Transfer sonrası sonuç bekleyenler

beşinci gün transferiydi az önce yaptım bir tane kaldı evde onuda yarın yaparım artık testin yanılma ihtimali yoktur değil mi

test bozuk değilse sorun yoktur canım hamilesin..
önce kan testi yaptırmak istersen sağlık ocağında şansını dene bi yarın sabah..

doktor perşembe demişti onu bekleyim diyorum ya eşime söylemeyi de düşünmüyorum belki test yanlış olursa ümit olmasın boşa evden çıkmıyorum hiç hani bazen kullandığımız ilaçlardan pozitif çıkabiliyormuş ya test o yüzden tedirgin oldum ne yapsam sölemeyim eşime bence

kendini tutup durabilirsen söyleme..
ikinci çizgi koyu mu..
koyusa zaten hamilesin..
akşama elindeki testi yapıp eşine verirsin.. kararı kendisi versin yerimseniben
bence artık sevinmelisin o mu bu mu diye düşünme anne olucaksın...

sağol canım çok silik değil ikinci çizgi ama kontrol çizgisi kadar da kıpkırmızı değil silikle net arası bişey işte nete yakın ama

genelde idrarda pozitif doğu çıkıyo ama yinede yarın testi tekrarla ve perşem de kanda baktır bence canım.inşallah hamişsindir :CüvCüv:

tamam o zaman ilacın etkisi falan değildir o..
gününde yaklaşmış sonucu da şimdiden gördün ne güzel..
kanda görünce de daha çok rahatlıcaksın..
tekrar tebrikler hayırlısı olsun..
darısı başıma ve isteyen herkese inş..

canım testte pozitifte yanlış olma diye bişey olamaz ki ancak negatif çıkarsa yanlışlık olabilir....

tebrik ederim essema....benimki ikinci çizgim gölge gibiydi 6. gün yaptım yine de pozitif çıktı çok şükür...

senoş evet meraklıyım :) merak ediyorum canım :)
ama sen benden meraklısın bak keseleri görmeye gidiyorsun

kızlar benim bugün transferin 9.günü.dün epey bi pembe kanamam oldu.bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten daha net çıktı :)) yarın test günüm. sizce de hamilemiyimdir???

daha ne olsun canım hamilesin işte sende gözün aydın

senoşunda 3 taneymiş kese :))) 3üde tutmuş:))

tebrikler senacım..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
ve yardımcın olsun..
sağlıklı bir hamileliğin ardından bebeklerine kavuşursun inş..

ayyy kızlar inanamıyorum. yarın kan testini alınca rahata ericem. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız

yeshill gözün aydın canım...

evet benim de maalesef 3 kese var..yine korkular yine endişeler....çok üzgünüm...biri diğerlerine göre çok gelişmemiş....ikisinde yolk sac gözüküyo...... bebek var yani....ama diğeri şüpheli dedi...umarım o boş çıkar.....üçüz çok tehlikeli kızlar çok zor ben yaşadım daha önce....sağlıklı bir hamilelik ver rabbim sen yardımcımız ol...bütün hamilelerin((((((((((((((

nergisim hayırlı olsun. gözün aydın çok çok sevindim.

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için

kızlar transferimin sekizinci günü dayanamayıp idrar testi yaptım ve pozitif çıktı çok heyecanlıyım........ testin yanılma olasılığı yoktur inşallah

canı silikte olsa gördüysen hamilesin kesin hadi gözün aydın

canım inşallh ikizdir, öbürküsü gelişmez inşallah.

inşallah nergisim yaaaaaaa(((((((((((((((

tuliny sen de sağol birtanem......

canım inşallah Allah sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip eder

tuliny sen de sağol birtanem......

senacım hakkında hayırlısı olsun inşallah. biz senle bu sitede ilk konuştuğumuzda önceki üçüzleri anlatmıştın, ki ben o zaman ikiz hamile olduğumu sanıyordum. sonradan benim de üçe çıktı. bir kese daha küçüktü ama üçünde de aynı boyutta bebek ve kalp atışı vardı. ben de 3 hafta sonra 12. haftanın başında kontrole gideceğim cuma günü, ne çıkacakk merakla bekliyorum. üçüz tedirgin edici bir durum. Allah hepimize kolaylıklar versin.

hayırlısı olsun bozma moralini sağlıklı bi şekilde üçüzlerini doğuranlarda var. ilk hamileliğini de unut. kıyaslama yapma inşallah bu defa herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…