Transfer sonrasi gün sayanlar:)))

Hayirli Cumalar yol arkadaslarim...
Bende 3 kasim cumartesi gunu dondurulmus 2 embryo tranferi oldum...
Ilk 5 gun hafif kasik agrisi kramplar ve goguslerde hassasiyet vardi fakat dun hepsi kesildi yine umitlerim sonuyor gibi... bu 7 tup bebek denemem ve diger denemelerim gibi belirtiler kesildi ama yine rabbimden umit kesilmez tabiki.. sadece sizlerde paylasmak istedim...
Bu arada hamile olan arkadaslarima tebriklerimi diliyorum rabbim kucaginiza almanizi nasip etsin insaallah

Insallah pozitif olur canim...yumurta toplama surecini kac kez yasadin..7 kere dondurulmuslarla mi oldu

Merhaba Canım allahtan Ümit kesilmez dua et edelim hep beraber , sorununuz neydi sizin nerde tedavi görüyorsun canm

Merhaba Arkadaslar.. Bende bekleyenlerdenim. 6 kasım da 6.gun embriyo transferim oldu . 17 kasim test günüm. Hic belirti yok sanki. Sadcee sabahlari kalktigimda bel agrim var bide gogus agrisi gerci oda iğnelere basladigimdan beri hep agridigi icin onu belirti sayamiyorum. Bunlar disinda ne kabizlik ne akinti bisey hic birsey yok. Anlasildigi gibi umutsuzum

Ben doktorla konuştum canım 12 . Güne kadar belirti aramak çok yersiz olur o söylediklerin kullandığın ilaçların etkisiyle ortaya çıkan şeyler ve psikolojik aynı gün olmuş transferimiz ben 13 kasımda test yaptıracağım umutsuzluğa kapılma dua edelim moral çok önemli

Haklısın. Insaallah guzel haberleri aliriz. Bebegin sana tutunmustur insallah.Benim kafama takilan bisey var . ayni gunb transfer Olduysak neden sizinki 13 kasim bnmki 17 kasim merak ettim sizce ne fark olabilir.?

Haklısın. Insaallah guzel haberleri aliriz. Bebegin sana tutunmustur insallah.Benim kafama takilan bisey var . ayni gunb transfer Olduysak neden sizinki 13 kasim bnmki 17 kasim merak ettim sizce ne fark olabilir.?
Benim normalde 15 kasım ama doktorum 13 ünde yaptır ilk testini dedi 8. Gün kan testinde ilk değer belli olurmuş benimki dondurulmuş emriyo 3 tane çözmüşler ayın 4ünde iki tane transfer yapıldı ayın 6sında inşallah tutunmuşlardır bende korkuyorum dün karnımda kasılmalar hissettim farkettim ki stresten oluyor bugün boş gibi bsey hsstmiyorum dua ediyorum hayal kuruyorum bekliyorum heyecanla

Rabbim dualarini kabul etsin insaallah. Yavrularina kavusursun. Bende 8.gunu kan versem az da olssa belirti olur dimi ?

kizlar eczanedeki ucuz testlerde bile cikiyor. Pahali bisi almaya gerek yok eger varsa mutlaka cikiyor. Benim transferimin 5 6 . Gununden itibaren evde cikmsti tabi inanmamistim kanla ikna oldum:)) sakliyorm simdi onlari hayatomda ilk defa idrarda pozitifi gorunce

Hayirli sonuclar alinn inss

O testlerde negatifi görmekten psikolojim alt üst oldu cesaret edemiyorum alıp yapmaya

O testlerde negatifi görmekten psikolojim alt üst oldu cesaret edemiyorum alıp yapmaya
Bnde ole diyodum biliyomusn. Bu ay totem yaptm yapmicam dedim ama duramiyosn pozitfleri duyuyosn erken cikan. Negstf coksads zatn kana vat dicektm . Tatli yiyememrye baslaynca suphelenp yaotm bnde ilk defa cikti gttm baska marka ucuz teestte aldm ckti hrp darisi basina olsn inss

İnşallah Canım sen hamilesin dua et bize hiç belirti yok daha 4. Günüm 6 kasımda oldu transfer çift transfer oldu salı günü kan testi vereceğim beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…