Transfer sonrası sonuç bekleyenler

duygu canım çok sevindim yaa rabbim dualarını kabul etti bak ellerini boş çevirmedi emeklerinin karşılığı işte..canı gönülden tebrik ediyorum seni.sıra bende yarın ben de teste gidiyorum inaşllah şansım olursun canım..

arkadasim dun turtem hamileyim dedi bugun ben hamile oldugumu ogrendin insallah yarinda sen olacaksin 3 cu hamile sen olacaksin allahin izniyne
aminnnnnnnnnn

Tebrikler duygu allah tamamina erdirir insallah.yarindan sonra benim test gunum,8 hucreli iki embryo transferi olmustu ama bugun moralim cok bozuldu cunku adet sancisi gibi sanacilarim geliyor arada.korkuyorum.mikemon insallah sende sevindirici haberi alir ve bizimle paylasirsin

hic korkma benim de adet sancilarin vardi dun ve bugun yok sadece ama normal adet sancisi
hamilesindir insallah

Benimde 2 tane 8 hucreli idi.kalitelerinin iyi oldugunu soylediler.sende herhangi bir belirti oldumu hamilemiyim yoksa diye dusundurecek ?bende hic belirti felan yokta.

beni en cok rahatsiz eden otururken hafif one dogru oturamiyorum hep dik oturuyorun yoksa karnim rahatsiz oluyor kasiklarinda agrilar baya ,benin belin hep agridigi icin bisey soyleyemicem insan inana madigi icin yadaa tam bilmedigimiz icin evet bu belirti diyemi yoruz birde bebekler cok kucukler normal hamile kalanlar cok sonra belirtileri oluyor

arkadasim dun turtem hamileyim dedi bugun ben hamile oldugumu ogrendin insallah yarinda sen olacaksin 3 cu hamile sen olacaksin allahin izniyne
aminnnnnnnnnn

duygucum inşallah zinciri kırmam inşallah bende sizin yaşadığınız mutluluğu yaşarım yarın.çok teşekkür ediyorum hepinize iyi dilekleriniz için..sabah erkenden izmit'e gidicez tedavi gördüğümüz yerde yaptırcaz tahlilimizi yerinde öğrenelim dedik.akşam geç döneriz o yüzden akşam yazarım size sonucumu.iyi geceler hepinizi öpüyorum..

maşallah duygucum darısı başımıza transferden sonra kendinde çok belirti aradın mı? şu an demekki şu belirtiymiş dediğin en erken belirti neydi sence diye sorsam??

selam kızlar transferimin üçüncü günü pazartesi olsum ve çok heyecanla bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırız

bilmem işte pazartesi transfer oldum o günü de sayarsak üçüncü gün çok heyecanlıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim nasıl geçirdiniz bekleme sürecini

KISLARRR ALDIM SONUCUMU 11. GUN VE GÖZLERıME ıNANAMADIGIM BıR DEGER 507,4 ŞÜKÜRLER OLSUN RABBıME banada ol dedi. darısı hepinziin basına inşallahhhhh

canım çok sevindim galiba ikiz hamilesin değerin çok yüksek çok tebrik ediyorum seni rabbim bana da ol der inşallah..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…