KISLARRR ALDIM SONUCUMU 11. GUN VE GÖZLERİME İNANAMADIGIM BİR DEGER 507,4 ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME banada ol dedi. darısı hepinziin basına inşallahhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:canım benimmmmmmmmmmm sonunda emeklerinin karşılığını aldın çokkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla kucağına almayı nasişp eder rabbimKISLARRR ALDIM SONUCUMU 11. GUN VE GÖZLERİME İNANAMADIGIM BİR DEGER 507,4 ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME banada ol dedi. darısı hepinziin basına inşallahhhhh
neler yaşadın bu bekleme süresince nelere dikkat ettin paylaşırsan sevinirim
anlatayım canım anlatmazmıyım ben iki micro geçirdim şükür ikincisinde yakaladım mutlulugu. ilkinde yumurtalaırm gelişmedi sadece tek kaliteli bebekle gittim evime dinlendim iş yapmadım ama sonuç husran. ikincisinde yumurtalarr acayip bir şekilde buyuduler doktorum bile şaşırdı diyebilirim tam 17 yumurtam olmutu rezerv azlıgı vardı ama olmuştu. tek söleyebileceğim esas olan dualarrr vee ALLAAHHHH nasıl olurdu ilkinde tek bebek varken şimdi 6 bebeğim vardı RAABİM ol DİYECEKMİŞ MEGER. ONDANMIŞ ŞİMDİ ANLADIM. BEN ADET BASLAR BASLMAZ HERGUN KİVİ VE ANANAS YEDİM HALENDE DEVAM EDİYORUM. İĞNELERİMİ HEP İNANARAK YAPTIM BİSMİLLAHLA. TRASFER SONRASI HİÇ KONUSMADIK BEBEKLERLE İLGİLİ YAA OLMAZSA NE YAPARIZ DİYE DÜŞÜNDÜK AMA PANİKLEMEDİK SIKMADIK CANIMIZI NE OLUR RAHAT OLUN STRES İNANIN ÇOK ETKİLİ İLK DENEMEMDE AGLAYARAK ÇIKTIM AMELİYATHANEDEN 2. DE GÜLEREK VE SONUCU GÖRÜYORUM ŞİMDİ. İLK GUN DİNLENDİM İKİNCİ GUN KALKTIM HATTA 7. GUNU EVE SÜPÜRGE YAPTIM AMA ANİ HAREKET ETMEDEN. İSTEDİĞİM GİBİ YATTIM GECELERİ YÜZ ÜSTÜ VS. HATTA 5 AYLIK YEGENİMİZİ BİLE KUCAKLADIM 8 KİLO . TRASFERİN 2. GUNU KABIZ OLDUM VE HALEN ÖLEYİM. İNANAILMAZ BİR ŞEKİLDE HAPŞIRIK TUTU HALENDE ÖLEYİM. ADET SANCILAIRM VAR HALEN. 6. GUNU İDRAR TESTİNDE ÇIKTI SİLİK ÇİZGİM İLK VE BANA KALİTELİ 3 EMBRIYO TRASFER EDİLDİ ÇOK SANLIYDIM ÇUNKU ERTESİ GUN YASA YAYINLANDI VE TEK BEBEĞE DÜŞÜRÜLDÜ.SİZDEN TEK DİLEĞİM ONLARIN VAR OLDUGUNU HİSSEDİN BEN AKLIMA YOKLAR GALİBA DİYE GETİRDİĞİM AN KARNIM KASILDI ÜZÜLDÜLER DEDİM İÇİMDEN VEE VARSINIZ İNANIYORUM DEDİM KONUSUN ONLARLA NE OLUR NE KADAR İSTEDİGİNİZ ANLATIN BU KADAR SÖLEYECEKLERİM UMARIM SİZE FAYDASI OLURneler yaşadın bu bekleme süresince nelere dikkat ettin paylaşırsan sevinirim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:canım benimmmmmmmmmmm sonunda emeklerinin karşılığını aldın çokkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla kucağına almayı nasişp eder rabbim
canım çok sevindim galiba ikiz hamilesin değerin çok yüksek çok tebrik ediyorum seni rabbim bana da ol der inşallah..........
inşallahhh darısı basınıza inşallah emekleriniz boşa çıkmaztebrikler özlem çok sevindim süper sonuç çoğul gebelik galiba darısı başımıza çokkk mutluoldum inşallah kucağına almak da nasip olur. Inşallah biz de yaşarız bu mutluluğu.
amin cnaım senindeallahim tamamina erdirsin gozun aydin
genelde oturuyorum yada yatıyorum işte sadece kahvaltı falan hazırlıyorum oda çok yavaş dikkatli bir şekilde kabız olmamaya çalışıyorum ananas kivi yiyorum 5.gün transferiiydi bu şansı daha da yükseltiyor tabi rabbim isterse nasipse olur ama çok heyecanllıyım beklemek ne zormuş
duygucum inşallah zinciri kırmam inşallah bende sizin yaşadığınız mutluluğu yaşarım yarın.çok teşekkür ediyorum hepinize iyi dilekleriniz için..sabah erkenden izmit'e gidicez tedavi gördüğümüz yerde yaptırcaz tahlilimizi yerinde öğrenelim dedik.akşam geç döneriz o yüzden akşam yazarım size sonucumu.iyi geceler hepinizi öpüyorum..
hadi hayırlı olsun özlemcim....
selam kızlar bugünü de bitirdik nasipse teste bir gün daha yaklaştık ne kadar zormuş beklemek duygucum üçüncü gününde değişiklikler olmuşmuydu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?