teşekkür ederim canım,darısı senin başına inşallah.korkularını at bir kenara sadece inan ve olumlu düşün.sayıda önemli değil Allah'tan herşey bol bol dua etopuyorumnanaktandelimavi çok sevindim hayırlı olsun tam bir doğumgünü hediyesi olmuş sana :)) darısı bizim başımıza bu arada bana çok büyük bir moral oldun tek emriyoyla bu kadar yüksek değer maşallahh. benimde tek emriyo transfer edildi korkuyorum onun için
doğru olabilir canım,bu aklıma gelmemişti.bilmiyorumkismilecanım kafana takma degerın yuksek olusu blastat embrıyo oldugundandır cunku ben 3 gun transferı yapıldı transferın oldugu gunu saymassak 15 cı gun degerım 1030 du senınkıde blostat oldugundan yuksek cıkmısdır
evet bende o tarz ağrılar olmuştu,korkmana gerek yok kullandığımız ilaçlarda bunlara neden oluyor.bence kendini yorma bu düşüncelerle,belkide 2 embriyo olduğundan da ağrın artmıştır,hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallah:Saruboceq:günaydın arkadaşlar.. benim de bugün 8. günüm. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Test günüm Cuma ama ben dün kanda baktırdım. 7. gün değeri 40 çıktı. Doktorum çok güzel dedi. Endişe içinde bekliyorum ama bu sabah aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ve gaz vardı. 5 dk kadar sürdü ama devamı gelecekmiş gibi hissediyorum. Henüz bir kanama, koyu akıntı vs yok ama sabahki ağrı beni bayağı korkuttu. bebeklerim daha yeni tutunmuşlarken inşallah beni bırakmazlar. Hamile arkadaşlar böyle ağrısı olan olmuş muydu? Kasıkta değil yani doğrudan rahimde?
pelly bende de kasık ağrıları çok fena hala var ve su mu topladım bilmiyorum transferin ikinci günü 67 kiloydum şimdi 69 bir haftada iki kilo almış olamam galiba çok az da yiyorum şaştım kaldım iki aylık hamileymişim gibi karnım şiş inmedi hala sizde de öyle oldu mu nefes almada da zorlanıyorum bir de zaten iğnelerden kalçalarımız da ağrıyor yani durumum kötü sonuç hayırlısıyla müjdeli olsun da bunlara razıyım ben merak ettim sadece karnı şişen var mı
pelly bende de kasık ağrıları çok fena hala var ve su mu topladım bilmiyorum transferin ikinci günü 67 kiloydum şimdi 69 bir haftada iki kilo almış olamam galiba çok az da yiyorum şaştım kaldım iki aylık hamileymişim gibi karnım şiş inmedi hala sizde de öyle oldu mu nefes almada da zorlanıyorum bir de zaten iğnelerden kalçalarımız da ağrıyor yani durumum kötü sonuç hayırlısıyla müjdeli olsun da bunlara razıyım ben merak ettim sadece karnı şişen var mı
günaydın arkadaşlar.. benim de bugün 8. günüm. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Test günüm Cuma ama ben dün kanda baktırdım. 7. gün değeri 40 çıktı. Doktorum çok güzel dedi. Endişe içinde bekliyorum ama bu sabah aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ve gaz vardı. 5 dk kadar sürdü ama devamı gelecekmiş gibi hissediyorum. Henüz bir kanama, koyu akıntı vs yok ama sabahki ağrı beni bayağı korkuttu. bebeklerim daha yeni tutunmuşlarken inşallah beni bırakmazlar. Hamile arkadaşlar böyle ağrısı olan olmuş muydu? Kasıkta değil yani doğrudan rahimde?
canim tup bebekte arkadaslar bu agridan hep bahsediyor ama inan bana dogal yoldan bir kere hamile kalabilmistim regleme bir hafta vardi ayni bu agrilar direk rahimde o yuzden hic kondurmamistim hamile olabilcagimi hatta her zamanki regle agrisindan bile daha fazlaydi rahim genisliyor diyeymis hic uzulme. hep tup bebekte hep dogalinda oluyor. Insallah hamilesindir ve Insallah darisi basima
ayrica gaz da cok iyiye isaret :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?