Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bu topikte en büyük hamiş nevoş ilk nevoş doğuracak inşallah..

tupus gene söylüyorum üzülme kız katlanmış işte bu defada güzel çıkarsa hiç bir sorun yoktur canım ya..

olur dünür:)))))))))))))

angies valla öle benim de karnımda hep mor totomda:)))))

pharmacea naptı acaba ya.....inşallah olmuştur ya...merak ediyom valla...

benim bitiyo senoş son iğnemi yapacam çok şükr :)))

çok sağolun kızlar .ama insan korkuyo hayırlısı artık bebişlerimizi allahım bize bağışlasın.sağlıklı sıhattli,hayırlı evlatlar olsunlar inşallhhhhh

gözün aydın nevoşum...ama biliyo musun bu iğneler canımı yaksa da yaptırınca bebişimi daha güvende hissediyom ben 2 gündür olmuyorum ya diken üstündeyim bugün prulotona başlıcam...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa cok sevindim son sayfalara denk gelmiş bişyeler yazıo anlamadım gerilere gittim haberi vermişşin cokkkkkkkkkkk sevindim valla umut oldun seninle aynı gundu ben kan testi yaptırmadım ama bugun ıdrar testi yaptım bişey cıkmadı ama yinde bana umut oldun valla cunku benim dogru duzgun bi belirtiim yok aksıne goguslerim felan indi bazen sol kasıgımda agrı geliyo gidio inan cok sevindimmm karnına bol bol dokun onları cok sevdiğini soyle ..... onlar dedim belki allah soyletti ikizdir :))))))

hadi canım inşallah seninki de tutmuştur.....

selam kızlar bugün transferimin 9.günü evde idrar testi yaptım.birza solukta olsa çift çizgiyi gördüm.sizce hamilemiyim.gerçi eczacı silikte olsa olumlu dedi ama bilemiyorum...

hadi hayırlı olsun deli mavi benim de silikti ve sonuç pozitif...ben ertesi gün kan vermiştim....hadi sen de ver yarın....:)))))))))))))))).ve zaten silik çıkanın hep pozitif çıktı şimiye kadar....

hadi hayırlı olsun deli mavi benim de silikti ve sonuç pozitif....ve zaten silik çıkanın hep pozitif çıktı şimiye kadar....

canım benim ağzından bal damlıyoropuyorumnanaktan,tamda silikte değil aslında uzaktanda baksam belli oluyor.doktoru aradım bu iyiye işaret ama salı günü kanda bakalım dedi..

benim de çok silikti canım gölge gibiydi...iyice kurusun daha da belli olacak o....

benim de çok silikti canım gölge gibiydi...iyice kurusun daha da belli olacak o....

canım sende sonucunu yeni aldın galiba kusura bakma kendi heyecanımdan tebrik etmeyi unuttum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
ben kan tahlililini görmeden rahat edemicem,yıllar sonra gelen heyecan böyle oluyor heralde

kızlar benimde bugün 7.günüm. 5.gün embriyosu yerleştirildi bana. salı günü kan testi günüm. idrar testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi. ya çıkmazsa diye. birde benim dün pembe lekelenmem oldu. dr.umu aradım coraspini alma dedi.istihrahat et dedi. olumlu olumsuz bir anlamı yok kanamanın dedi. bende çok endişeliyim. her an regl olcakmışışm gibi ara ara ağrım oluyor. sizdede oldumu böyle belirtiler??

canım benim de oldu pembe sonra kahveye dönüştü toplam 3 gün sürdü ve hamileyim bana da kan sulandırcı iğenyi bıraktırtmıştı doktor inşallah tutunma kanamasıdır...

benim testim d-best di 6. gün silik ikinci çizgi çıktı bak nergis..çok su içice de etkiliyo aynı gün akşam yaptığımda sabahkinden daha silikti...

Canım benimki nonıo diye bir test.Eve gelince bir daha yaptım.bu sefer silikte olsa çıktı.Ama testin expirad tarihi 10.2009 yazıyor.Gıcık eczacı son kullanma tarihi geçmiş test vermiş.

canım gezdim ama yoruldum valla.şimdi tekrar yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…