Allah ol derse olur biliyorsun imkansiz diye bisey yoktur cnm.Kizlar bugun doktorumun yanina gttim benim 4 tedavi 5 transfer olmustu 2 kimyasal gebelik 1de 8.haftada kurtaj la biten gebeliğim vardi evet tablo hic iç acici degil farkindayim ama doktorum hic umutlu konusmadi devam etmeyi dusunuyor musun dedi 5transfer oldugu icin artik gebelik sansin eskiye oranla düştü dedi umut kirici konustu cok uzgunum
Hamilesiniz gözunuz aydın sağlıkla devam etsin inşallahMrb arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem 5.ci gün embriyosu yerleştirildi 4 nisanda bıgün 6. Günüm hem idrar hem kan yaptırdım sizlerden yorum almak isterim çünki ben inanamıyorum cumartesi asıl test günüm
Tşk ederim canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin yarabbimHamilesiniz gözunuz aydın sağlıkla devam etsin inşallah
Gozunaydin olsn cnmTşk ederim canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin yarabbim
Amin amin sizde başkent hastasiymissiniz çok sevindim ayrıca bende orda tedavi olmustumTşk ederim canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin yarabbim
Evet loşla başkentte gördüm tedavimi tayfun hoca yaptıAmin amin sizde başkent hastasiymissiniz çok sevindim ayrıca bende orda tedavi olmustum
Tşk ederim canımGozunaydin olsn cnm
Benim Dr da oydu çok sanslisiniz çok iyi bir Dr doğumumu da o yaptırdı gittiğinizde selam söylerseniz sevinirim nickimi söyleyin o tanır beniEvet loşla başkentte gördüm tedavimi tayfun hoca yaptı
Tabiki canım iletirimBenim Dr da oydu çok sanslisiniz çok iyi bir Dr doğumumu da o yaptırdı gittiğinizde selam söylerseniz sevinirim nickimi söyleyin o tanır beni
Kizlar bana umut olacak hic mi kimse yok 5ve yukarısı denemede bebegine kavuşan asiri canim skkin hep agliyorumKizlar bugun doktorumun yanina gttim benim 4 tedavi 5 transfer olmustu 2 kimyasal gebelik 1de 8.haftada kurtaj la biten gebeliğim vardi evet tablo hic iç acici degil farkindayim ama doktorum hic umutlu konusmadi devam etmeyi dusunuyor musun dedi 5transfer oldugu icin artik gebelik sansin eskiye oranla düştü dedi umut kirici konustu cok uzgunum
Aynı gün transfer olmuşuz 9. Gün kan verdim 4.59 çıktı maşallah sizinki çok güzel artmış inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız1 Nisan Pazar günü transfer yapıldı.
10 Nisan Salı günü beta hcg sonucu 193
12 Nisan'da tekrar test yaptıracağım.
Rabbim herkese anne olmayı Nasib etsin.
Aynı gün transfer olmuşuz 9. Gün kan verdim 4.59 çıktı maşallah sizinki çok güzel artmış inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
benim degerimde düştü canim cok gecmis olsuninsallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok
Maşallah çoğul gebelik olabilir hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar
benim 5.gün blastokist transferi yapıldı (1 embriyo transfer edildi)
8.gün kan testi sonucum 103,82 (dayanamayıp çok erken yaptırmıştım testi )
13.gün kan testi sonucum 972
15.gün kan testi sonucum 2442
bana değerlerim yüksek geliyor bir sorun olabilir mi doktor herşey yolunda dedi
Cnm ben 3 kere tedavi 5 kere transfer oldum son tedavide hamile kaldım yani 5 .de ikizlerim var şimdi benimde iki düşüğüm iki negatif vardı olmuyacak diye birşey yok rabbim yardımcın olsun geçmiş olsunKizlar bana umut olacak hic mi kimse yok 5ve yukarısı denemede bebegine kavuşan asiri canim skkin hep agliyorum
1 Nisan Pazar günü transfer yapıldı.
10 Nisan Salı günü beta hcg sonucu 193
12 Nisan'da tekrar test yaptıracağım.
Rabbim herkese anne olmayı Nasib etsin.
merhaba arkadaşlar
benim 5.gün blastokist transferi yapıldı (1 embriyo transfer edildi)
8.gün kan testi sonucum 103,82 (dayanamayıp çok erken yaptırmıştım testi )
13.gün kan testi sonucum 972
15.gün kan testi sonucum 2442
bana değerlerim yüksek geliyor bir sorun olabilir mi doktor herşey yolunda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?