Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Slm 55Duygu insallah sonucun hayirli olur buradaki herkez icin dua ediyorum...Ben 1 ay sonra türkiyeye gicem mayis sonu gibi dönücem ve gelince ikinci tedavime basliycam kismetse.Burda okadar cok tanidigim varki tüp bebek denemesinde basariyi yakalayan insallah bizlerinde olur.Düsünsene benim eltimin ilk denemesinde tek embriyo ile tuttu.Kaynim ve esim azosperm iki kardestede ayni sorun cikti cok yiprandik ama inaniyorum allah bizlerede vericek insallah.Ben münster civarinda oturuyorum sen nerdesin canim?Sizdeki sorun ne?sormamda bi sakinca varmi acaba?haddimi astiysam özürdilerim insan konusacak birine gercekten ihtiyac duyuyor....

nedemek canim ozure gerek yok burda hepimiz ayni problemi yasiyoruz bizde siperm p
problemimiz var oyuzden
seni cok iyyi anliyorum bende senim gibiyim cok arkadasim var onlara birsey soyleyemedim nedenini bilmiyorum aslinda annem turkiyede uzmek istemiyorum insan kendini coook yanliz hissetiyor ben stuttgart dayin insallah senimde olur bu sefer bebisin

hadi bakalım duygucum inşallah bebişlerimiz tutnmşlardır..inşallah ikiz anneleri oluruz seninle.bana da hem doktorlar hem embriyologlar embriyolarınız çok güzel dediler daha da umutlandık bu sefer herkes öyle güzel konuşunca.inşlah rabbim ellerimizi boş çevirmez.sen benden bir gün önce öğrenicen sonucu bugün de bitti kaldı bir günün.benim 2 gün var vala nasıl büyüyor gözümde bu 2 gün alatamam..

bana o bir gun nasil uzun geliyor bilsen insallah ikizim olucak hep ikiz istemistim buna baslanadan bile hep sonun da istegime kovusucagim canim tabiki allah verirse
sende hic kan geldimi

yok canım bende ne kan ne de öyle abartı bir akıntı..sadece vajinal jelin fazlalıkları geliyor.senin varmı kanama lekelenme falan?

Merhaba transfer sonucunu bekliyorsunuz
insallah hepinizin bebekleri tutunurlar
ikizleriniz olur

senimde sonucun pozitif olsun allahin izniyle

kızlar diyaloglarınızı okdum ve yazma ihtiyacı duydum. benimde teste 2-3 gün kala accaip adet belirtileri vardı. sanki kanama uza gelip dayanmış gibiydi, öyle ki yerimden kalkmaya korkuyordum, kalksam kan boşanacakmış gibi geliyordu, ama test sonrası da yaklaşık bir hafta sürdü bu adet öncesi belirtileri sonra geçti.
benim enn belirgin belirtim göğüslerimdeki aşırı şüşkinlik ve ağrı idi. bir de genelde yüzüstü yatarım, teste yakın günler yüzüstü yattıımda karnım rahatsız oluyordu, ağrı gibi, yatamıyordum. umarım sonuçlarınız iyi çıkar.

ben dayanamayıp bir gün önce yaptırdım 255 çıktı, sonrada çoğul gebelik oldu zaten

hayirli olsun hamilesin hemde çogul gebelikmis
saglikli kucagina almayi nasip olsun
darisi bana ve bütün isteyenlere

allah razi olsun senden ben bugun acaba olmadimi diye dusundum cunku adet olucan saniyorum birde goguslerim buyudu ve agriyorlar belirti olabilirmi bebeklerimin bana isaretimiki

allah razi olsun senden ben bugun acaba olmadimi diye dusundum cunku adet olucan saniyorum birde goguslerim buyudu ve agriyorlar belirti olabilirmi bebeklerimin bana isaretimiki

canım göğüsler hormon ilaçlarından da büyüyor ve ağrıyor ama ben üstüne yatamıyordum o denli ağrıyordu. yani aslında belirtiler adet belirtileri ile aynı o sebep insan hiç emin olamıyor. benim iştahım çok açıktı bi de o da hormonlardan mı bebeklerden mi bilemiyorum.

biliyorun ilaclar yapiyor belkide hepsini ama bebeklerimde yapa bilir kan sonucu belli eder bakalim allahim banada bebeklerimi versin
senim bebeklerin nekadarlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…