arkadaşlar merhaba.1. denemem başarısız tek yumurtayla yapıldı bu nedenlemi yoksa benim iyip içmeden devamlı çevremdekilerle kavga halinde küs halinde olmamdanmı kaynaklandı bilmiyorum. aradan 3 ay geçti iğnelere başladım 6. günüm eşim gecede olduğu için annemlerde kalıyorum ve yine 1. denememdeki hataları yapıyorum.küsüyorum kavga ediyorum yemek yemiyorum bazen düşünüyorum hep benmiyim hatalı diye bilmiyorum yanlız kal diyebilirsiniz ama onuda yapamıyorum tek bildiğim bişey var bu seferde tutmayacağı eğer böyle giderse. devamlı ağlamak istiyorum 1.cide transfer sonrası evde yanlız duramadığımdan annemlere gitmiştim ve yine ordayım yine aynı şeyler kendimden nefret ediyorum acizliğimden kendi ayaklarımın üstünde duramamaktan onlarla yapamıyorum devamlı tartışıyorum ama yanlızda yapamıyorum delirmek üzereyim buda tutmayacak o kadar masraf o kadar emek o kadar ümit göz göre göre gidiyor ve benim ruh halim psikolojim buna dur dememi engelliyor
kızlar sabah kanamam oldu, apar topar sel sümük ağlayarak hastaneye gittik. Kan aldılar hemen, veeeee sonuç HAMİLEYİMMMMMMMMMM:teytey::teytey::dance::dance: Allahım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
İrem Naz canım belirtilerim transferden hemen sonra başladı, önce kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı, transferden 4 gün sonra adet sancılarım başladı ve inanılmaz bir basıncım oldu kasıklarda sanki bi ağırlık varmış gibiydi. Ağrılarla birlikte inanılmaz bir başdönmesi başladı, doktorum daha başın dönmez dedi ilaçlardan olabilir dedi. Ama halen deli gibi başım dönüyo.
evet canım hamileyim darısı bütün dileyenlere işallah a.s.
cimegi tabrikler allah bebişlerini kucağınaalmayıda nasip etsin inşallah.:Saruboceq:a.s.
kızlar sabah kanamam oldu, apar topar sel sümük ağlayarak hastaneye gittik. Kan aldılar hemen, veeeee sonuç HAMİLEYİMMMMMMMMMM:teytey::teytey::dance::dance: Allahım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
İrem Naz canım belirtilerim transferden hemen sonra başladı, önce kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı, transferden 4 gün sonra adet sancılarım başladı ve inanılmaz bir basıncım oldu kasıklarda sanki bi ağırlık varmış gibiydi. Ağrılarla birlikte inanılmaz bir başdönmesi başladı, doktorum daha başın dönmez dedi ilaçlardan olabilir dedi. Ama halen deli gibi başım dönüyo.
özlemcim çok sevindim canım tebrikler inşallah sorunsuz sıkıntısız bi dönem sonucunda bebişlerini alırsın kucağına allah tamamına erdirsina.s.ya benimde dün akşam kanamam başladı canım sıkkın çokta iyi gidiyodu ilkinde olduğu gibi rahatsızlıklarım yoktu.çok umutluydum ama şimdi karamsarlık başladı.bel ağrım var kanamam da devam ediyo.senin nasıl oldu kanaman yoğunmuydu yoksa hafif lekelenmemiydi.senağlamasenağlama
özlemcim çok sevindim canım tebrikler inşallah sorunsuz sıkıntısız bi dönem sonucunda bebişlerini alırsın kucağına allah tamamına erdirsina.s.ya benimde dün akşam kanamam başladı canım sıkkın çokta iyi gidiyodu ilkinde olduğu gibi rahatsızlıklarım yoktu.çok umutluydum ama şimdi karamsarlık başladı.bel ağrım var kanamam da devam ediyo.senin nasıl oldu kanaman yoğunmuydu yoksa hafif lekelenmemiydi.senağlamasenağlama
canim sen tekrar idrar testi yaptinmi????
ben dün gece test yaptım. geç saatte nöbetçi eczaneden aldık.zaten gece eve geldiğimde farkettim kanamamın olduğunu testi yaptık ama bişey çıkmadı onun öcesinde yapmadım test.bide istediğimiz testide bulamadık ancak nöbetçi eczaneden bulabildik şu ucuz olanlardan.yani çok olumlu sonuç alamıcamı bile bile.
Dur bakalım hemen telaş yapma. Transferini ne zaman yaptırdın? benim çamur gibi geldi 2-3 damla bişey geldi. Halende çok az devam ediyor.
ben dün gece test yaptım. geç saatte nöbetçi eczaneden aldık.zaten gece eve geldiğimde farkettim kanamamın olduğunu testi yaptık ama bişey çıkmadı onun öcesinde yapmadım test.bide istediğimiz testide bulamadık ancak nöbetçi eczaneden bulabildik şu ucuz olanlardan.yani çok olumlu sonuç alamıcamı bile bile.
tranferim 20 sinde oldu.adet olsam onada çok var yani bu ne kanamsı anlamadım.test sonucum ekimin birinde.ben baya adet kanamsı yaşıyorum benneyaptımkisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?