nergisim hayırlı olsun. gözün aydın çok çok sevindim.
kızlar transferimin sekizinci günü dayanamayıp idrar testi yaptım ve pozitif çıktı çok heyecanlıyım........ testin yanılma olasılığı yoktur inşallah
yeshill gözün aydın canım...
evet benim de maalesef 3 kese var..yine korkular yine endişeler....çok üzgünüm...biri diğerlerine göre çok gelişmemiş....ikisinde yolk sac gözüküyo...... bebek var yani....ama diğeri şüpheli dedi...umarım o boş çıkar.....üçüz çok tehlikeli kızlar çok zor ben yaşadım daha önce....sağlıklı bir hamilelik ver rabbim sen yardımcımız ol...bütün hamilelerin((((((((((((((
evet benim de maalesef 3 kese var..yine korkular yine endişeler....çok üzgünüm...biri diğerlerine göre çok gelişmemiş....ikisinde yolk sac gözüküyo...... bebek var yani....ama diğeri şüpheli dedi...umarım o boş çıkar.....üçüz çok tehlikeli kızlar çok zor ben yaşadım daha önce....sağlıklı bir hamilelik ver rabbim sen yardımcımız ol...bütün hamilelerin((((((((((((((
tuliny sen de sağol birtanem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?