kızlar drumla konuştum sonuç gayet iyi dedi.perşmbe testi tekrar edicez şimdi tek duam değerim katlansın. :CüvCüv::CüvCüv:
ceren77 ve4 yavrukirpi bağlantıyı koparmayalım doktorunuz ne dedi...ne zaman azaltma olacak ya da siz ne karar vereceksiniz beni de haberdar edin....ben yine çooooook kararsızım ve korkuyorum çoookk.......ben daha önce redüksüyon yaptırdım ve redüksiyondan 2 hafta sonra diğer bebeğimi kaybettim bu %4 bi ihtimaldi ama oldu...erken doğum ihtimalimiz ise %50 hadi gelin de karar verin....ne yapacağız allahım....benim birtanesi geride diğerlerine göre ama ben onun da yetişieceğini hissediyorum diğerinde de öle olmuştu...ama dualarım kanam falan yaşamadan kendiliğinden boş çıkması...allah yardımcımız olsun kızlar...
canım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin inşallah
Senacım benim 6. haftanın sonunda çıktı üçüncü, doktorum 6+6da vajinal aspirasyonla kesenin suyunu boşaltarak alalım dedi, denedik ama minik kese en üste yerleşmiş diğerlerine zarar vermeden alamadı. sonra mecburen 12. haftayı bekleyelim ardından yapalım dedi. şimdi 11. haftanın sonundayım, beni 3. kese minik olmasına rağmen doktorum kalp atışı olduğu için onunda gelişeceğini söylüyor. bende karasız kaldım ama doktorum kesinlikle olmaz diyor üçüz için, kırk satırmı kırk katırmı gibi bir durum bizimki. karar vermek zor. cuma doktora gittikten sonra haber ederim.
sağol canım evet 12.gün...
Hayırlı olsun canım, çok güzel bir değer. çoğul gebelik olabilir o zaman? Kaç embriyo transfer edilmişti?
Çok soruyorum kusura bakma, benim de test günüm Cuma. 2 blast embriyo transfer edildi. Merak içindeyim ben de :)
sağol canım Allah sanada nasip etsin inşallah...delimavi tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
darısı bizlere..
delimavi maşşalha tek embriyo ve değer süper nekadar şansılısın....demek ki çok sağlıklı bir hamilelik....allah devamını getirsin....
yeshill senin de hayırlı olsun canım çok tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?