Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

ruh halin ayni benimkine benziyor bu aralar bende oyleyim ben kavga etmiyorum kumuyorum ama surekli agliyorum surat asiyorum dusunuyorum...olmadi olmayacak diye seni cok iyi anliyorum...aslinda bizim psikolojik destek almamiz sart gibi gorunuyor sende benim gibi cok yipranmissin cok hirpalanmissin bu konuda..Allah yardimcimiz olsun ne diyim canim....:çok üzgünüm:

canımmm yaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyth

sevsu canım benim, ilk transferimde bende aynı şeyleri yaşadım, terör estiriyordum evde. Ağlama ve sinir krizleri hat safadaydı. Yanımda olan insanların özellikle eşimin kalbini sürekli kırıyordum. Negativ sonuç sonrası ağır bir depresyona girdim gene sevdiklerim sayesinde toparlandım ve ikinci denemeyi yapmaya karar verdik;
Bu sefer herşey farklıydı; daha pozitiv bakmaya başladım herşeye hiç birşeyin sağlığımdan önemli olmadığını öğrenmiştim: depresyon süresince çok zor günler geçirmiştim, ve kendime kendime bunu bidaha yapmayacama söz vermiştim. Dua etmeye başladım, allahıma sığındım. Kafama mümkün olduğunca hiç birşey takmadım. TV de beni üzecek hiç birşey izlemedim, hep komediler izledim çok güldüm.Çok yavaş yavaş hareketler yaptım, transferden sonra zaten hayatım sanki ağır çekimmiş gibiydi. Beni üzecek ortamlardan uzak durdum. Bence bunların hamile kalmamda kesin faydası olmuştur. heyet raporu alamadım, kendi cebimden ödedim herşeyi, maddi olarak rasmen çöktük. Baş koyduğumuz bu yok çok zor bir yol, Allah bizi sınıyor, sabrımızı deniyor. Biz kadınlar bukadar zayıf olamayız, her acının sıkıntının üzerinden kolayca gelebiliriz. Şu mübarek günde bol bol dua edelim arkadaşlar. Kendimizi dinlemeyelim etraftaki güzelliklerle mulu olalım. İnşallah allah en kısa sürede kucağınıza bebeğinizi almayı nasip eder.

ozlem77----------29 eylul------------------hamileeeeeeeeee
mehay----------30 eylul
angell08 -------1 ekim
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul------------hamileeeeeeeee
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim

Haydi bakalım kızlarrrrrr, elde var 2............

ozlem77----------29 eylul------------------hamileeeeeeeeee
mehay----------30 eylul
angell08 -------1 ekim
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul------------hamileeeeeeeee
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim
efsane 202---------6 ekim

Efsane canım bu liste çok uğurlu bir liste inşallah sanada uğurlu geleceka.s.

ozlemcim merakla bekliyorum senin kan degeri sonucunu canim...doktorunu ariyinca bana bildiricektinya...belki banada umut olur diye ama hala aramamissin galiba ((

Ayyyyyyy güzelim nasıl mutlusundur şimdi yaaa bana da nasıl umut oldun bi bilsen Darısı bebek isteyen herkese olsun Rabbim Akşamki dualarınızı kabul ettsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaaaaaaaaaaaaaaallah

özlemcim çok sevindim canım tebrikler inşallah sorunsuz sıkıntısız bi dönem sonucunda bebişlerini alırsın kucağına allah tamamına erdirsina.s.ya benimde dün akşam kanamam başladı canım sıkkın çokta iyi gidiyodu ilkinde olduğu gibi rahatsızlıklarım yoktu.çok umutluydum ama şimdi karamsarlık başladı.bel ağrım var kanamam da devam ediyo.senin nasıl oldu kanaman yoğunmuydu yoksa hafif lekelenmemiydi.senağlamasenağlama

Dur bakalım hemen telaş yapma. Transferini ne zaman yaptırdın? benim çamur gibi geldi 2-3 damla bişey geldi. Halende çok az devam ediyor.

canim cok uzuldum inan ama daha erken degilmi regl olman icin...acaba tutunma kanamasi olabilirmi rengi kahverengiyse oyledir canim uzulme hemen kan testi yaptir yada...:teselli:

canim sen tekrar idrar testi yaptinmi????

ben dün gece test yaptım. geç saatte nöbetçi eczaneden aldık.zaten gece eve geldiğimde farkettim kanamamın olduğunu testi yaptık ama bişey çıkmadı onun öcesinde yapmadım test.bide istediğimiz testide bulamadık ancak nöbetçi eczaneden bulabildik şu ucuz olanlardan.yani çok olumlu sonuç alamıcamı bile bile.

Canım bi test yaptırsan keşke hemen. Şuan sakin kalman gerekiyor. Şuan ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum, ama hemen ümitsizliğe kapılma lütfen.

canim seni cok iyi anliyorum su an inan..bende strest ve uzuntu icindeyim senin gibi....Allah yardimcimiz olsun kanaman cok degilse dedigim gibi yerlesme kanamasi olabilir boyle umit edip dua et canim bende senin icin duaciyim bugun....kan

kanaman pembemsimi kahverengimi???hala bir umit olabilir vazgecme hemen....idrarda cikmiyor her zaman biliyorsun...kan aldir...

Dur bakalım hemen telaş yapma. Transferini ne zaman yaptırdın? benim çamur gibi geldi 2-3 damla bişey geldi. Halende çok az devam ediyor.

tranferim 20 sinde oldu.adet olsam onada çok var yani bu ne kanamsı anlamadım.test sonucum ekimin birinde.ben baya adet kanamsı yaşıyorum benneyaptımkisenağlama

Canım, öncelikle şu idrar testlerine şimdiden hiç güvenme. Ya git kan testi yaptır yada git eczaneden fortel diye bir test var onu al hemen sonuç veriyor. Allahım inşallah pozitiv sonuç alırsın ama lütfen kendini üzme.

tranferim 20 sinde oldu.adet olsam onada çok var yani bu ne kanamsı anlamadım.test sonucum ekimin birinde.ben baya adet kanamsı yaşıyorum benneyaptımkisenağlama

e bak güzelim demekki adet kanaması diil başka bişey, sen hiç oyalanmadan hemen doktoruna git. Çok yavaş hareket et mümkün oldukca yataktan kalkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…