iyi bayramlar hepinize bugün aranıza katıldım bende.
transferim 4 gün önce yapıldı heycanla 10 günün geçmesini bekliyorum sizlere birşey sormak istiyorum sürekli yatıyorum kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece wc ye kalkıyorum transferimin 2.günü çok az lekelenme oldu sizce ne olabilir cevaplar için şimdiden teşekkürler.
iyi bayramlar hepinize bugün aranıza katıldım bende.
transferim 4 gün önce yapıldı heycanla 10 günün geçmesini bekliyorum sizlere birşey sormak istiyorum sürekli yatıyorum kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece wc ye kalkıyorum transferimin 2.günü çok az lekelenme oldu sizce ne olabilir cevaplar için şimdiden teşekkürler.
kızlar iyi bayramlar. mehay sonucun belli oldumu ? bende ayın birinde kan vericektim ama merkez ogün kan almıyomuş perşembe gününe kaldı. ümit kesilmez haktan bende hala ümitliyim.
selam benimde ekim 4 tahlil günüm ve acayip gerginim az önce leke geldi çok korkuyorum ayrıca adet olacakmşım gbi sancılanıyorum
merhaba
transferimin 7. günü kendimi kötü hissediyorum. Sağ kasığımda batma hissi var. Endişeleniyorum. Taransfer sonrası sizde ne gibi belirtiler var?
merhaba
transferimin 7. günü kendimi kötü hissediyorum. Sağ kasığımda batma hissi var. Endişeleniyorum. Taransfer sonrası sizde ne gibi belirtiler var?
merhaba
transferin 1. günün gecesi ve 4. günün gecesi inanılmaz bir kasık ağrısı olmuştu. Adet olacağım zannetim sonra kayboldu. Senin bildğin gibi belirtiler var canım kafayı yiyorum
Sizde de kabızlık oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?