Aminn canim inss:)Amin canım sizlerden de güzel haber bekliyorum.
İnşallah canım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Aminn canim inss:)
Aynen öyle canım. Hiç arkana bakmıyosun. İlk denemenmiydi canımArkadaslar az once sonuccumu aldim maalesef negatif artik onumuzdeki maclara bakicaz
Ikinci tedavinin 2.transferiydi canimAynen öyle canım. Hiç arkana bakmıyosun. İlk denemenmiydi canım
Hayırlısı olur inşallah. İnan herşeyin bi zamanı vardır.Ikinci tedavinin 2.transferiydi canim
Bundan sonraki lerde genetik tani yapilacak bakalim
Cok zor yaa..ben de cuma gunu negatifi ogrendimArkadaslar az once sonuccumu aldim maalesef negatif artik onumuzdeki maclara bakicaz
Transferin ne zaman oldu cnm ekleyim seniBenimde bugün transferimin 7.günü 9 kasım test günüm beklemek çok zormus ya hakkımızda hayırlısı insallah
Aynen canim cok zor ama herseyde bir hayir vardir demekki zaman i gelmemis henuzCok zor yaa..ben de cuma gunu negatifi ogrendim
Uzuldm canim moralini cok dusrmemeye cals uzulmemek elde degil Allah en kisa zmaanda nasi etsin sabir ve guc versn sanaAynen canim cok zor ama herseyde bir hayir vardir demekki zaman i gelmemis henuz
Cumayı bekle az kalmis canimKızlar bisey sorucam size ya transferimin 7.günü silik 2.çizgi çıkmıştı 10.gün tekrar yaptim test negatif cıktı cuma günü test günüm 14.gun yapilcakti sizce 2.yaptığım test yanlış olabilir mi off kafam çok karıştı
Harika canimm. Kacinci gun bugun. Ay sizi gorunce resmen gaza geldm bnde yapacam:))Kızlar dün evde idrar yesti yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Bugün yeniledim. Daha dökerdökmez çizgi çıktı. Perşembe kan vericem. Galiba tuttu
2.test farklı markaysaKızlar bisey sorucam size ya transferimin 7.günü silik 2.çizgi çıkmıştı 10.gün tekrar yaptim test negatif cıktı cuma günü test günüm 14.gun yapilcakti sizce 2.yaptığım test yanlış olabilir mi off kafam çok karıştı
Tebrikler canim gözün aydınKızlar dün evde idrar yesti yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Bugün yeniledim. Daha dökerdökmez çizgi çıktı. Perşembe kan vericem. Galiba tuttu
Bıgün 8. Günüm. Dün yaptım ilk.Harika canimm. Kacinci gun bugun. Ay sizi gorunce resmen gaza geldm bnde yapacam:))
Benmde bugun 8. Gun:) direk transfer oldm ama 2 catlatma ignesi oldu guvenemedim silik cikmasina. Kani bklicem artik:)Bıgün 8. Günüm. Dün yaptım ilk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?