Transfer sonrası sonuç bekleyenler

mikemon seninde gözlerin aydın cnaım nerden biliyosun ikiz olduğunu
değerin kaç

mikemon sen testi yeni yaptırmadın mı ne çabuk belli oldu ikiz olduğu....hadi hayırlı olsun canıııııııııımmmmm.........

ya kızlar beni 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemey çağırdı direk...o zamana kadar bilemicem kaç kese olduğunu....kafam atarsa başka doktora gider baktırırım haftaya...

kızlar çok sağolun çok mutluyum yaa.benim oranım çok yüksek çıktı 1857 çıktı hoca üçüz die şüphelendi ama iki tane koydunuz deyince ayyyy tamam ozamn ikiz bunlar dediiii....

nevoşşşşşşş..........nerdesin kız....değerim 994 olmuş kuşum maşşalh sorunsuz oldu bakim başı...ya 2 nisanda çağırdı yaaaa.........napsam....valla şu zincirimi kırıp başka doktora gidip baktırsam mı haftaya......
bu arada pruloton depot verdi sana da vermiş miydi..yanlız 4 günde bir mi dedi 5 günde 1 mi unuttum sana kaç dedi...bir de crinone jel...nefret ediyom o jelden ya.......azcık rengi değişse moralman çöküyorum sen kullanıyon mu kuşum crinone...

mikemon bunlar aralarında da bölünebiliyolar....yani 2 den fazla olursa şaşırma...12. gün değerin mi bu?gerçekten çok yüksek...sağlıklı hamişlik diliyorum hepimizeeeeeeeee

iğne beş günde yaptım bende ama son bitane kaldı çok şükür yer yok mahvediyo beni top top kalçaların içi şekli bozuldu :))
jelide bıraktım bitti çok şükür
git orada haftaya bekleme boşuna :))))

bu arada bu 23 SM nin eli ne uğurluymuş....allah bebişini korusun...ikinci hamişliğe karar verince liste yaptıracam 23SM yekaydirigubbakcemile3zorla...

mikemon bunlar aralarında da bölünebiliyolar....yani 2 den fazla olursa şaşırma...12. gün değerin mi bu?gerçekten çok yüksek...sağlıklı hamişlik diliyorum hepimizeeeeeeeee

ayyy deme kızzzz:)))))evet 12.gün değerim bu canım valla doktorum da dedi gerçekten yüksek oran çok iyi herşey dedi

niye bu liste duruyo işte :))
2010 bence çok güzel bir yıl .)))

demi ya...kociş yarın gidiyo gelsin de haftaya baktıralım olmadı....

kız nevoş ikinic bebek dedim yani en az 2 yıl sonrası için dedim...

kızlar çok sağolun çok mutluyum yaa.benim oranım çok yüksek çıktı 1857 çıktı hoca üçüz die şüphelendi ama iki tane koydunuz deyince ayyyy tamam ozamn ikiz bunlar dediiii....
tebrikler süpersiniz allah kucağına almayı nasip etsin ikizlerini. hihoyyyt burası ne güzel bir topik herkes hamile hep böyle devam eder inşallah

eda arkdaşımızında 3ü de tutmuştu bitanesi aynı öyle bölünmüştü aynı yumurta ikiziydi 4 tane bebişti :)))))
onun

ayyy deme kızzzz:)))))evet 12.gün değerim bu canım valla doktorum da dedi gerçekten yüksek oran çok iyi herşey dedi

mikemon valla ben en fazla 1000 duydum şimdiye kadra maşalah sana...senin keseler 2 gün sonra gözükür zaten...2000 olunca gözüküyo çünkü...ne zaman çağırdı...

eda azaltma yaptırdı mı peki?kaç haftalık şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…