- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
evet canım inşallah bu gune kadar onlarca test yaptım hiç biri çıkmamıştı bu kıpkırmızı bir test göremeyen kördür ama kan testimi almadan inanmıycam herhalde odaklandım bi kere bu arada bende bugun kısmetse tabii bilmiyorum ama 4+1 imözlemcim ben de 6. günü idrar testi yapmıştım..:)))))))).ertesi gün kan vermiştim ben de:)))))inşallah senin de sonuç umduğun gibi çıkar canım...
ama kk da idrar testinde pozitif görüpte kanda çıkmayanlar diye topik var ne bileyim kafam karıştıçift çizgiyi görenler ya hamiledir yada hamiledir :)))
farklı bişey olan görmedim ben hiç şimdiye kadar :))))
ahh bilsem bunca zamana kadar üzülmezdim direk buraya gelirdim :)))))evet işin ehline sorun siz:)))))))
muck mcuk mcuk nevoşum...
benimde karnım şiş toparlayamıyorum sol kasıgım yüzünden ölee saldım geziyomnevoş kız benim ara ara dehşet karın ağrım oluyo su topladı galiba karnım ...umarım artmaz doktoru aradık nefes alamayacak kadar olursa serum taktırın demiş...benim her hamişlik böle oluyo(((sabah öldüm gene....ben gaz sancısı sanıyodum ama anladım olmadığını....karnımı görsen tam 5 aylık hamile gibi geziyom şimdiden...görsen inanamazsın....
:CüvCüv:hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler duygu çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebegini kucağına alırsın. darısı başıma :) tüm bekleyen isteyenlere inşallah.:CüvCüv:hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?