Yarın progestan iğnem var öncesinde kan tahlili yaptıracağım artık varsa belli olur.Çok zor yollardayız umarım hepimiz kavuşuruzRica ederim cnm bna da dua et lutfen ins snde sag salim alirsi n bebegini kucagina yarin tekrar yap zaten daha koyu cikacaktir cnm
Ins cnm bnm guzel haberlerini bekliyorumYarın progestan iğnem var öncesinde kan tahlili yaptıracağım artık varsa belli olur.Çok zor yollardayız umarım hepimiz kavuşuruz
Canim senle ayni durumdayiz suan dun kan verdim degerim 4 cikmisti bugun yine idrar testi yaptim cok az koyulastihini gorunce tekrar kan verdim degrrim 10 olmus benimde 7. Gunum doktorumu aradim hemen suanlik bisey diyemeyiz dedi ama ben sonucu biliyorum buyuk ihtimal kimyasal gebelik olacak bunu yasamistim daha once de ins o sekil olmaz ve saglikla devam eder ikimizin deKızlar bugün 8.gün idrar testini gün içinde tekrarladım kıl gibi incecik bir çizgi belirdi. Gözlerime inanamadım o heyecanla hemen kan verdim. 11.32 çıktı. Doktorun test yap dediği güne 3 gün var. İlk defa bu değeri görüyorum hayatımda. Ne olur bana yorum yapın.
Sende doktoruna sordun mu cnm ne dedi seninkiKızlar bugün 8.gün idrar testini gün içinde tekrarladım kıl gibi incecik bir çizgi belirdi. Gözlerime inanamadım o heyecanla hemen kan verdim. 11.32 çıktı. Doktorun test yap dediği güne 3 gün var. İlk defa bu değeri görüyorum hayatımda. Ne olur bana yorum yapın.
Canım inşallah kimyasal değildir busefer. Ben hiç 0.100 üzeri görmediğim için şuan çok heyecanlıyım. Benim için bir dönüm noktası oldu ağlamaktan helak oldum. Ama inancımızı kaybetmeyelim yine de duamızı edelim ki değerlerimiz güzel artış göstersin. Yer gök dua ile.. ben doktoruma soramadım çünkü viyanaya gitti canım mecbur beklicem. Buarada progesteron için bir bilgim yok malesef.Sende doktoruna sordun mu cnm ne dedi seninki
4. Gün oldu benimKızlar dün transferimi oldum bugün ilk günüm herhangi bir lekelenme olmadı sizde nasıl oldu kaç gün içinde olur
Aynen oyle cnm dua edelim birbirimize de rabbim hayirli haberler almak nasip etsinCanım inşallah kimyasal değildir busefer. Ben hiç 0.100 üzeri görmediğim için şuan çok heyecanlıyım. Benim için bir dönüm noktası oldu ağlamaktan helak oldum. Ama inancımızı kaybetmeyelim yine de duamızı edelim ki değerlerimiz güzel artış göstersin. Yer gök dua ile.. ben doktoruma soramadım çünkü viyanaya gitti canım mecbur beklicem. Buarada progesteron için bir bilgim yok malesef.
Aynen oyle cnm dua edelim birbirimize de rabbim hayirli haberler almak nasip etsinCanım inşallah kimyasal değildir busefer. Ben hiç 0.100 üzeri görmediğim için şuan çok heyecanlıyım. Benim için bir dönüm noktası oldu ağlamaktan helak oldum. Ama inancımızı kaybetmeyelim yine de duamızı edelim ki değerlerimiz güzel artış göstersin. Yer gök dua ile.. ben doktoruma soramadım çünkü viyanaya gitti canım mecbur beklicem. Buarada progesteron için bir bilgim yok malesef.
Karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama tutunma olursa koyu renkli leke olur diyorlar merak ettim var mı sende4. Gün oldu benim
Evet koyu renkli olmuştuKarnımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama tutunma olursa koyu renkli leke olur diyorlar merak ettim var mı sende
Lütfen iğnenizi kaliteli ve düzgün bir yerde yaptırın.Dün itibariyle 8. Progestan iğnemi oldum.Bundan önceki 7 tane de ne bir morarma ne bir bir şişlik olmuştu.Ağrıları da 1-2 gün içinde geçmişti.Dün eve yakın sağlık ocağında vurulma gafletinde bulundum sonuç mosmor bir kalça ve fena bir acı(Ağrı demiyorum).Mesajınızı görünce uyarmak istedim.Sorunsuz geçer umarım.Yarın progestan iğnem var öncesinde kan tahlili yaptıracağım artık varsa belli olur.Çok zor yollardayız umarım hepimiz kavuşuruz
Pardon devamını görmemişim.İlk defa vurulacaksınız sandım.İnşallah güzel haberlerinizi alırız.Bol şans dilerim.Yarın progestan iğnem var öncesinde kan tahlili yaptıracağım artık varsa belli olur.Çok zor yollardayız umarım hepimiz kavuşuruz
Geçmiş olsun canım bende bugün eğer tahlilim pozitif olursa 4.iğnemi vurduracağım,şimdiye kadar çok rahattım ama iğne bende kurdeşen yaptı sanırımLütfen iğnenizi kaliteli ve düzgün bir yerde yaptırın.Dün itibariyle 8. Progestan iğnemi oldum.Bundan önceki 7 tane de ne bir morarma ne bir bir şişlik olmuştu.Ağrıları da 1-2 gün içinde geçmişti.Dün eve yakın sağlık ocağında vurulma gafletinde bulundum sonuç mosmor bir kalça ve fena bir acı(Ağrı demiyorum).Mesajınızı görünce uyarmak istedim.Sorunsuz geçer umarım.
İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım.Geçmiş olsun canım bende bugün eğer tahlilim pozitif olursa 4.iğnemi vurduracağım,şimdiye kadar çok rahattım ama iğne bende kurdeşen yaptı sanırımbir süre daha idare edebilirim inşalllah pozitif olur
Nptin cnm verdin mi kanGeçmiş olsun canım bende bugün eğer tahlilim pozitif olursa 4.iğnemi vurduracağım,şimdiye kadar çok rahattım ama iğne bende kurdeşen yaptı sanırımbir süre daha idare edebilirim inşalllah pozitif olur
Yaaaaaa 190Nptin cnm verdin mi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?