Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Benim daha oncekilei amerikan Hastanesi doktoru bulent urman da bu seferkini eski gata dokturu rustu ergul takip etti son sefer cok maliyetli oldu aranayi bile sattik ama olsun maddiyat hic umrumda degil tek arzum saglikli bir bebegimin olmasi

Bu arada soylemeden edemiyecegim 54 kilo ile basladim ilk tedavime simdi 75 kiloyum ki bu vermis halim kiloda etkiliyor diye duydum simdi onumizdeki bir ay sıkı bir diyet spor yapicam. Icim buruk olsa da pes etmicem bir sefer daha
Aksine bende 41 kiloyum ve kilo alamıyorum hiç bi şekilde herhangi bi sağlık sorunumda yok zamanı var demekki ne bileyim diyecek bişey bulamıyorum sizin yaşınız büyük galiba ben 27 yaşındayım

Benim daha oncekilei amerikan Hastanesi doktoru bulent urman da bu seferkini eski gata dokturu rustu ergul takip etti son sefer cok maliyetli oldu aranayi bile sattik ama olsun maddiyat hic umrumda degil tek arzum saglikli bir bebegimin olmasi
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

O kadar haklısın ki, tamam onların da cocugu olsun ama biz de mahrum kalmayalım istiyorum hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucağımıza benim de eşim çok yıprandı artık ben de aynı şekilde. Normal hayatımızı yaşayamaz olduk..

Bu arada soylemeden edemiyecegim 54 kilo ile basladim ilk tedavime simdi 75 kiloyum ki bu vermis halim kiloda etkiliyor diye duydum simdi onumizdeki bir ay sıkı bir diyet spor yapicam. Icim buruk olsa da pes etmicem bir sefer daha
Allah o gücü veriyo ben ilk negatifi gördüğümde bidaha yaptırmam dedim biakç ay sonra koşa koşa yaptırdım yine

Aksine bende 41 kiloyum ve kilo alamıyorum hiç bi şekilde herhangi bi sağlık sorunumda yok zamanı var demekki ne bileyim diyecek bişey bulamıyorum sizin yaşınız büyük galiba ben 27 yaşındayım

Evet 29yasindayim evet diyecek hic birsey yok canim kader

18 i transfer günümdü bugün 8. Gün. İdrar testi yaptım negatif. Silik çizgi bile yok. Çok mutsuzum

Benimde bugün 7.günüm ama çatlatma iğnemin 11.günü idrar testi silik çıktı ama güvenemiyorum,1 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.

Masallah cnm hamileisn hayirli olsun gozun aydin saglikla gelsin evladin ins kesinlikle tecrubelerime gore var diyorum
Ama ovitrelle olmuştum 1 tane ayın 14ünde.İlk transferimde idrar testimi ovitrelleden 12 gün sonra yapmıştım negatif çıkmıştı,demek ki 12 günde sıfırlanıyor ama 11.gün olunca kafam karıştı

Cnm eger o sifirlanmamis olsa bile 11 . Gunde olsa bu kadar koyu cikmasi imkansiz catlatma igbesinin her gunu test yaptim ben ilk yaptirdigim gun bile bu kadar koyu degildi git gide de silindi hepten 9. Gune kadar bu bebis ins beni dedi dersin hayirli olsun

Hiç umudum yoktu nedense çok heyecanlanmak da istemiyorum Allahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin ,çok teşekkür ederim ayrıca bilgilendirdiğin için

Hiç umudum yoktu nedense çok heyecanlanmak da istemiyorum Allahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin ,çok teşekkür ederim ayrıca bilgilendirdiğin için
Rica ederim cnm bna da dua et lutfen ins snde sag salim alirsi n bebegini kucagina yarin tekrar yap zaten daha koyu cikacaktir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…