Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadaşlar benim 9. günüm ( transferin ilk günüde sayıyorum ben.) akşam jel tüpüne kahverengi bişeyler vardı bu sabahta hafif kan tortu şeklindeydi bu normal mi? cuma kan testi yapacaz bakalım inşallah olur. hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah kucağınızada almayı nasip etsin darısı da bizim başımıza.

özçeliksena canım inşallah hayırlısı olsun Rabbim onlara can vermiş inşallah kucagınada alırsın bebişlerini 3 zor olur belki ama Allah yardım eder canım

arkadaşlar merhaba.dün transferim yapıldı bu sabah jeli uyguladım daha sonra çok az kahverengi ile karışık geldi.sizde de böyle oldu mu korkuyorum?inşallah emeklerimiz boşa gitmez bütün arkadaşlar burdan hamileyiiiiiiiiiiim diye sevincimizi paylaşırız 1 nisan test günü inşallah

inş. sana 1 nisan sürprizi olur :)
korkma canım kahve lekelerden kırmızı kan olmadıkça
ama herşeyi önce drunuza sorun...

benimde transferin beşinci günü oldu azcık kanama peçeteye geldi şuan dokuzuncu günüm biraz önce de kahverengi akıntı geldi bu akıntıdan korkmayım değil mi çünkü dün idrar testi yaptım pozitif çıktı şimdi kanda çıkmazsa diye korkuyorum birde kasığımda feci bir ağrı var

yerleşme kanamasıdır canım ama genede dinlen çünkü tutunduktan sonra düşük riskide oluyo dikkat etmek lazım

Yavrukirpi ve Sena sizleri çok iyi anlıyorum. Allah bizim gibi olanların yardımcısı olsun..Benimde ilk önce ikizdi daha sonra üçüz dedi doktor. Daha sonradan gelişmiş. Doktor redüksiyon dedi. Ben 9+3 günlük hamileyim. Bu hafta cuma günü doktora gideceğim. Allah'ım bu zor kararla bizi sınamasın . Çok zor ((

benimde 1 nisan doğumgünüm 29 mart test sonucu ya doğumgünü hediyesi olacak yada bilmiyorum inşallah tutmuş olurda en güzel doğumgünümü geçririm :))

yerleşme kanamasıdır canım ama genede dinlen çünkü tutunduktan sonra düşük riskide oluyo dikkat etmek lazım

yaa bişey soracağım yerleşme kanaması dediniz ya yerleştiği zaman mutlaka kanamamı olurmuş bende hiçbirşey olmadı acaba tutmadımı (

kızlar bugun kan testi gunum saat 2 de arıycaklarmıs benim için dua edin cok umutsuzum idrar yollarımda hafif yanma var bugun idrar testi yaptım sabah oda tek cizgi cıktı cok üzüldüm benim 5.gun transferiydi cıkmadıgına göre heralde olmuycak.....

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl?

ebru hayırlısı olsun inş canım..
o bekleyiş daha da beter sanırım..
inş hepimiz güzel haberler alabiliriz..

yeşil değerin iyi canım..
2 gün sonra yine çağırmışlardır inş güzelce katlanır..
tekrar hayırlısı olsun..

benimde 1 nisan doğumgünüm 29 mart test sonucu ya doğumgünü hediyesi olacak yada bilmiyorum inşallah tutmuş olurda en güzel doğumgünümü geçririm :))

benimde doğum günüm 1nisan,sonucum bugün çıkıcak.bende doğum günü hediyem olsun istiyorum.inşallah olumlu sonuçlar alırız:CüvCüv:

yaa bişey soracağım yerleşme kanaması dediniz ya yerleştiği zaman mutlaka kanamamı olurmuş bende hiçbirşey olmadı acaba tutmadımı (

]yaa bişey soracağım yerleşme kanaması dediniz ya yerleştiği zaman mutlaka kanamamı olurmuş bende hiçbirşey olmadı acaba tutmadımı (

yerleşme kanaması herkeste olur diye bir kural yok. Bazı kadınlarda koyu kahverengi akıntı veya 1-2 damla şeklinde kanama görülebiliyor. Olmadı diye üzülme. kesin bir belirti değil çünkü..

kanama görmeden hamile kalanlar da var canım merak etme sen nasipse olur her şekilde ben çok araştırdım bu konuyu

merhaba kızlar benimde dün 9.günümdü dün ve bugün idrar testi yaptım bende ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. perşembe kanda baktıracağız inşallah devamı gelir ve kan dada hamile olduğumu görürüm.

angies canım bende de kanama vs olmadı leke de olmadı bugün 10.günüm. olmayabilir üzülme. olmaması olmasından daha iyi çünkü olduğu zaman artıcakmı kırmızı olacakmı acaba yerleşme mi düşük mü diye düşüneceksin bence buna takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…