kactane transfer edildi sana
bende senin gibiyim canim benimde kimse bilmiyor esimin ailesi disinda benim ailem turkiyede söyleyemedim senim gibi ....benim ilk denemem sali test gunum merakla bekliyorum sonucu ....
senin icin uzuldum ama herseyde bir hayir vardir demekten baska birsey yelmiyor elden....
yenisine nezaman baslamayi dusunuyorsun
bana 2 tane 1. kalite transfer edildi.sana??
yok canım bende ne kan ne de öyle abartı bir akıntı..sadece vajinal jelin fazlalıkları geliyor.senin varmı kanama lekelenme falan?
Merhaba transfer sonucunu bekliyorsunuz
insallah hepinizin bebekleri tutunurlar
ikizleriniz olur
senimde sonucun pozitif olsun allahin izniyle
senimde sonucun pozitif olsun allahin izniyle
kızlar diyaloglarınızı okdum ve yazma ihtiyacı duydum. benimde teste 2-3 gün kala accaip adet belirtileri vardı. sanki kanama uza gelip dayanmış gibiydi, öyle ki yerimden kalkmaya korkuyordum, kalksam kan boşanacakmış gibi geliyordu, ama test sonrası da yaklaşık bir hafta sürdü bu adet öncesi belirtileri sonra geçti.
benim enn belirgin belirtim göğüslerimdeki aşırı şüşkinlik ve ağrı idi. bir de genelde yüzüstü yatarım, teste yakın günler yüzüstü yattıımda karnım rahatsız oluyordu, ağrı gibi, yatamıyordum. umarım sonuçlarınız iyi çıkar.
ben dayanamayıp bir gün önce yaptırdım 255 çıktı, sonrada çoğul gebelik oldu zaten
keske sonucumu beklesem nerde o günler
henüz tüp bebek tedavisinz baslamadik biz
esim azosperm ameliyat olucak nisan'da allahin izniyle bulunursa dondurulucak ve sonra tüp bebek yapilacak
afadersin msj oyle anladim
kızlar diyaloglarınızı okdum ve yazma ihtiyacı duydum. benimde teste 2-3 gün kala accaip adet belirtileri vardı. sanki kanama uza gelip dayanmış gibiydi, öyle ki yerimden kalkmaya korkuyordum, kalksam kan boşanacakmış gibi geliyordu, ama test sonrası da yaklaşık bir hafta sürdü bu adet öncesi belirtileri sonra geçti.
benim enn belirgin belirtim göğüslerimdeki aşırı şüşkinlik ve ağrı idi. bir de genelde yüzüstü yatarım, teste yakın günler yüzüstü yattıımda karnım rahatsız oluyordu, ağrı gibi, yatamıyordum. umarım sonuçlarınız iyi çıkar.
ben dayanamayıp bir gün önce yaptırdım 255 çıktı, sonrada çoğul gebelik oldu zaten
önemli degil canim
olabilir transferlerin topigine girdim belki bende burada olup sizin gibi test günümü beklerim
insallah canim allah ogunude gosterir sana bu seferde son olur bebislerine kavusursun
allah razi olsun senden ben bugun acaba olmadimi diye dusundum cunku adet olucan saniyorum birde goguslerim buyudu ve agriyorlar belirti olabilirmi bebeklerimin bana isaretimiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?