Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

ayy canim insallah karnimdaki sislik ondandir 5 aylik hamile gibi dolasiyorum evden cikamiyorum inan...senin adina cok sevindim bende degerin oldukca yuksek ikiz olabilir....

evet haklısın banada çoğul gebelik gibi geliyo ama bunu öğrenmek için bayramdan sonrayı beklicez maalesef ultrasona girmek için ancak bayramdan sonra gidebilcez zaten ancak o zamn görülür heralde sıra sizde şimdi güzel haberler bekliyorum dört gözle her biriniz mutluluktan uçarak hamile olduğunuzu yazarsınız işallahhh aminn a.s.

canim zaten transferden sonraki ilk 36 saat bebis tutunurmus bir hemsireye sordum ...ben ilk gun ve ikinci gun tutmamistim sonra basladim..a.s.

allah kabul etsin. mevlam yazdıktan sonra tutucağı varsa her halükarda tutar.allah herkesin gönlüne göre versin canım

insallah canim yaa ..sen nasilsin su an siskinlik gectimi??senin doktorun siskonligi gebeligemi baglamisti???

arkadaşlar bende oruç tutmadım.çünki hemşireler bana her sabah ılık su içmem gerektigini söylediler.tabi birde tiroid hapım oldugundan tutmadım.bu sene 30 gün borcumvar.allah yardımcımız olsun.ayriyetten çok fena yemek yiyorum.ne varsa durmadan tıkıştırıyorum. korkuyorum inanın.eger sonuç erken çıkıyosa bende yaptırayım tahlil arkadaşlar yaaaaa.........................

haaa bide unutmuşum ben hergün vajinal bir jel uyguluyorum sizden böyle bişey kullanan varmi.varsa neişe yaradigını biliyorsanız yazar mısınız arkadaşlar merak ediyorum..

haaa bide unutmuşum ben hergün vajinal bir jel uyguluyorum sizden böyle bişey kullanan varmi.varsa neişe yaradigını biliyorsanız yazar mısınız arkadaşlar merak ediyorum..

Canım bende kullanıyorum, embriyonun rahime tutunmasına yardımcı olmasına yarıyor.

bendeeeee, bende deli gibi yiyorum. Normaldir herhalde. Hamile kalırsak sorun diilde ya bide negativ sonuç alırsak nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum valla.

ben tedavi sırasında birkaç kilo verdim ve çok zayıf gözüküyorum sonrası içinkilo biraz iyi olur herhalde.gerçi ben kilolu olsamda sorun etmem seviyorum çünkü...sen ne kadar su içiyosun özlem haa bide öströjen bantı kullanıyomusun.

insallah canim yaa ..sen nasilsin su an siskinlik gectimi??senin doktorun siskonligi gebeligemi baglamisti???

saol canım biraz daha iyi sayılırım karnım hala aynı ama geçici bişey korkmaya gerek yok gayet normal diyo doktorlar
ben transferin 5. günü kontrole gitmiştim doktoruma birsürü kan tahlili yaptırmıştı ama betahcg hariç o kan tahlillerinin sonucuna göre eşime çok büyük bir ihtimalle hamile demiş zaten ama eşim bana söylememiş kendimi fazla kaptırmiim diye ayrıca transferin 2. gününden beri bu şikayetlerim başlamıştı doktorumu arıyodum sürekli oda bunların gayet normal olduğunu korkmamamız gerektiğini hatta gebeliğin belirtisi olduğunu söylüyodu bide ben internetten de araştırmıştım bu problemin adı ohss ileri derecede yaşayanlar da gebelik belirtisiymiş hatta hastanede yattığım için ordaki hemşireler bile tüp bebekle gebe kalanlarda çok görülüyo bu durum ilaçlardan oluyo dediler çok uzattım kusura bakma bunları yazma amacım benimle aynı durumda olanlara bi fikir olması kendine ii bak moralini yüksek tut tahlil gününe kadar sakın umutsuzluğa kapılma rabbim eninde sonunda yüzümüze bakıyo sonuçta a.s.

saolasin canim benim usenmeyip uzun uzun cevapladigin icin....a.s.

canim 8. gun cikiyormus gebelik varsa....tek gebelikse 25-50 arasi cift gebelikse 50-100 arasi cikiyormus....

Bu ay tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler

ozlem77----------29 eylul
mehay----------30 eylul
angell08 -------1 ekim
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul------------hamileeeeeeeee
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim

Hadi bakalim liste ugur getirsin insallah

Cimegi canım sana bişey sorcam, bende çok şiş dolanıyom sanki 5-6 aylık hamile gibi bide çok adet sancım var. 5. gün bende gittim doktora ve kan verdim. Kan souçlarına bakarak sana ilaç verip vermeyecemize karar vercez dediler. E 2 ye bakmışlar. Sonuçları öğrenmek için aradığımda jel, folica asit bebek aspirini kullanmaya devam etmemi söylediler. Oysaki diğer arkadaşların hepside ya band yada iğne kullanıyor. Sen ne kullanıyorsun canım. Yaaa o günden beri hep bir şüphe var içimde aceba problem mi varda ilaç vermeye gerek duymadılar diye. Hamilelikle ilgili bişey kafamçokkarıştı diyebilirmisiniz diye sorduğumda daha erken belli olmaz daha dediler bana.

Cimegi canım ben annlayamadım, sen hamilemisinnnn ???????:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canim kuruntu yapiyorsun bence ...herkese ayni ilaclari verecek degillerya senin o ilaca ihtiyacin yokmus demekki...hamile olmasan digerlerinide vermezdi dimi ama....

oh ohhhhhhh :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:hadi bakalım cimegcim allah iki tosuncuklarıda sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhhh. Ve darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh:Saruboceq:

kızlar ben de gün geçtikçe heyecan yapıyorum çünkü yaş faktörü, yum rezervinin azlığı başrısız iki deneme v.b gibi şeyler beni m olumsuz düşünmeme neden oluyor. ağlama nbleri geçiriyorum. lütfen bu sefer Allah hepimize yardımcı olsun. bir de sürekli yatamıyorum ben normal haata devam hatta market alşverişi bile yapıyorum unutup sonra tabii süper bir pişmanlık. neyse herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…