transfer öncesi ve sonrası neler yaşanıyo gelin paylaşalım..(ne dersiniz)..

zaten son günler..teşekkürler cevap verdiğin için.........

Son düzenleme:
teşekkürler canım sorarımmmm bant kullansaydın çok soru sorardım ama kullanmamışsınn

bende anne olmak ıstıyorum kıslar
tedavım basladı ıgnelerımede dun basladım merıonal kullanıyorum bıde burun spreyı ıhsallah melegımıze kavusuruz hepımız
cınsel ılıskı nezaman yasaklanıyor kıslar tam olarak

hayırlı olsun tedavin canım inş pozitif sonuçla bitirirsin.cinsel ilişki yasağıda çatlatma iğnesinden bir yada iki gün önce başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.aslında yeni atlattım bu süreci ama unuttum sanki

:çok üzgünüm:ya zaten hasret kaldık sonuç iyi olur inşallahta emeklerimiz boşa gitmezzzz....napalım biraz daha dişimizi sıkıcazdelikafadulden

kızlar estraderm bantları kullananlar yada kullanmaya devam edenler nerdesinizzzzzz........

hatırladığım kadarıyla adetin 3.günü başlanan iğnelerin 8. günü falan yasaklanıyordu.

selam kızlar benmide dün yumurtalarım toplandı 25 yumurta
çok olduğu için transferim bi dahaki aya kaldı
döllenen yumurta için tel bekliyom merkezden çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar yarın doktoruma gidiyorum...transfer için bakalım ne diycek eğer sorun yoksa pazartesi transferim var ....inşallah ................

mapavrılı az kalmışşşş.............hadı canım hayırlı ols desene beraberr beklıcezzzzzzz

mapavrılı az kalmışşşş.............hadı canım hayırlı ols desene beraberr beklıcezzzzzzz
kız sen nerdesin cvp yazmıyon hiç,, transferin olmuş hadi hayırlısı ALLAH kalbine göre versinnnn..
napıyon şimdi bana ne önerirsinn.... evet beraber beklicez inş önce sen sonra ben hayırlı haberi veririz.malum listede sen birinci ben ikinci sıradayımm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…