- 10 Ekim 2014
- 46
- 5
- 86
Az onca kahverengi akintim oldu...umarim regli olmuyorumdur
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Sen takvimi yapmışsın bile öylece devam eder sağlıkla olur kucağına alırsın inşallah.Benimle aynı. Hayırlısı inşlah
Bugun 11.günüm canım idrar testim pozitif gösteriyor aslındaInss guzel sonuclar alirsin canim ya. Bugun kacinci gunun
Evde erken gebelik testi yap..25 tl olanlardanBenimde 26 kasım dondurulmuslarım transfer oldu ama 2 saat önce kahve rengi lekelenmem oldu ve ağrım var tüm moral 0hemşireye sordum crinone jel den dolayıdır dedi ama test günümde 6 sı bılmıorm artık
Kuzum 11. Gunde kanda cikar artik. Ayn ben idrarda pozitifi gorsem hastaneye kosarim kan testine :))) idrarda hicbizaman cizgiyi goremeyecegime inandi beynim denemicm sanirm bu testiBugun 11.günüm canım idrar testim pozitif gösteriyor aslında
İdrarda pozitif görünce bi rahatlık geldi sanırım bence denemelisin senin kaçıncı gününKuzum 11. Gunde kanda cikar artik. Ayn ben idrarda pozitifi gorsem hastaneye kosarim kan testine :))) idrarda hicbizaman cizgiyi goremeyecegime inandi beynim denemicm sanirm bu testi
Hehe dimi tatlim olumlu bi sinyal olsn 1 ay da bekleriz:) 5. Gun bugn yarin blki senerm zor duruyorm:)İdrarda pozitif görünce bi rahatlık geldi sanırım bence denemelisin senin kaçıncı günün
6. Günde çıkmaz tatlım dahaHehe dimi tatlim olumlu bi sinyal olsn 1 ay da bekleriz:) 5. Gun bugn yarin blki senerm zor duruyorm:)
Bende zor duruyorum.Hehe dimi tatlim olumlu bi sinyal olsn 1 ay da bekleriz:) 5. Gun bugn yarin blki senerm zor duruyorm:)
Bi arkadasn 5.gunde ckkms cok silik:) bnde sor tutuyorm canim kendimi:) olmszda olsa gerckci deglsoncta daha erken6. Günde çıkmaz tatlım daha
Sana ugur getirsin iyi yapmissin bunu:) az kaldi sabredip gusel haberler alirz inssBende zor duruyorum.
Benim 8.günde çıkmıştı kızlar silik olarakBi arkadasn 5.gunde ckkms cok silik:) bnde sor tutuyorm canim kendimi:) olmszda olsa gerckci deglsoncta daha erken
Sen aklimdasn denicem canim:) bugun bize guzel bi haber vereceksn allahn izniyleBenim 8.günde çıkmıştı kızlar silik olarak
Ayy canim gozun aydin tebrik ederim darisi basimiza insKızlar değerim 1000 çıktı şükürler olsun
Canım çok sevindim. 2 embriyomuydu seninKızlar değerim 1000 çıktı şükürler olsun
Yok canım tek embriyo idiCanım çok sevindim. 2 embriyomuydu senin
Ayy canim gozun aydin tebrik ederim darisi basimiza ins[/QUOTE
Teşekkür ederim canım allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı sizlerden de hayırlı haberleri alırız inşalah
Bunu bekliyorduk gozun aydin canim benim cok sevindm darisi basimiza:)Kızlar değerim 1000 çıktı şükürler olsun
Amin canım sizlerden de güzel haber bekliyorum.Bunu bekliyorduk gozun aydin canim benim cok sevindm darisi basimiza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?