Cok sevindim kuzum bak dedim ben sana masallah saglikla gelsin evladin ins kacinci gunundu bugunYaaaaaa 190
Sağol canım bugün 8.günümdüCok sevindim kuzum bak dedim ben sana masallah saglikla gelsin evladin ins kacinci gunundu bugun
İlk müjdeyi zaten forumdan sen vermiştin bana herşey gönlünce olsunCok sevindim kuzum bak dedim ben sana masallah saglikla gelsin evladin ins kacinci gunundu bugun
Ins kat kat artsin degerin cnm bize de dua et lutfenSağol canım bugün 8.günümdü
Her gün dualarımdasınızIns kat kat artsin degerin cnm bize de dua et lutfen
Canim hayirli olsun cok sevindim rabbim tamamını erdirsin insallahYaaaaaa 190
Evet artış var ama değerlerim hala normal değil moralim çok bozuk dua edin nolurinvictus34 cnm testi tekrarladın mı ne yaptın ?
Çok teşekkür ederim inşallah onları konuşacağımız günler de gelsinCanim hayirli olsun cok sevindim rabbim tamamını erdirsin insallahdarısı bizim başımıza bizlere cok dua et ne olursun kalp atısıni duydugumuz günleride beklicez hep birlikte
Benim değerim yarı yarıya düştü kızlar 15 ten 7.5 e inmiş umarım sizler güzel haberler alırsınız.
Hayırlı olsun yepyeni bir başlangıç olsunBende ara vermeden devam ediyorum ikinci transfer için ilaca başladım
Üzülmeyin benimde ilk denememdi sonuç negatif malesefİlk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı malesefRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir gün güzel haberler alırız...
Sizinde ilk deneme negatif mi? Benimki negatif çıktı ikinciyi denicem ilk tedavi ile ilaçlarınız aynimi?Bende ara vermeden devam ediyorum ikinci transfer için ilaca başladım
Hayırlı olsun,benimde ilk denemem negatif olmuştu ve embriyom olmadığı için herşeye sıfırdan başladık şimdi hamileyim ben bile inanamıyorum sabredinSizinde ilk deneme negatif mi? Benimki negatif çıktı ikinciyi denicem ilk tedavi ile ilaçlarınız aynimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?