Geçen Cumartesi transferim oldu dünden beri ara ara adet sancım oluyor normal mi? Yardımcı olabilir misiniz?
senin normal o zaman canim benim 10 tane toplandi adet olacam sandim biraz once ayni agri cok korkuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin insallah tutunmuslardir meleklerimiz
senin normal o zaman canim benim 10 tane toplandi adet olacam sandim biraz once ayni agri cok korkuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin insallah tutunmuslardir meleklerimiz
Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli dogurup buyutmeni nasip etsin canim darisi basimiza insallah icimi rahatlattin inan dun oyle bir kramp girdiki tamam dedim adet oluyorum beklemek ne kadar zor bugunde ara ara hafif agri giriyor insallah meleklerim benimledir sikica tutunmuslardirİnşallah bebeğiniz sizinledr. ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Sürekli adet olacağım sandım. hatta annemde kalıyordum hijyenik ped almıştım adet olursam yanımda olsun diye. Ama çok şükür ki kullanmak nasip olmadı.
benimde 6. gunum ayaklarimi isitamiyorum buz gibi gece de titremeyle uyandim battaniye ortuyorum su temmuz sicagindatransferimin 3. günü hafif başalyıp ara ara hala devam eden- ki bugün 5.günüm -
adet ağrısına benzer ağrılarım var benim de bir de ayaklarım üşüyor
tedirginim bu ağrılardan
bende fraksiparin vuruyorum hergun sismedi gobegim ama morardi heryeri birde artik cok agriyor nasil bir igne ise batmiyor zorla batiriyorum olsun ama bebeklerim tutunsunda tek ben gebelik boyunca yapmaya raziyimArkadaslar merhaba.bana da cumartesi gunu dondurulmus 2 embriyo transferi yapıldı bu 2. Denemem ilki pozifti ama 8 .hafta kaybettik.umarim hepimiz guzel haberler haberleri paylasiriz.aranizda clexane igne kullanip göbeği şişip moraran varmi acaba normalmi bilgisi olan varmi.
Arkadaslar transferimin
Arkadaslar transferimin
7. Gunuydu bu oglen evde test yaptim tek cizgoydi aksam eve geldim birde baktim biri net biri silik iki cizgi var sizce ne olmustur pozitifmidir
insallah hamilesindir canim ama benim yaptigim testte 30 dk dan sonra cikan sonuclar gecersizdir yaziyor acaba ne zaman cikti ikinci cizgi bence sen sabah ilk idrarla tekrarla testi hayirlisiyla insallah hepimiz aliriz pozitif sonuclariArkadaslar transferimin
7. Gunuydu bu oglen evde test yaptim tek cizgoydi aksam eve geldim birde baktim biri net biri silik iki cizgi var sizce ne olmustur pozitifmidir
10.30 da kan verdim saat 13.30 da sonuçlanacak.Sonucu almaya gitmeye cesaretim yokeşimigöndericem.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ...
canım umutta tedavi olmuştun sanırım..
umutun sayfasındada seni merak ediyolar.
inşallah hamileyim diye yazarsınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?