Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar yarın sabah için çok dua edin ilk değerim 60 ikinci değerim 110 çıktı daktor 4 gün sonra yanii yarın bidaha test vericem bebeğim benimledir inşalllaaahhh.değerler düşük değil dimiii

Canım merak etme 2 ye katlanır terar.

tamam canım kızlarımız olursa verdik gitti oğluşuna.

İnşallah seninde gönlünden geçen olur cinsiyet konusunda

benim bitiyo senoş son iğnemi yapacam çok şükr :)))

Anam bilmiyorumkismile kız o zamana kadar vurunacağızmı biz bu iğneleri.

o 7 paketten sonra beş günde yapacan ama beter bir iğne :)) yeni geldim iğneden :) bitti ya çok şükür birde yerleri iileşince rahatlarm :)))

gözün aydın nevoşum...ama biliyo musun bu iğneler canımı yaksa da yaptırınca bebişimi daha güvende hissediyom ben 2 gündür olmuyorum ya diken üstündeyim bugün prulotona başlıcam...

pruloton nasıl bir iğne onu niye verdiki.Ben şuan progesteron ile kan sulandırıcı kullanıyorum.

Canım inşallah seninde sevinçli haberlerini burdan duyucağız.Belirtileri hiç takma canım.

oda progesteron canım aynı ama bir yağlı :))) ağır anlatamam:)

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

haymatlos canım inş. budefa güzel sonuçlanır hayırlısıyla..

kızlar bugün 8.günümdü benim yine kanamam oldu ama busefer öncekine göre daha fazla oldu pembe renginde bir kere geldi ve bitti çok moralim bozuldu

arkadaşlar transferimin 8. günü kasıklarım çok şiddetli ağrıyor dr. aradım diğer yum gelişiyodur dedi böyle olupta hamile kalan var mı

ya benimde kasıklarım çok ağrıyor hemde acaip bir gaz var karnımda nefes alamıyorum ben kasık ağrımı bu gazdandır sanmıştım birde transferin altıncı günü hafif kanamam oldu çok az ama şuan bişey yok perşembe tahlil günüm acaba idrar testi yapsam çıkar mı erken mi sizce

8. 9. 10. günler yapın hergün negatif çıkabiliyo pozitifte çıkabilir

pazartesiden pazartesiye yedinci gün oluyor değil mi birde bu günleri sayarken transfer olduğumuz günü saymıyormuyuz sabahın dokuzunda oldum mesela ben transferi bence o günde sayılmalı

ya kızlar bişey soracağım transferimin ilk dört günü kasıklarımda ağrı vardı 2 gündür bişey yok ağrı felan normalmidir sizce böyle olması

nevoş ben dayanamdım akşam 5 e randevu aldım keseyi görmeye gidecem....burdaki doktoruma...

bu arad idrar testi yapın da benim meraklı nevoşum rahatlasın:)))))))))))

kızlar transferimin sekizinci günü dayanamayıp idrar testi yaptım ve pozitif çıktı çok heyecanlıyım........ testin yanılma olasılığı yoktur inşallah

essema tebrik ederim canım..
bir tane daha tekrarlasaydın..
benimde 8, günüm..
senin kaçıncı gün transferiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…