Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Merhaba transfer sonucunu bekliyorsunuz
insallah hepinizin bebekleri tutunurlar
ikizleriniz olur

Insallah bizlerinde olur canim...böyle hamile haberi duymak bile cok güzel...hergün siteye girip bakiyorum iyi haberler varmi diye.....allah dualarimizi kabuleder insallah...

alabana sizin probleminiz ne canim
canım bizim eşimle tüm testlerimiz vs normal çıktı görünen bir problemimiz yoktu. sanırım yaşımız problem. ben 38 eşim 39 yaşında. gerçi dört senedir korunmadan deniyoruz bundan dört sene önce yaş bu kadar problem değildi. umarım bu kez sonuca ulaşırız. bugün nasılsın hadi az kaldı bir gün daha sabredeceksin değil mi? sizde problem neydi peki ?

10.günü geçip evde idrar testi yapan yokmu aranıda:)))

bugun daha iyim ....yarini bekliyorum bebeklerimden haber alicam......bizimki sperm sadece ben 22 yasindayim esimde26 yasinda 2 senedir istiyoruz bu ilk denememiz insallah son seninkide son olur canim insallah kendini stres yapma cunku en buyuk etkenmis olmamasinda guzel seyler dusun hep
sonunda heepimiz anne olucagiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

duygu canım bugün gelmemişsin noldu sonuç belli oldu mu? hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin

verdim canım hamilelğim kesinleşti çok şükür...

kıslarr bende transfer sonrası test bekliyorum tabii kide bende sabrısız olup idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm hemde trasferin 6. gunu ve yarın sabah kan testim var.inşallah tescillenir benimde hamileliğim bu testle

özlemcim ben de 6. günü idrar testi yapmıştım..:)))))))).ertesi gün kan vermiştim ben de:)))))inşallah senin de sonuç umduğun gibi çıkar canım...

çift çizgiyi görenler ya hamiledir yada hamiledir :)))
farklı bişey olan görmedim ben hiç şimdiye kadar :))))

evet işin ehline sorun siz:)))))))

muck mcuk mcuk nevoşum...

bende seni öpüyorum senacım :))
kız bugün sallandık gene sende hissettinmi canım

yaaaaaaaa............yoooook kaçta?ay bugün de evdeydim dersim yoktu ama...iyiki de farketmemişim uyudum biraz o zaman mı oldu acaba...eyvahedigeldismile

nevoş kız benim ara ara dehşet karın ağrım oluyo su topladı galiba karnım ...umarım artmaz doktoru aradık nefes alamayacak kadar olursa serum taktırın demiş...benim her hamişlik böle oluyo(((sabah öldüm gene....ben gaz sancısı sanıyodum ama anladım olmadığını....karnımı görsen tam 5 aylık hamile gibi geziyom şimdiden...görsen inanamazsın....

çok şiddetli değil son depremlerde ama bayağı salladı ve uzun sürdü :) öğleden önceydi

öyleyse dra git orada bi usg baksınlar karından belli olur canım bekleme boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…