evet canım başka bi şansım yoktu eve hemşire için konuştum bana en yakın hastaneyle ......arabayla gelip alınıp tekrar eve b-ırakılacakmış....doktoruma anlattık bu durumu oda hiç bişe olmaz önemli olan transferden sonraki ilk yarım saat yavaş ve dikkatli çık dedi........ o yüzden kabul etmedik.....ben şunu farkettimki ne yaparsan yap vakti zamanı gelmemişse 12 gün full yatsamda olmaz zaten..........bu benim ikinci denemem ilkinde hiç dışarı çıkmadım ozaman fitil kullanıyodum çok dikkat ettim ama olmadı........canım merdiven mi çıkıyosun...hergüün hemde beş kat..canım inşallah sana tutunurlar.. BEN YAPTIRMAMDA İĞNECİ EVE GELMİŞTİ SONUCA KADAR EVDEN DIŞARI ÇIKMADIM.. ama sonuç negatif.. TABİKİ RABBİM OL DERSE OLUR..canım bu senin ilk denemen mi..inşallah pozitif sonuç alırsın ..:CüvCüv:
canım çok üzüldüm .........şu anda ne desem boş biliyorum çünki bende yaşadım o negatif sonucu........ama bi gerçek varki rabbim ne derse o olcak....allah kalbimize göre versin......inşallah ocak ayında güzel sonuçlar alırsın.....bebeğine kavuşursun.......benim cumartesi günü test günüm çok heyecan yapmaya başladım.......rabbim bizlerede tatırsın bu güzel duyguyu.......merhaba arkadaşlar uzun süredir üyeyim ama hala çözemedim mesajları arkasş eklemeyi falan. neyse umarım ulasıryodur. :) sık sık giriş yapmadıgım için ögrenemedim daha.
ben geçen hafta zeynep kamıl hastanesınde yaptırdım transferımı ama malesef düşükle sonuçlandı. transferın 8. günü kanamam oldu hastaneye gıttım gebelık testi için kanda pozitit çıktı 2 gun sonra yıne gel dedıler ve düşük önleyici iğne verdiler sabah aksam vuruldum ama malesef pazartesı 2. gebelık testınde negatif cıktı. çok üzüldüm çok ağladım ama nasip işte allah nezaman nasip ederse ozaman olur insallah size önerim rahat olun cok stres yapmayın tutacakmı diye.zeynep kamil hastanesını herkeze önerıyorum gercektende ilgılenıyolar araştırıyorlar ben cok menmun kaldım sahsen.ama işte sonuç düşük oldu. ama zeynep kamıl hastanesınde benım dönemımdekı hastalrın buyuk çogunlugu bebışleri tuttu. transferden sonra kesinlikle yatın derım dinlenın ben dınlenmedın 1 gun yattım sonra normal yaşantıma devam ettım tabı dıkkat ettım ama yatmak bence daha etkılı.ve en önemlısı allah göstermesın size sonuç negatif cıkarsa kendınızı bırakmayın insan cok kötü oluyor darmadagın pikolojım altüst oldu benım daha yeni toparlandım. ocak ayında 2. denememı yapacagım bana şans dıleyın kalbım sizinle inşallah bebeişlerınıze kavusursunuz sevgılerımler arkadaşlar:
evet canım başka bi şansım yoktu eve hemşire için konuştum bana en yakın hastaneyle ......arabayla gelip alınıp tekrar eve b-ırakılacakmış....doktoruma anlattık bu durumu oda hiç bişe olmaz önemli olan transferden sonraki ilk yarım saat yavaş ve dikkatli çık dedi........ o yüzden kabul etmedik.....ben şunu farkettimki ne yaparsan yap vakti zamanı gelmemişse 12 gün full yatsamda olmaz zaten..........bu benim ikinci denemem ilkinde hiç dışarı çıkmadım ozaman fitil kullanıyodum çok dikkat ettim ama olmadı........
KADERDE NE İSE O OLUR DİYORUM.............
bak kendinde diyosun ne kadar dikkat etmişsin ama olmamış......
inşallah ikinci denemende olur.....benim cumartesi test günüm bakalım ne olucak...........
canım inşallah cumartesi pozitif sonucunu burda açıklarsın bizleri çok merakta koymazsın..tabiki dediğin gibi RABBİM ol diyecekki olacak..egerki vakti saati gelmisse önüne ne gelirse engel olamaz..canım inşallah tez yakında hamileliği nasip eder sana...a.s.
amin canım inşallah sonucum pozitifdir......canım inşallah cumartesi pozitif sonucunu burda açıklarsın bizleri çok merakta koymazsın..tabiki dediğin gibi RABBİM ol diyecekki olacak..egerki vakti saati gelmisse önüne ne gelirse engel olamaz..canım inşallah tez yakında hamileliği nasip eder sana...a.s.
inşallah ya acaba diyorum bugün yaptırsammı kan tahlili iğne yaptırmaya gidicem sağlık ocağına yapıyolarmış orda ama sonucu yarın veriyolarmış...........bak yine şeytan dürtüyo git yaptır diye.......inş. cumartesi günü güzrl haber alacaz biz burdan hayırlısı ile nufüs patlaması yaratacağız kızlar
inşallah ya acaba diyorum bugün yaptırsammı kan tahlili iğne yaptırmaya gidicem sağlık ocağına yapıyolarmış orda ama sonucu yarın veriyolarmış...........bak yine şeytan dürtüyo git yaptır diye.......
aminnnnnnnnn.....inşallah.............ama çok korkuyorum...............Hadi kızlar hepinizden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm edalarını duymak istiyoruz
sonucu alınca hemen yazın çok merak ediyorummmmmmmm
Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?