Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Allah ol derse olur biliyorsun imkansiz diye bisey yoktur cnm.

Mrb arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem 5.ci gün embriyosu yerleştirildi 4 nisanda bıgün 6. Günüm hem idrar hem kan yaptırdım sizlerden yorum almak isterim çünki ben inanamıyorum cumartesi asıl test günüm

Eklentiler

• 6802304D-F1ED-4DC8-9F0A-3BB8E38EF2E0.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 200
  • DEA7B922-3880-4120-A7B5-DAB4EC466C95.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 254
Hamilesiniz gözunuz aydın sağlıkla devam etsin inşallah

Kizlar bana umut olacak hic mi kimse yok 5ve yukarısı denemede bebegine kavuşan asiri canim skkin hep agliyorum

1 Nisan Pazar günü transfer yapıldı.
10 Nisan Salı günü beta hcg sonucu 193
12 Nisan'da tekrar test yaptıracağım.
Rabbim herkese anne olmayı Nasib etsin.
Aynı gün transfer olmuşuz 9. Gün kan verdim 4.59 çıktı maşallah sizinki çok güzel artmış inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

benim degerimde düştü canim cok gecmis olsun insallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok

Cnm meraba
Benim değer 34 e düştükten sonra kanamam bi türlü başlamadı silindikçe var ama sökülmedi yani
Cuma günü gitmem gerekiyordu doktora ama bu arada vajinal mantar oldum bugün test yaptırıp ona göre ilaç kullanayım diye kan verdim
Sonuç :169
Bu ne şimdi anlamadım acaba dış gebelik mi yaşıyorum

merhaba arkadaşlar

benim 5.gün blastokist transferi yapıldı (1 embriyo transfer edildi)

8.gün kan testi sonucum 103,82 (dayanamayıp çok erken yaptırmıştım testi )
13.gün kan testi sonucum 972
15.gün kan testi sonucum 2442

bana değerlerim yüksek geliyor bir sorun olabilir mi doktor herşey yolunda dedi

Maşallah çoğul gebelik olabilir hayırlı olsun

Kizlar bana umut olacak hic mi kimse yok 5ve yukarısı denemede bebegine kavuşan asiri canim skkin hep agliyorum
Cnm ben 3 kere tedavi 5 kere transfer oldum son tedavide hamile kaldım yani 5 .de ikizlerim var şimdi benimde iki düşüğüm iki negatif vardı olmuyacak diye birşey yok rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun

1 Nisan Pazar günü transfer yapıldı.
10 Nisan Salı günü beta hcg sonucu 193
12 Nisan'da tekrar test yaptıracağım.
Rabbim herkese anne olmayı Nasib etsin.

Hayırlı olsun canım. Dondurulmuş emrıyo transferımıydı? Herhangi bir belirtin oldumu

Hayırlı olsun canım masallah . Ikı tanemı transfer edıldı .eger tekse erkek olabılır :) erkek cocuklarda test yuksek oluyormuş ne kadar dogru bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…