kızlar ben de dün transfer oldum.5 temmuz test günüm.sabırla bekliyorum.yalnız dün kendimi çok kasmışım heralde.sırtım taş gibi geçmek bilmedi.
Benim dr aynen günlük hayatina devam et diyor ya ..ağırlık kaldirma yetr diyor..
hadi hayırlı olsun cnm bu donemı stressın gecırmeye calıs transferde herhangı acı hıssedıyomusun cnım neden okadar kastın bol bol dınlen ınsallah guzel haber ver bıze kac tane trasfer edıldı?
Karin kasları calismicak denilmis ama lavobada mutlaka eğilip dogruluyosun..sık sık da gidiyorumya ..taharetlenirken özellikle karina ağırlık basıyor. ..YARABBIM lütfen nasip et hayırlısıyla evlat sahibi olmayı lütfen.
arjin nasıl gidiyor..varmı blirtiler..test günün ne zamandı..bende sivilce çıktı..olumlumu olumsuz belirtimi bilemedim..ayy çok az kaldı..[/QUOT
Merhaba canım.Dün 6. gündü çok stres oldum.Hiç bir belirti yoktu.Yine tutmadı dedim.Dayanamadım kan testi yaptım.Sonuç 25,8 ama hala sevinemiyorum.Umarım düzenli artış gösterir ve sağlıklı bir gebelik olur canım hepimiz için dileğim bu.
arjin nasıl gidiyor..varmı blirtiler..test günün ne zamandı..bende sivilce çıktı..olumlumu olumsuz belirtimi bilemedim..ayy çok az kaldı..[/QUOT
Merhaba canım.Dün 6. gündü çok stres oldum.Hiç bir belirti yoktu.Yine tutmadı dedim.Dayanamadım kan testi yaptım.Sonuç 25,8 ama hala sevinemiyorum.Umarım düzenli artış gösterir ve sağlıklı bir gebelik olur canım hepimiz için dileğim bu.
hayırlı olsun canım hamilesin ne güzel..allah tamamına erirsin..darısı bana ve tüm istiywnlere....testini nerde yaptırdın..işallah güzel güzl artsın değerin..
Canim idrara sıkışık giriyosun ya o beni biraz zorladi sanirim transfer 10 dk kadar suruyo bekledigimden fazla aci hissetmedim e o kadar olucak tabi.2 tane koydular.3.gunum bugun de yaticam yarin is var.stressiz olmaya calisiyorum.hakkimizda hayirlisi
hayırlı olsun canım hamilesin ne güzel..allah tamamına erirsin..darısı bana ve tüm istiywnlere....testini nerde yaptırdın..işallah güzel güzl artsın değerin..
Canım ben Adana da yaşamıyorum.İskenderun da yaptırdım.Umarım canım tüm bebek isteyenler en kısa sürede dileklerine kavuşurlar.Sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
RABBIM sen ben ve burada tüm umutla bekleyen leri güldürsun.kolay değil hayırlı haberler Vermek nasip olur INŞALLAH
Rabbime sukurler olsunki mujdeli haberimi aldim.. hamileyim rabbim dileyen herkese bagislasin..anne olmak icin atmaktan bazen yorgun dusen bazen umutsuzluga kapilan tum kalplerin kapisini mujdeyle acsin...herkese sevgiler
Amin insallah benim trasferimde daha 3.gunum gunler gecmek bilmiyo sanki... doktorum iki tane embriyo transfer etti birin kiz digerinin erkek oldugunu soyledi transferden sonra..iste ozaman ikisinde tutunmasi icin icimde hem korku hem heyecan hem kalp acisi karisik duygular hissettim allahim okadar cok istiyorumki ikisinide rabbim hepimizin yardimcisi olsun igneler fln tedavi suresi hic aci vermedi ama bu surec omrumden omur goturuyo sanki beklemek nekadar sabirsizca bisey oof
kızlar kimsede sonuç yok mu.benim 4 günüm kaldıı
Benimde 7 günüm kaldı.nasıl sen de belirti var mı bende kasık ağrısı oluyo ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?