Bende aynı düşünüyorum. İkinci teste bi yanlışlık olabilir2.test farklı markaysa
Onun hassasiyetinden dolayı negatif cukmiş olabilir canım yada
2.testi beklememiş idrarla yaptiysan bu yüzdende negatif olabilir
İlk test silik ciktiysa kesin hamilesindir canım cunku durduk yere o cizgi çıkmaz
Kaçıncı gün emriyosuyduBenmde bugun 8. Gun:) direk transfer oldm ama 2 catlatma ignesi oldu guvenemedim silik cikmasina. Kani bklicem artik:)
5. GunKaçıncı gün emriyosuydu
Artık çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir.5. Gun
Oyle mi dersin ay inss canim ya. Ama ben 2 tane olmustum. Kanda kesinlescek durum varmi yoku en garanti. Cuma dusunutoem sen persmbe vercn sanirim hayirlisi olsn mujdeyi ver bize:)Artık çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir.
İnşallah bakalım biz ailecek havaya girdik. Dr. Attım resmini tamam artık hamilesin dikkat et kendine dediOyle mi dersin ay inss canim ya. Ama ben 2 tane olmustum. Kanda kesinlescek durum varmi yoku en garanti. Cuma dusunutoem sen persmbe vercn sanirim hayirlisi olsn mujdeyi ver bize:)
Sen ne zaman vericen kan tahliliniOyle mi dersin ay inss canim ya. Ama ben 2 tane olmustum. Kanda kesinlescek durum varmi yoku en garanti. Cuma dusunutoem sen persmbe vercn sanirim hayirlisi olsn mujdeyi ver bize:)
Harika canim cok sevndm:)İnşallah bakalım biz ailecek havaya girdik. Dr. Attım resmini tamam artık hamilesin dikkat et kendine dedi
Cuma aksami canim. Ama yatarken lekelenme oldu biraz korktm bugun aricam bakalm doktorumu blki igne verirSen ne zaman vericen kan tahlilini
Ara tabi söyle hemenCuma aksami canim. Ama yatarken lekelenme oldu biraz korktm bugun aricam bakalm doktorumu blki igne verir
Allahtan devam etmedi ama onlem amacli igne yaptilar canim hayirlisi allahtan artikAra tabi söyle hemen
İyi bari. Hadi az kaldı test gününe.Allahtan devam etmedi ama onlem amacli igne yaptilar canim hayirlisi allahtan artik
Evet canim yogun agrilarm oldu ins hayirli haberlet aliriz:)İyi bari. Hadi az kaldı test gününe.
Bende yarın kan tahliline gidicem. Bakalım. İnşallah yüksek bi deger çıkar.Evet canim yogun agrilarm oldu ins hayirli haberlet aliriz:)
Ayy cok sevindm cok sukur canim:) bi arkadasdaha vardi onu da ole cikms ins benmde ole olur daha gidemedm:)Kızlar değerim 105 çıktı. Şükürler olsun Allah'a. Sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah. Allah isteyen herkese versin
Inşallah canım benim.Ayy cok sevindm cok sukur canim:) bi arkadasdaha vardi onu da ole cikms ins benmde ole olur daha gidemedm:)
Canim cok sevimdim. Gözümüz aydın.Kızlar değerim 105 çıktı. Şükürler olsun Allah'a. Sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah. Allah isteyen herkese versin
Sağol canım benimCanim cok sevimdim. Gözümüz aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?