Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Birde kabizlik.problemi cektim duhalack surup kullandim ama bi zarari olurmu kii hic belirtilerimde yok yaa isallah bebegim benimledir
Öncelikle hayırlısı olsun,bu tedavinin %100 başarı şansı olmadığı için hastalar her duruma hazırlıklı olsun diye böyle bir uyarıyı hep yapıyorlar bana da doktorum yapmıştı.İnşallah bebeğin seninledir henüz çok erken belirti arama ve duphalac şurubun zararı yok güvenle kullanabilirsin

Bird3 3 gun transferim oldu 5 gun olmasi daha iyimis 3 gun yransferinde tutunma olasili nedir ki sizin kacinci gununuz 9 tehmiz kan vericemm

Cok tesekkur ederrim cok sagol akasik agrisi disinda hic bir bekirti yok yaa aslomda dizin durum nedir
Bende kasık ağrısıda yoktu aslında transferin 7.günü silik pembe leke geldi sanırım yerleşmeydi,sonradan farkettim bide nefes nefese kalıyordum,biraz çarpıntı oluyor ama normalmiş,henüz kese ve kalp atışı için gitmedim ama beta hcg sonucuma göre pozitif,inşallah seninde pozitif olur

Bird3 3 gun transferim oldu 5 gun olmasi daha iyimis 3 gun yransferinde tutunma olasili nedir ki sizin kacinci gununuz 9 tehmiz kan vericemm
5.gün embriyosu transfer edildi,5.gün embriyosu biraz daha ilerlemiş ve rahme tam tutunma aşamasında başarı şansı belki çok az daha yüksektir ama kişiden kişiye değişiyor yani hiç kafana takma 2. Gün embriyosu tutanlar var inşallah tutunmuştur Kasık ağrısı ben yaşamadım ama forumda çok kişi kasıklarının ağrıdığını yazıyor hepsi normal belirtiler

Merhaba kızlar,transferimin bugün 8. Günü.Dün başlayan baş ağrım hala devam ediyor.Normal periyodumda da regl olmadan 2-3 gün önce baş ağrılarım başlar.Bu nedenle ümitlerim azaldı açıkçası, sanırım regl olacağım.Benim gibi olup, pozitif sonuç olan arkadaşlar var mı?

Benimde bugün 4.günüm 10 temmuz test tarihim benimde 3.gun embriyosu oyle düşünme bence bundan once 2 kere 3.gun konuldu ikiside tuttu biri düştü birtane kizim var simdi kardes istiyoruz gecen yil 3 kere 5.gun embriyosu konudu cok kaliteli denildigi halde 3 ude negatif sonucladi şimdi tekrar 3.gun konuldu insallah emeklerimizin karşılığını aliriz

Mehaba bisi sorucam bayanlar bugun transferimin 4 gunu ve te embrio transferim var ttma sansi %30acaba ole solendicokendiselendim
Hayırlı olsun inşallah canım benim de 2 tane embriyo transferi oldu ama malesef negatif sonuç inşallah tutunur sımsıkı

Ay cok tesekkur ederim icim rahstladi birazz

Isallah kicagina almayi allah nasip eder banada iki transfer olacakti fakat son dk kada biri bozulduu 9 tehmuzu iole cekiorumm yaaa

Banada 1 tane konuldu ben oyle istedim icin bende 10 temmuzu bekliyorum sabirsizlikla bel agrim var sadece insallah hep birlikte guzel sonuclar aliriz

Banada 2 embriyo transfer edildi bu ikinci denemem.. 5. Gün embriyosu..
Test tarihim 8 temmuz..
Hayırlısı olsun hakkımızda bekleyip göreceğiz bakalım...
Bende ara ara adet sancısı oluyor..
Bel ağrısı ve bacaklarım çekiliyor..
Bide çok çabuk yoruluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…