Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Kızlar bugün 8.gün idrar testini gün içinde tekrarladım kıl gibi incecik bir çizgi belirdi. Gözlerime inanamadım o heyecanla hemen kan verdim. 11.32 çıktı. Doktorun test yap dediği güne 3 gün var. İlk defa bu değeri görüyorum hayatımda. Ne olur bana yorum yapın.

Canim senle ayni durumdayiz suan dun kan verdim degerim 4 cikmisti bugun yine idrar testi yaptim cok az koyulastihini gorunce tekrar kan verdim degrrim 10 olmus benimde 7. Gunum doktorumu aradim hemen suanlik bisey diyemeyiz dedi ama ben sonucu biliyorum buyuk ihtimal kimyasal gebelik olacak bunu yasamistim daha once de ins o sekil olmaz ve saglikla devam eder ikimizin de

Sende doktoruna sordun mu cnm ne dedi seninki

Bide arkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler

Sende doktoruna sordun mu cnm ne dedi seninki
Canım inşallah kimyasal değildir busefer. Ben hiç 0.100 üzeri görmediğim için şuan çok heyecanlıyım. Benim için bir dönüm noktası oldu ağlamaktan helak oldum. Ama inancımızı kaybetmeyelim yine de duamızı edelim ki değerlerimiz güzel artış göstersin. Yer gök dua ile.. ben doktoruma soramadım çünkü viyanaya gitti canım mecbur beklicem. Buarada progesteron için bir bilgim yok malesef.

Aynen oyle cnm dua edelim birbirimize de rabbim hayirli haberler almak nasip etsin

Aynen oyle cnm dua edelim birbirimize de rabbim hayirli haberler almak nasip etsin

Yarın progestan iğnem var öncesinde kan tahlili yaptıracağım artık varsa belli olur.Çok zor yollardayız umarım hepimiz kavuşuruz
Lütfen iğnenizi kaliteli ve düzgün bir yerde yaptırın.Dün itibariyle 8. Progestan iğnemi oldum.Bundan önceki 7 tane de ne bir morarma ne bir bir şişlik olmuştu.Ağrıları da 1-2 gün içinde geçmişti.Dün eve yakın sağlık ocağında vurulma gafletinde bulundum sonuç mosmor bir kalça ve fena bir acı(Ağrı demiyorum).Mesajınızı görünce uyarmak istedim.Sorunsuz geçer umarım.

Geçmiş olsun canım bende bugün eğer tahlilim pozitif olursa 4.iğnemi vurduracağım,şimdiye kadar çok rahattım ama iğne bende kurdeşen yaptı sanırımbir süre daha idare edebilirim inşalllah pozitif olur

İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…