transfer öncesi ve sonrası neler yaşanıyo gelin paylaşalım..(ne dersiniz)..

hadı canım yolun açık ols tutunsunlar ınş..........beraber beklıcez inşşşşşşşşşş..benım 4. gunummm

beş gün olcak aramızda...allahım inş önce sen sonra ben burda bağırırız..hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye....

canım ya çok gezmekten karışmış yerler.............şimdi gordum....evet ya oldu çarşamba..........inş canım çok bekleyenız ..rabbım sıra sıra versın inş....bak taransferden sonra bııkı sat yatıcan hastanede.....wcye kalkam surgu versınler............sonra evde ıkı gun kalkma.......sadece tuvalete ben le yaptım tuvalete ve abdest namazı farzından kılıp yıne uzandım uzan ıkıncı gun otur ara ara gez........ananas allısın eşın...hergun ıkı iç dılım ye.....bana hemşıerem et sut ağırlıklı beslen dedı..valla eşım hergun bişey alıp gelıyo kılo alıcam ınan...sonuç ıyı olsa gam yemıcem....bool su iç tamammı .canımm

canım benim çok sağol dediklerini yapmaya çaalışıcam da wc kalkam surgu ne..anlayamadım iyi dileklerin için sağol.inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz..

ya ıdararasıkışık olcan o gun ....transferden sonra wvcye kalkma surgu ıste .............ona yap .....

tamam şimdi anladım bende diyom bu neeedelikafadulden..tmm canım orda varsa isterimmm...sağolll

tamammmm .................anladın yanı..............mutlaka var ....kalkma ...ıkı saat yat......inş rahat geçer zaten transfer rahat ama şu ıdrar sıkışık olması çok zor.............çok su içme ....beş bardak yeter sonra zor tutarsınnn..............dua ileeeeeeeeeee

canım benim tamammmmmm.anladımmmmmmmmmm.kalkmammmmmmmm.kalkarsam aklıma sen gelirsinnnnnnnnnnnnnnnnn.......tutamazsam salarımmmmmmm........dualar benimle,seninle.bütün herkezle olsun inşallah.......allahım evimize ses,neşe.mutluluk veren bebişimizi nasip etsin bizlere inşallah......

kızlar transfere gidiyorummmmmmmm...dualarınızı eksik etmeyin lütfen....umudumu,bebişimi almaya gidiyorum,inş oda beni sabırsızlıkla bekliyodur..rabbim kalbimize göre versin inşallah.....allaha emanet olun...

canım ınşş bebişin sıkısıkı tutunur bırakmaz........................inş rabbım kolaylık versınnnnnnnn

opuyorumnanaktanselam arkadaşlar...annemde kaldım 1 hafta bugün geldim.:ecrin_bebek:..transferimi sayarsam bugün 7.günüm inşallah hamileyimdir..................

Son düzenleme:
opuyorumnanaktanselam arkadaşlar...annemde kaldım 1 hafta bugün geldim.:ecrin_bebek:..transferimi sayarsam bugün 7.günüm inşallah hamileyimdir..................

kaydirigubbakcemile5 ooooleeeeyyy

inşşşşşşallah hamilesindir canım opuyorumnanaktan

benim de yaklaşıyo yavaştan Ananasa başlıycam incir kürüne devam ediyorum bi yandan

ama 10. günde henüz yumoşlarım büyümedi 11-12- mm :sinifsinif:

canım ben sonucumu çoktan aldım malesef negatifdi....şimdi 1 ay sonra ikinci denememe başlıycam....inşallah bu sefer pozitif sonuç alırım.....hepimiz hayallerimize kavuşuruz inşallah.....

canım nasılsın ..........toparladın ınşşş.............sıkma canının ınşşşş yenıden bı kalkış yap ınşş canım rabbım sevındırsın...............

iyiyim canım çok sağol....burdaki insanların çoğu bana çok moral verdi...destek oldunuz gerçekten....ama (kırıcı olmadan )benim sıkıntımı kendi sıkıntılarınız gibi gördünüz ve yardımcı oldunuz bana....çabuk toparlandım inancım ve inadım herşeyin üstünde.....ikinciye başlıyorum bir ay sonra ....hakkımda hayırlısı neyse o olsun....
sen çok iyisin takip ediyorum inşallah hep böyle gider sonuna kadar.....

camınnn...............ınşş rabbım daha ıyı etsın..........bu dert hepımızın ...............ınş paylasarak azalacak....................ınş senın dondurmalar işe yarıcak ınşlşş canım rabbım bekletmesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım .............benim veletler uğraştırıyo ama uğraşıcam....rabbim maddi manevi güç verdikçe uğraşıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…