Transfer sonrası sonuç bekleyenler

son günlerde herkes takmış kanama konusuna,kanama olsa düşükmü diye düşünücekler.yapmayın lütfen böyle bir kural yoklmaz:

saolun kızlar bende kanamam yok diye seviniyordum sonra hamile kalanların hepsinden böyle kanama duyunca ve tutunma kanaması olabileceğini düşününce acaba dedim. bencede dediğiniz gibi kanama olmaması çok iyi önceki düşüğümde paronayak olmuştum resmen kanamam geldimi bittimi artacakmı diye düşünmekten

ceren77 ve4 yavrukirpi bağlantıyı koparmayalım doktorunuz ne dedi...ne zaman azaltma olacak ya da siz ne karar vereceksiniz beni de haberdar edin....ben yine çooooook kararsızım ve korkuyorum çoookk.......ben daha önce redüksüyon yaptırdım ve redüksiyondan 2 hafta sonra diğer bebeğimi kaybettim bu %4 bi ihtimaldi ama oldu...erken doğum ihtimalimiz ise %50 hadi gelin de karar verin....ne yapacağız allahım....benim birtanesi geride diğerlerine göre ama ben onun da yetişieceğini hissediyorum diğerinde de öle olmuştu...ama dualarım kanam falan yaşamadan kendiliğinden boş çıkması...allah yardımcımız olsun kızlar...

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

kızlar drumla konuştum sonuç gayet iyi dedi.perşmbe testi tekrar edicez şimdi tek duam değerim katlansın. :CüvCüv::CüvCüv:

Senacım benim 6. haftanın sonunda çıktı üçüncü, doktorum 6+6da vajinal aspirasyonla kesenin suyunu boşaltarak alalım dedi, denedik ama minik kese en üste yerleşmiş diğerlerine zarar vermeden alamadı. sonra mecburen 12. haftayı bekleyelim ardından yapalım dedi. şimdi 11. haftanın sonundayım, beni 3. kese minik olmasına rağmen doktorum kalp atışı olduğu için onunda gelişeceğini söylüyor. bende karasız kaldım ama doktorum kesinlikle olmaz diyor üçüz için, kırk satırmı kırk katırmı gibi bir durum bizimki. karar vermek zor. cuma doktora gittikten sonra haber ederim.

Sena ve yavrukirpi benim doktorum ilk gördüğü andan itibaren redüksiyon diyor. 12. haftayı bekleyip ona göre sonlandıralım dedi. Ben Eskişehir'deyim. Bu işlem için İstanbul'a gönderecekmiş. Çok korkuyorum nasıl karar vericez bende bilmiyorum. Hergün Allah'ım sen bize bırakma bu kararı diye dua ediyorum. Benim de cuma günü belli olacak .Umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur.

sağol canım evet 12.gün...

Hayırlı olsun canım, çok güzel bir değer. çoğul gebelik olabilir o zaman? Kaç embriyo transfer edilmişti?

Çok soruyorum kusura bakma, benim de test günüm Cuma. 2 blast embriyo transfer edildi. Merak içindeyim ben de :)

canım çok sağol,tek embriyo ama yüksek çıktı bende anlamadımCADIARZU

delimavi tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
darısı bizlere..

delimavi maşşalha tek embriyo ve değer süper nekadar şansılısın....demek ki çok sağlıklı bir hamilelik....allah devamını getirsin....

yeshill senin de hayırlı olsun canım çok tebrikler...

delimavi tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
darısı bizlere..
sağol canım Allah sanada nasip etsin inşallah...

delimavi maşşalha tek embriyo ve değer süper nekadar şansılısın....demek ki çok sağlıklı bir hamilelik....allah devamını getirsin....

yeshill senin de hayırlı olsun canım çok tebrikler...

canım teşekkür ederim değer beni şaşırttı,Allah sanada tamamını erdirsin

yavrukirpi benim daha önceki azaltmmada potasyum enjekte edilerek sonlandırılmıştı...bu suyunu alma olayını duymuştum doğruymuş demek ki....bence bu daha tehlikesizdir....benim doktorum bir arkadaşınkini böle azaltmış ve dün ikizlerini doğurdu tam da haftasında.....rahatladım bak biraz şimdi bu sefer bu doktorum bu tekniği deneyecek sanırım....umarım benimkinde de sendeki gibi bir sorun olmaz da 12. haftaya kadar uzamaz....senin için de dua edicem...sana da cerencim....allah yüzümüzü güldürür inşallah...

yanlız 12. haftadan önce azaltmanın şöle bi kötü tarafı var bazen çoğul gebelikte bebeklerden biri ya da birkaçı kendiliğinden zaten sonlanıyo....e sen de beklemeyip öncesinde yaptırırsan azaltmayı kendinden giden de oluyo offfffffffffff offffffffff..............boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo...((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…