Transfer sonrası sonuç bekleyenler

tickerini babygaga dan yapsana daha güzel olur burdaki bebek çok garip:)

sen yap bitanede bana yap hiç uğraşmak istemiyom tatlım :)))

nevoşum doktor gelin dememiş ama tüp bebkete oluyo bu genelde demiş....işte dayanamzsa serum taktırın demiş...sürekli olmuyo günde 1 bazen 2 kere tutuyo....taaaaaaaa oraya gidemem şimdiden valla allah büyük yumurtalar yavaş yavaş kendiliğnden küçülünce geçecek zaten napim katlanacam...

canım orada bi dra git gel demedimki ben zaten :))
nezman gelecen buraya salıya randevu al gel öğlen sonuna :)))

ben keseyi görim öle yapacam...ya babygagadan yapıyorum ben ama nedense kabul etmiyo...kk...ama bazıları yapıyo nasıl yapıyosa....ama başka adresten yapabilrim beğemirsen onu koy...ama babygagadaki çok güzeldi....

ya kızacan ama inan başka doktora elletmeye korkuyorum....bende fobi oldu...diğer hamilelliğimde ne olduysa doktorumu değiştirdikten sonra oldu zaten o yüzden 1 doktorla devam etmek istiyyorum...bu arada yarın tekrar kan vereyim bakim tekrar arıcam sölicekler ne zaman gideceğimi...

kız sen de benim değim adresten yapmışsın zaten aynısı vardı orda:)diğerini yapmayı öğreneyim yaparım sana..

çok güzellllllll........
öffffffff benimki daha hiçbişeye benzemiyo yaaaaaaaa...........4+2 baksana...

8 hafta çok güzel ya yunus balığına benziyo yüzü...yanlız 5 ile 6 nın farkına bakar mısın ne çabuk ne hızlı gelişiyolar...

benzicek daha :)) gerisi gelecek artık yavaş yavaş önce güp güp güp :)))

duygucum naptın canım...sonuç ne?

Son düzenleme:
hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnnnnnn.......:ecrin_bebek:
değerin kaç çıktı canım....maşallah.....

özlemcim ben de 6. günü idrar testi yapmıştım..:)))))))).ertesi gün kan vermiştim ben de:)))))inşallah senin de sonuç umduğun gibi çıkar canım...
evet canım inşallah bu gune kadar onlarca test yaptım hiç biri çıkmamıştı bu kıpkırmızı bir test göremeyen kördür ama kan testimi almadan inanmıycam herhalde odaklandım bi kere bu arada bende bugun kısmetse tabii bilmiyorum ama 4+1 im
çift çizgiyi görenler ya hamiledir yada hamiledir :)))
farklı bişey olan görmedim ben hiç şimdiye kadar :))))
ama kk da idrar testinde pozitif görüpte kanda çıkmayanlar diye topik var ne bileyim kafam karıştı
evet işin ehline sorun siz:)))))))

muck mcuk mcuk nevoşum...
ahh bilsem bunca zamana kadar üzülmezdim direk buraya gelirdim :)))))
benimde karnım şiş toparlayamıyorum sol kasıgım yüzünden ölee saldım geziyom
:CüvCüv:hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlsıı olsun canım inşallah yarın bende emin olucam artık bebeklerim bendemi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…