Sagolun 2. Kez transfer yapılacak dondurulmuş embriyo var inşallah olur ikincideHayırlı olsun,benimde ilk denemem negatif olmuştu ve embriyom olmadığı için herşeye sıfırdan başladık şimdi hamileyim ben bile inanamıyorum sabredin
İnşallah olurSizinde ilk deneme negatif mi? Benimki negatif çıktı ikinciyi denicem ilk tedavi ile ilaçlarınız aynimi?
EvetDondurulmuş embriyon var mı ?
Bende estrofem prolutex igne coraspin kullandım ve vitaminler prednolde kullandım ve progesteron fitilİnşallah olurilaçları sormuşsun her doktor farklı ilaç kullanıyor ama ben progestan crinone estrofem coraspin folik asit kullandım ve hala devam ediyorum.Transfer öncesi bağışıklığı baskılamak için prednol kullanmıştım
Benmde son regl 1 Hazirandı bende de hiç belirti yok diyebilirim,çok az göbeğin alt kısmında birşey hissediyorum tabi bide uyuyorumKizlar 6. Haftamin icindeyim biraz adetli gobo alt karnim agriyor cok hafifce... kendimi dinlemek istemiyorumda ara ara vucudum degisiyor diyorum.. hic bi belirti yoktu 6. Haftama gireim hissetmeye basladim
Prolutexi ilk transferimde kullanmıştım bende aynıymış hemen hemen ilaçlarımız, rahat olmaya çalış ben hiç pozitif olacağını düşünmüyordum çok şükür oldu inşallah sende en yakın zamanda pozitifi görürsünBende estrofem prolutex igne coraspin kullandım ve vitaminler prednolde kullandım ve progesteron fitil
Bende aksam yemeginden sonra igne vurulmaya hastaneye gidiyorum eve dondukten sonra agirlasip uyuyuveriyorum.. bu aksam gec kaldimBenmde son regl 1 Hazirandı bende de hiç belirti yok diyebilirim,çok az göbeğin alt kısmında birşey hissediyorum tabi bide uyuyorum
Progestan mı ? Ben 4günde 1 yaptırıyorum bu akşam yaptırdım o iğnede çok uyku yapıyor sanırım.Bir tane 5.gün embriyosuydu 4AA.. eveeet baya yakın tarihlerBende aksam yemeginden sonra igne vurulmaya hastaneye gidiyorum eve dondukten sonra agirlasip uyuyuveriyorum.. bu aksam gec kaldim☺ Kac embriyo koymuslardi sana canim? Hemen hemen ayniyizz26 mayista benim regl gunum..
İnşallahProlutexi ilk transferimde kullanmıştım bende aynıymış hemen hemen ilaçlarımız, rahat olmaya çalış ben hiç pozitif olacağını düşünmüyordum çok şükür oldu inşallah sende en yakın zamanda pozitifi görürsün
Evt ilk deneme negatif oldu. Şuan aynı ilaçla devam ediyorum estrofem vermişti ilk yine onu kullanıyom ama bu sefer günlük doza farklı başladımSizinde ilk deneme negatif mi? Benimki negatif çıktı ikinciyi denicem ilk tedavi ile ilaçlarınız aynimi?
İlk transferim tazeydi .sadece prolutex coraspin folik asit prednol vardı o zamanİnşallahikinci transfer öncesi ilaçlarınız degistimi
Benimki her gunProgestan mı ? Ben 4günde 1 yaptırıyorum bu akşam yaptırdım o iğnede çok uyku yapıyor sanırım.Bir tane 5.gün embriyosuydu 4AA.. eveeet baya yakın tarihler
İkiz olma durumu var mı ? beta değerlerin kaçtı ? Benim 8.gün 190 10.gün 560 doktorum 18 temmuz gel dediBenimki her gun5. Gun embriyosu, 4BB, iki embriyo koydular.. ama ben keseyi gormeye gecen hafta icin gel demislerdi biraz heyecanliydim cesaret edemedim bu hafta hem kese hem kalp belki gorurum diyorum bilmiyorum umarim hersey yolundadir.. keske gecen hafta giyseydim simdi diyom.. hafif agrim olusunca belki kese icinde yada cevresinde kanama odaklari olabiliyormus .. ne bilim oyle bisey varsa, su warsa bu warsa duye kurmaya basladim.. ama bi taraftanda hic dusunmemeye calisiyorum bu aralar da boyleyim..
Bu yola girdikten sonra artık her evresi zor hep bir soru işareti hakkımızda hayırlısı olsunBenimki her gun5. Gun embriyosu, 4BB, iki embriyo koydular.. ama ben keseyi gormeye gecen hafta icin gel demislerdi biraz heyecanliydim cesaret edemedim bu hafta hem kese hem kalp belki gorurum diyorum bilmiyorum umarim hersey yolundadir.. keske gecen hafta giyseydim simdi diyom.. hafif agrim olusunca belki kese icinde yada cevresinde kanama odaklari olabiliyormus .. ne bilim oyle bisey varsa, su warsa bu warsa duye kurmaya basladim.. ama bi taraftanda hic dusunmemeye calisiyorum bu aralar da boyleyim..
8. Gun 187 10.gun 337 13.gun 2650 suandada transferimin 20. Gunu iste bugun .. birbirmizden haberimiz olsun lutfen irtibati koparmayalim.. ikiz olma ihtimalini bilmiyorum doktoruma bu hafta icinde gun alip gidicem ..İkiz olma durumu var mı ? beta değerlerin kaçtı ? Benim 8.gün 190 10.gün 560 doktorum 18 temmuz gel dedi
Bende yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım betada yaptıracağım haber veririm,13.gün değerin baya yüksekmiş hayırlısı bakalım kaç bebiş var8. Gun 187 10.gun 337 13.gun 2650 suandada transferimin 20. Gunu iste bugun .. birbirmizden haberimiz olsun lutfen irtibati koparmayalim.. ikiz olma ihtimalini bilmiyorum doktoruma bu hafta icinde gun alip gidicem ..
Yani heyecanliyim.. ben igne vuruluyorum haricindede gunde uc kez iki ser tane progestan hap vagenden uyguluyorum.. sizde de boylemi?8. Gun 187 10.gun 337 13.gun 2650 suandada transferimin 20. Gunu iste bugun .. birbirmizden haberimiz olsun lutfen irtibati koparmayalim.. ikiz olma ihtimalini bilmiyorum doktoruma bu hafta icinde gun alip gidicem ..
Ben cuma gunu saglik ocagindan aradilar gel tahlillerini yapalim diye uc tup kan aldikar ve idrar testi yaptilar onun sonuclarinin cikmasini bekliyim dedim birde ondan uzadi.. pazartesi sonuclarimi alcak sonra doktorunl degerlendirim insallah.. bhcg mide istedi hocam.. ayy aklima geldi unutmustumBende yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım betada yaptıracağım haber veririm,13.gün değerin baya yüksekmiş hayırlısı bakalım kaç bebiş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?