Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kız niye iice sormadın ilaçlarını belki senin farklıdır ama bilememki
günde bikere jel beş günde iğne ama yarısı

edanın ikizler aynı yumurta ikiziydi diye geç bölünüyolarmış ya geriden geliyodu karar vermek için bi hafta sonra gittiklerinde düşmüştü :) yoksa eda yastaydı :))
edayla biz aynı dönemdik bi hafta felan yok aramızda

kızlar ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın.öncelikle ailede ikiz var kızlar:))ben kendim bizzat ikiz eşiyim.tek yumurta ikiziyim yani doğal ikiziz.
evet canım 1857 yi görünce diğer hoca dedi haftaya cuma gel keselere bakalım dedi.öbür hoca ayrı bir yerde gördü oranımı o da dedi aslında bugün baksak bile keseler görünür dedi 1500 ün üzerine çıkınca oran görüyoruz keseleri ama eray hoca cuma dedi madem cuma bakalım dedi.
duygucum ya aynı gidiyoruz seninle bir gün var aramızda ayyyyyy çok mutluyum yaaaa

nevoş bana da 5 günde yarım dedi iğneyi....sadec jeli sormayı unuttum diğer bütün ilaçları anlattı yani...yarın eşim elazığdan geçerken uğrayıp soracak zaten canım...ben merak ettim...

ooooooooo mikemon sende zaten ikizlik var bir de tüp kız 5-6 tane çıkmasınakannehir

senim degerin cok yuksek ikiz ucuz ola bilir canim beninki 152 sadece
senim adina cooook sevindin arkadasim

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir kk sitesini takip ediyordum. aranıza yeni katıldım. birşey sormak istiyordum .gebe kalan arkadaşlar 10. -11. günlerde hafif kanamalar oluyomuş öyle birşey varmı yada herkeste mutlaka oluyormu bilgisi olan varsa cevap verirseniz çok sevinirim

herkeste olacak diye bişey yok
olabiliyorda olmayabiliyorda..

senim degerin cok yuksek ikiz ucuz ola bilir canim beninki 152 sadece
senim adina cooook sevindin arkadasim

canım çoook sağol ya olsun 152 de olsun 1000 de olsun sonuçta mucizemize kavuştuk ya boşver yüksekliği düşüklüğü.rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder inşallh.
benim transferim 5 martta olmuştu canım.yalnız arkadaşlar şunu da belirteyim belki lazım olur size de bana co-cültür(yapay rahim) yapıldı.5 gün yapay rahimde embriyolarımı geliştirdiler.

hayırlı olsun öncelikle,
bu aşamayı aşmış olsamda merakla takip ediyorum bende. benim 11. gün 255 13. gün 576 çıkmıştı.ben çoğuldur dediğimde doktor 14. gün değeri 4060 olan birini gösterip senin ikizse bunun onuzdur herhalde demişti. fakat benim de onun da üçüz çıktı. değişken olabiliyor. senin de üç embriyo konduysa üçüzdür muhtemelen canım, değerin oldukça yüksek.

canım tebrik ediyorum rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşlh.canım bana 2 tane transfer ettiler.doktorlarım ikiz dedi başka bişi sölemediler.oranımın yüksekliğinden için de bebekler sıkı sıkı tutunmular oranın mükemmel dedi doktorum.

o zaman süpperr, ikiz demekki. dediğim gibi 4060 da üçüz olabiliyor, 576'da. aynı şekilde senin de yüksek bir ikiz değeri demekki

öyleymiş canım evet.hatta diğer hocamız dedi yannda hemşireye dönerek üçüzmü yoksa dedi ben de hocam iki tane koydunuz deyince ayy tamam ozaman ikiz bunlar dedi.:)))

kizlar yarin test gunum ama son 3/4 gundur adet sancisi gibi sancilarim cogaldi,pek umudum yok ama ne olur dua edin benim icin.

Allah nazarlardan saklasin hepinizi ve bu topigi, 41 kere Masallah yazilan hamile yazilan hamile, dilimi isiriyorum, daha tup bebege gecmedim ama simdiden listeye yazilsam mi ne:)))
senam canim 946 oh Masallah en fazla iki onlar annesi sakin korkma, her sey cok guzel olucak. kizlar hepinize duaciyim, Allah kucaginiza aldiginiz guzel gunleri yazmayi da nasip edicek Insallah.

slm kızlar naber. kaç gündür yoğun mide problemleri yaşadığım için siteye giremiyorum maşallah hamile sayısı artmış. allah sonuna kadar böyle götürsün.

senacım sen 2 nisan a kadar sabredebilecek misin. bence orda bi dr a git. en azında tekil mi çoğul mu onu öğrenirsin. allah gönlüne göre versin.

nevin naber kız. kaç gündür görüşemiyoruz. bebiş nasıl. aş ermeye başlamışsın (pisboğaz :) erik bulursam haber veririm

özloş değerlerimiz yakınmış benim de 514 çıktı.....benim 12. gün ama......yanlız ben inşallah bir tane ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum...doktorun ne zaman çağırdı ultrasona?
canımmm evet bende 3 embrıyo konuldugu için biraz korktum çunku bende septum vardı rahimde alındı ama gende bebekleri kaybederim diye korktum ama biraz rahatlattılar beni herkeste aynı ıkmazmış degerler değişirmiş kişiden kişiye cnaım beni doktorum 9 nisanda çağırdı amamcı hemkalp atışını hem keseyi görmekti ama çok geç bence ben bu parzatesi baska bir doktora randevu aldım kesesini göreyimde kalp atışı içinbeklerim 9 nisanı sende öle yapabilirsin. ama RABBİM VERDİYSE KAÇ VERİRSE VERSİN SAĞLIKLI OLSUNLARDA BEN RAGZIYIM HEPSİNEDE
özlem gözlerin aydın :)
SAĞOL CANIMMM
5.hamiş de ben olduuuuuummmmm..hamileyim kızlar hem de ikizzzzzz....olumunekankayizsmile
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNNN
BENDE KULLANIYORUM JEJE DEVAM DEDİ DOKTORUMM 9 NİSAN AKADAR KULLANICAM AMA KORKMA CANIM İÇİNDEKİ İNTİHABIDA SÖKÜYO BU JEL SANIRIM ARADA BİR RENGİ BENİMDE DEĞİŞİYOR
kizlar yarin test gunum ama son 3/4 gundur adet sancisi gibi sancilarim cogaldi,pek umudum yok ama ne olur dua edin benim icin.

CANIM BEN HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM HALDE HALEN VAR ADET SANCIM KOKRMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…