıyorum. Ben de 29 um yaşıtız yani ve aynı şeyleri yaşıyoruz... biz genetik teste kadar yaptırdık hiçbir sorun yok benıim yumurtlamamda eşimin sperminde hatta genetik durumda falan ama olmayınca olmuyor işte Allah vermedikten sonra tıp ne yapsın en fazla kimyasal...Benim 6. Olacak aslinda 5. Ama biz bu gectigimiz sefer havuz yaptik 2 ay ust uste yumurta toplandi yani 6.da son olacak olursa olur bende cok yoruldum artik yasim daha 29 ama psikolijik olarak 60-70 gibi hissediyorum benim.yumurtalarim iyide esimin spermleri cok kotu dollenmiyor dollensede yasamiyor 17 yumurtadan sadece 11 dolledindi 6si yasadi 3 gun genetige gitti 2 si kaldi onlarda tutmadi sans iste cok zoruma gitti ama icimde o kadar sey kaldiki kelimelere dokulmuyor sadece her dusundugumde bogazima takilan bisey dolmus gozlerim ve zor nefes alislarim var . Ama inaniyorum son bi deneme o tutacak
Hayırlısı olsun ne diyim kelimeler tükeniyor böyle durumlardaİki gün sonra tekrarlıcam ama sağ yumurtalığımda batmalar var bugun, adım attıkça içimde batma hissediyorum. Kimyasal sanırım malesef
Esin kac yasinda ben rahim. Filmi cektirmiatim yarin da hip yaptirica. Baksinlar neden tutmuyor rahimde mi yapiskanlik var yani tutmamasina bi sebep olsa onu duzeltiyim diye yapmadigim sey kalmadi hayat cok acimasiz bence annelik duygusunu gervekten anne olacak herkesin tatmasi gerikiyor Allah dualarimizi Kabul etsin me diyim sorgulamak degil amacim ama zoruma gidiyor esimin sucu yok onunla bile gicik gicik konusuyorum adam ne yapsin herseyi deniyor adam da gercekten cok istiyor ama nasip isteSeni o kadar iyi anlıyorum ki o nefes alamama durumunu birebir yaşıyorum. Ben de 29 um yaşıtız yani ve aynı şeyleri yaşıyoruz... biz genetik teste kadar yaptırdık hiçbir sorun yok benıim yumurtlamamda eşimin sperminde hatta genetik durumda falan ama olmayınca olmuyor işte Allah vermedikten sonra tıp ne yapsın en fazla kimyasal...
Bu arada soylemeden edemiyecegim 54 kilo ile basladim ilk tedavime simdi 75 kiloyum ki bu vermis halim kiloda etkiliyor diye duydum simdi onumizdeki bir ay sıkı bir diyet spor yapicam. Icim buruk olsa da pes etmicem bir sefer dahaBenim içinde oksapar problemKendim yapamıyorum. İnşallah senin bu defa çok embriyon olur. Doktor kimyasal mı dedi sana yoksa iki gün sonra tekrarlicanmı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?