kızlar yarın sabah için çok dua edin ilk değerim 60 ikinci değerim 110 çıktı daktor 4 gün sonra yanii yarın bidaha test vericem bebeğim benimledir inşalllaaahhh.değerler düşük değil dimiii
nergis hanım dikkat et canım farkında olmadan ani hareket felan yapma daha 8.gün :))
en büyük benimki erkek olursa kızlarınızı alırım :)) dikkat edin gelinlerime döverim sizi
eğer kızım olursa hiç birini alamayız büyük olur :))
bakalım siz kalp atışlarını dinleyin güp güp güp
bende bu hafta gidecem inş. gösterir annesine :)) cinsiyetini :)))
benim bitiyo senoş son iğnemi yapacam çok şükr :)))
gözün aydın nevoşum...ama biliyo musun bu iğneler canımı yaksa da yaptırınca bebişimi daha güvende hissediyom ben 2 gündür olmuyorum ya diken üstündeyim bugün prulotona başlıcam...
canım yaaa cok sevindim son sayfalara denk gelmiş bişyeler yazıo anlamadım gerilere gittim haberi vermişşin cokkkkkkkkkkk sevindim valla umut oldun seninle aynı gundu ben kan testi yaptırmadım ama bugun ıdrar testi yaptım bişey cıkmadı ama yinde bana umut oldun valla cunku benim dogru duzgun bi belirtiim yok aksıne goguslerim felan indi bazen sol kasıgımda agrı geliyo gidio inan cok sevindimmm karnına bol bol dokun onları cok sevdiğini soyle ..... onlar dedim belki allah soyletti ikizdir :))))))
selam kızlar bugün transferimin 9.günü evde idrar testi yaptım.birza solukta olsa çift çizgiyi gördüm.sizce hamilemiyim.gerçi eczacı silikte olsa olumlu dedi ama bilemiyorum...
ankarada anatoliada yaptıran tanıdıklaımız vardı tuttukızlar bende yaptıracagım ama çok korkuyorum nerde yaptırsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?