Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Allah yardımcınız olsun,hakkında hayırlısı olsun.inşallah kötü bir durum yaşamazsın umutlu ol:1hug:

delimavi sağol canım...allah razı olsun...

delimavi çok sevindim hayırlı olsun tam bir doğumgünü hediyesi olmuş sana :)) darısı bizim başımıza bu arada bana çok büyük bir moral oldun tek emriyoyla bu kadar yüksek değer maşallahh. benimde tek emriyo transfer edildi korkuyorum onun için

Rabbime şükürler olsun,kızlar hamileyim sonucum 787:CüvCüv:

canım kafana takma degerın yuksek olusu blastat embrıyo oldugundandır cunku ben 3 gun transferı yapıldı transferın oldugu gunu saymassak 15 cı gun degerım 1030 du senınkıde blostat oldugundan yuksek cıkmısdır

senacım erken alınmasının birkaç iyi yönü var, komplikasyon riski daha az oluyor demişti doktor, bir de en önemlisi bence psikolojik bağ fazla oluşmamış oluyor. biz şimdi 12 hafta taşıyınca biraz da ha zor geliyor. diğerinin de iyi yönü doğal kayıplar olabilmesi ya da ense kalınlığına göre ölçüm yapılarak sağlıklı olanın seçilmesi. benim doktorum da kendi yapmıyor karından, zekai tahirden riskli gebelikler klinik şefi nuri danışmana yönlendirdi beni. bu ctesi benim işşlem yapılacak sanırım. irtibatı kesmeyelim. facebook fln kullanıyorsanız adresinizi mail atın daha rahat itribat kurarıs.

yaa bişey soracağım yerleşme kanaması dediniz ya yerleştiği zaman mutlaka kanamamı olurmuş bende hiçbirşey olmadı acaba tutmadımı (

canım bende ne kanama ne lekelenme olmuştu bir damla bile.Şuanda yok aman olmasın sakın.

canım hadi inşallah sevinçli haberlerini bekliyoruz

Canım tebrik ediyorum çok gözün aydın
sağol canım Allah sanada nasip etsin inşallah...

canım teşekkür ederim değer beni şaşırttı,Allah sanada tamamını erdirsin

Canım seninde gözün aydın tebrikler

bende bugün kontrole gittim bacaklarını kapamıştı göstermedi (
bende meraktan çatlayacam ya annesini üzüyo ((

canım bebeğin durumu ii dedi dr
önemli olan o zaten
yarın sonuç gösterecem yeşime dedim bakarmı yarın dedi müsait olursa baksın :)))
2 hafta sonra 16. hafta 3lü tarama orhan bey dedi ozman bakarız
iki hafta kadar bekleyemem :))

Kızlar çok fena bugünden beri sol kasığım iğne batar gibi sızlıyor..Bugün transferin 11.günü.Hamile arkadaşlar sizdede olmuşmuydu geçmeyen kasık ağrısı

evet canım en önemlisi sağlıklı olması. gersi boş.Benimde bugün sol kasığım çok fena

canım dru ara sor bakalım tek taraflı sorun olmasın
benimde halen var kasık ağrılarım

canım yarın 12.gün kanda tekrar bakılacak.O zaman sorucağım.12.gün ultrasonda bakılıyor mu?Ay çok korkuyorum, niye böyle oldu kanama yok gerçi.

benim kanamam da olmustu agrımda pozitif düşünün ve dua edin Allahın izniyle bunlar bebşin tutunma çabaları o kadar...

kan vermeye gidince sor canım
tek taraflı sonra sorıun çıkmasın..

benim kanamam da olmustu agrımda pozitif düşünün ve dua edin Allahın izniyle bunlar bebşin tutunma çabaları o kadar...

inşallh sıkı sıkı tutunuyordur bebişim.Transferden hemen sonra bu kasık ağrıları olsaydı sevinçten göbek atardım ama o zaman hiç belirtim ollmamıştı.Bu da fazla oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…