transfer sonrası... bekleyenler

kızlar ben de dün transfer oldum.5 temmuz test günüm.sabırla bekliyorum.yalnız dün kendimi çok kasmışım heralde.sırtım taş gibi geçmek bilmedi.

kızlar ben de dün transfer oldum.5 temmuz test günüm.sabırla bekliyorum.yalnız dün kendimi çok kasmışım heralde.sırtım taş gibi geçmek bilmedi.

hadi hayırlı olsun cnm bu donemı stressın gecırmeye calıs transferde herhangı acı hıssedıyomusun cnım neden okadar kastın bol bol dınlen ınsallah guzel haber ver bıze kac tane trasfer edıldı?

hadi hayırlı olsun cnm bu donemı stressın gecırmeye calıs transferde herhangı acı hıssedıyomusun cnım neden okadar kastın bol bol dınlen ınsallah guzel haber ver bıze kac tane trasfer edıldı?

Canim idrara sıkışık giriyosun ya o beni biraz zorladi sanirim transfer 10 dk kadar suruyo bekledigimden fazla aci hissetmedim e o kadar olucak tabi.2 tane koydular.3.gunum bugun de yaticam yarin is var.stressiz olmaya calisiyorum.hakkimizda hayirlisi

Karin kasları calismicak denilmis ama lavobada mutlaka eğilip dogruluyosun..sık sık da gidiyorumya ..taharetlenirken özellikle karina ağırlık basıyor. ..YARABBIM lütfen nasip et hayırlısıyla evlat sahibi olmayı lütfen.

amin işallah..benimde transferin 9. günü ..karın kaslarına gelince ..transfer sırasında bile beni sık sık uyardı doktorda hemşirede..kafanı kaldırma diye..elimizden gelen dikkat ve özeni gösterlim..allahım ol derse olacak..işallah bebğine kavuşmayan kalmasın...

arjin nasıl gidiyor..varmı blirtiler..test günün ne zamandı..bende sivilce çıktı..olumlumu olumsuz belirtimi bilemedim..ayy çok az kaldı..

oyy ınsallah ıkısıde sımsıkı tutunur canım annesıne kuzucuklarınnn guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah :)

15 haziranda transferim yapildi transfere giderken bebeklerimi almaya gidiyorum deyip ciktim evden dondugumde herkese de aldim geldim dedim... suana kadar tum sureci mutlu gecirmeye calistim o igneleri o ilaclari hoplaya ziplaya kullandim her igneye bile heycanla kosa kosa gittim bi adim daha yaklastigimi dusunerek mucizeye..sesimi suan duyan olurmu bilmiyorum ama yarin tahlil gunum cok heycanliyim eger sesimi duyan varsa sadece dua istiyorum..sevgiler

RABBIM sen ben ve burada tüm umutla bekleyen leri güldürsun.kolay değil hayırlı haberler Vermek nasip olur INŞALLAH

RABBIM sen ben ve burada tüm umutla bekleyen leri güldürsun.kolay değil hayırlı haberler Vermek nasip olur INŞALLAH

Rabbime sukurler olsunki mujdeli haberimi aldim.. hamileyim rabbim dileyen herkese bagislasin..anne olmak icin atmaktan bazen yorgun dusen bazen umutsuzluga kapilan tum kalplerin kapisini mujdeyle acsin...herkese sevgiler

Rabbime sukurler olsunki mujdeli haberimi aldim.. hamileyim rabbim dileyen herkese bagislasin..anne olmak icin atmaktan bazen yorgun dusen bazen umutsuzluga kapilan tum kalplerin kapisini mujdeyle acsin...herkese sevgiler

Amin insallah benim trasferimde daha 3.gunum gunler gecmek bilmiyo sanki... doktorum iki tane embriyo transfer etti birin kiz digerinin erkek oldugunu soyledi transferden sonra..iste ozaman ikisinde tutunmasi icin icimde hem korku hem heyecan hem kalp acisi karisik duygular hissettim allahim okadar cok istiyorumki ikisinide rabbim hepimizin yardimcisi olsun igneler fln tedavi suresi hic aci vermedi ama bu surec omrumden omur goturuyo sanki beklemek nekadar sabirsizca bisey oof

Umarim rabbim nasip etsin hepsine iyiki yasamisim diyo insann..ben sadece sunu soylemek isterim ben rabbim ben diledigim icin ustume dusen herseyi yaptim bundan sonra sadece sen ol dersen olucak dedim.ona sigindim baska herseye kulaklarimi ve kalbimi kapadim rabbim ben ve icimdeki can..ve hep onlar benim de degil senin emanetlerin beni emanetlerinle mujdele diye dua ettim.. kendini hic sikma ben tek sey ogrendim tup bebekte en onemli sey moral.. ve bi gunluk yap icindeki cana ben herseyi yazdim ona ve yazmayada devam edicem.yine nasip olursa gelisir dogar ve buyurse hayati ogrenebildigi. Ilk yer o gunluk ona yazilanlar onun icin edilen mucadele olucak...rabbim insallah sanada yasaticak

benımde ctesı transsferım oldu en zor kısma geldı sıra .. sabırla beklemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…