transfer sonrası... bekleyenler

Geçen Cumartesi transferim oldu dünden beri ara ara adet sancım oluyor normal mi? Yardımcı olabilir misiniz?

canim benim de cumartesi transferim oldu aynen adet olacakmisim gibi sanci giriyor ara ara bir de iki gundur atesim cikiyor 37 derece ayaklarim buz gibi yatmaktan belim agriyor

Kaç yumurtan toplandı biraz önce doktorumu aradım benden 32 adet toplandı o yüzden ağrı hissetmen normal dedi

senin normal o zaman canim benim 10 tane toplandi adet olacam sandim biraz once ayni agri cok korkuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin insallah tutunmuslardir meleklerimiz

senin normal o zaman canim benim 10 tane toplandi adet olacam sandim biraz once ayni agri cok korkuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin insallah tutunmuslardir meleklerimiz

Âmin inşallah benim dondurulmuş ile beraber 3. Deneme döndürülmüşler ile hamile kalmıştım ama yürümedi bakalım kısmet :)

İnşallah bebeğiniz sizinledr. ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Sürekli adet olacağım sandım. hatta annemde kalıyordum hijyenik ped almıştım adet olursam yanımda olsun diye. Ama çok şükür ki kullanmak nasip olmadı.

Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli dogurup buyutmeni nasip etsin canim darisi basimiza insallah icimi rahatlattin inan dun oyle bir kramp girdiki tamam dedim adet oluyorum beklemek ne kadar zor bugunde ara ara hafif agri giriyor insallah meleklerim benimledir sikica tutunmuslardir

transferimin 3. günü hafif başalyıp ara ara hala devam eden- ki bugün 5.günüm -
adet ağrısına benzer ağrılarım var benim de bir de ayaklarım üşüyor
tedirginim bu ağrılardan

transferimin 3. günü hafif başalyıp ara ara hala devam eden- ki bugün 5.günüm -
adet ağrısına benzer ağrılarım var benim de bir de ayaklarım üşüyor
tedirginim bu ağrılardan
benimde 6. gunum ayaklarimi isitamiyorum buz gibi gece de titremeyle uyandim battaniye ortuyorum su temmuz sicaginda

Arkadaslar merhaba.bana da cumartesi gunu dondurulmus 2 embriyo transferi yapıldı bu 2. Denemem ilki pozifti ama 8 .hafta kaybettik.umarim hepimiz guzel haberler haberleri paylasiriz.aranizda clexane igne kullanip göbeği şişip moraran varmi acaba normalmi bilgisi olan varmi.

merhaba arkadaşlar benimde 1. tüp bebek denemem dün transferim oldu 15 temmuzda testim var. çok korkuyorum olumsuuz b i haber almaktan. 1 tane transfer edildi. hamile kalanlar ne gibi değişiklikler oluyo?

bende fraksiparin vuruyorum hergun sismedi gobegim ama morardi heryeri birde artik cok agriyor nasil bir igne ise batmiyor zorla batiriyorum olsun ama bebeklerim tutunsunda tek ben gebelik boyunca yapmaya raziyim

Arkadaslar transferimin
7. Gunuydu bu oglen evde test yaptim tek cizgoydi aksam eve geldim birde baktim biri net biri silik iki cizgi var sizce ne olmustur pozitifmidir
insallah hamilesindir canim ama benim yaptigim testte 30 dk dan sonra cikan sonuclar gecersizdir yaziyor acaba ne zaman cikti ikinci cizgi bence sen sabah ilk idrarla tekrarla testi hayirlisiyla insallah hepimiz aliriz pozitif sonuclari

Evet galiba haklisiniz arkadaslar en iyisi zamani i beklemek 2 . testide gece yaptim golge gibi 2 . cizgi cuma gununu beklicem galiba sevgiler hepimize duaciyim

slm benimde 3. günüm 2 embriyo transfer edildi 2. kalite 3. denemem olmasına rağmen yinede zaman geçmiyor

10.30 da kan verdim saat 13.30 da sonuçlanacak.Sonucu almaya gitmeye cesaretim yokeşimigöndericem.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ...

10.30 da kan verdim saat 13.30 da sonuçlanacak.Sonucu almaya gitmeye cesaretim yokeşimigöndericem.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ...

canım umutta tedavi olmuştun sanırım..
umutun sayfasındada seni merak ediyolar.
inşallah hamileyim diye yazarsınnnnnnnn

Merhaba anne adaylari bende bugunden itibaren annelik adayligimi koyuyuyorum.Eger bebeklerim oylarini veririlerse bu ayin 23 unde kan tahlilim var
Arkadaslar duaniza ihtiyacim var
Yumurta toplama isleminde kirmizi sekilde kanamam vardi sonra bi gun durdu ara ara kirmizi sekilde ama azar azar geldi
Bugunde durmustu
Bugunse 3.gun transferi oldu ikisi 8 hicreli
Ama demin wc de silidigimde beyaz yani seffaf akinti ile kahverengi bi leke geldi
Acaba disarimi cikti bi an korktum
Allah hepimize hayielisini nasip eyelesin
Hepizin transferi hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…