yanlız 12. haftadan önce azaltmanın şöle bi kötü tarafı var bazen çoğul gebelikte bebeklerden biri ya da birkaçı kendiliğinden zaten sonlanıyo....e sen de beklemeyip öncesinde yaptırırsan azaltmayı kendinden giden de oluyo offfffffffffff offffffffff..............boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo...((((((((((((
yanlız 12. haftadan önce azaltmanın şöle bi kötü tarafı var bazen çoğul gebelikte bebeklerden biri ya da birkaçı kendiliğinden zaten sonlanıyo....e sen de beklemeyip öncesinde yaptırırsan azaltmayı kendinden giden de oluyo offfffffffffff offffffffff..............boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo...(((((((((((([/QUOTE
Sena'cım doktor 12.haftadan önce sonlanabilir dedi ama kendiliğinden sonlanma olmadı beklemedeyim sen kaçıncı haftadasın canım inşallah seninki kendiliğinden sonlanır bende her gittiğimde kendiliğinden sonlansın diyorum ama olmuyor. Yavrukirpi'ye sana bana Allah'ım inşallah yardım eder. Sen bu işlemi yaptırırsan nerede yaptıracaksın canım. Benim doktorum kendisi yapmıyor çünkü.
Rabbime şükürler olsun,kızlar hamileyim sonucum 787:CüvCüv:
yaa bişey soracağım yerleşme kanaması dediniz ya yerleştiği zaman mutlaka kanamamı olurmuş bende hiçbirşey olmadı acaba tutmadımı(
kızlar bugun kan testi gunum saat 2 de arıycaklarmıs benim için dua edin cok umutsuzum idrar yollarımda hafif yanma var bugun idrar testi yaptım sabah oda tek cizgi cıktı cok üzüldüm benim 5.gun transferiydi cıkmadıgına göre heralde olmuycak.....
merhaba kızlar benimde dün 9.günümdü dün ve bugün idrar testi yaptım bende ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. perşembe kanda baktıracağız inşallah devamı gelir ve kan dada hamile olduğumu görürüm.
angies canım bende de kanama vs olmadı leke de olmadı bugün 10.günüm. olmayabilir üzülme. olmaması olmasından daha iyi çünkü olduğu zaman artıcakmı kırmızı olacakmı acaba yerleşme mi düşük mü diye düşüneceksin bence buna takılma.
sağol canım Allah sanada nasip etsin inşallah...
canım teşekkür ederim değer beni şaşırttı,Allah sanada tamamını erdirsin
canım bebeğin durumu ii dedi dr
önemli olan o zaten
yarın sonuç gösterecem yeşime dedim bakarmı yarın dedi müsait olursa baksın :)))
2 hafta sonra 16. hafta 3lü tarama orhan bey dedi ozman bakarız
iki hafta kadar bekleyemem :))
benim kanamam da olmustu agrımda pozitif düşünün ve dua edin Allahın izniyle bunlar bebşin tutunma çabaları o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?