Transfer sonrası sonuç bekleyenler

günaydın arkadaşlar.. benim de bugün 8. günüm. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Test günüm Cuma ama ben dün kanda baktırdım. 7. gün değeri 40 çıktı. Doktorum çok güzel dedi. Endişe içinde bekliyorum ama bu sabah aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ve gaz vardı. 5 dk kadar sürdü ama devamı gelecekmiş gibi hissediyorum. Henüz bir kanama, koyu akıntı vs yok ama sabahki ağrı beni bayağı korkuttu. bebeklerim daha yeni tutunmuşlarken inşallah beni bırakmazlar. Hamile arkadaşlar böyle ağrısı olan olmuş muydu? Kasıkta değil yani doğrudan rahimde?

teşekkür ederim canım,darısı senin başına inşallah.korkularını at bir kenara sadece inan ve olumlu düşün.sayıda önemli değil Allah'tan herşey bol bol dua etopuyorumnanaktan
doğru olabilir canım,bu aklıma gelmemişti.bilmiyorumkismile

evet bende o tarz ağrılar olmuştu,korkmana gerek yok kullandığımız ilaçlarda bunlara neden oluyor.bence kendini yorma bu düşüncelerle,belkide 2 embriyo olduğundan da ağrın artmıştır,hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallah:Saruboceq:

inşallah delimavi dediğin gibidir. Sabah o kadar korktum ki, yarın tekrar test yapacağım, inşallah bu ağrılar bebeklerim bana tutunduğu içindir. 35 yaşındayım ben, bu 2. denemem. ılkinde dış gebelik olmuştu. Bu sefer normal gebelik gibi.. Dua ediyorum sürekli. :Saruboceq:

pelly bende de kasık ağrıları çok fena hala var ve su mu topladım bilmiyorum transferin ikinci günü 67 kiloydum şimdi 69 bir haftada iki kilo almış olamam galiba çok az da yiyorum şaştım kaldım iki aylık hamileymişim gibi karnım şiş inmedi hala sizde de öyle oldu mu nefes almada da zorlanıyorum bir de zaten iğnelerden kalçalarımız da ağrıyor yani durumum kötü sonuç hayırlısıyla müjdeli olsun da bunlara razıyım ben merak ettim sadece karnı şişen var mı

essema doktorunu arayıp söyle istersen.çünkü benim de ilk denemeden sonra doktorum nefes almada zorluk çekersen ya da şişlik olursa haber verin demişti.ohss riski olabiliyor çünkü.

ESSEMA OHSS olabilir mutlaka doktorunla görüş, over hiperstimulasyon sendromu

Evet essema OHSS olabilir. karın çevresinde genişleme, kilo artışı, nefes almada zorluk hepsi belirtisi. bende de risk vardı ama olmadı çok şükür. Hamile kalınca daha da artabiliyormuş. mutlaka kan testi yaptır bugün ve doktoruna danış bence

günaydın kızlar. nevin inşallah görürsün bugün cinsiyetinini. ultrasona girmeden ayakta gez tatlı bişeyler ye.

kızlar selam. bugün 8.günüm transferimin. belimde ağrı var ve kendimi yorgun uykusuz hissediyorum inşallah düşündüğüm şeyden dolayıdır...

Kızlar selam, bir hafta rapordan sonra bugün işe başladım, zaten sevmezdim işimi ve iş yerimi, aradan sonra iyice gözüme batıyor herşey(( Allah vere de hamile olsam da buraya tekmeyi bassam, ya da en azından naz yapsam da kimse bana ilişemese:))

evet canım bende pazartesi başladım işe herşey gözüme batıyor sinirlerim hemen hopluyor :)) aynen bende bekliyorum hamileyimdir inşallahda biraz çektireyim burdakilere diye :))

canim tup bebekte arkadaslar bu agridan hep bahsediyor ama inan bana dogal yoldan bir kere hamile kalabilmistim regleme bir hafta vardi ayni bu agrilar direk rahimde o yuzden hic kondurmamistim hamile olabilcagimi hatta her zamanki regle agrisindan bile daha fazlaydi rahim genisliyor diyeymis hic uzulme. hep tup bebekte hep dogalinda oluyor. Insallah hamilesindir ve Insallah darisi basima
ayrica gaz da cok iyiye isaret :))

Çok sağol Özlem80, amin diyelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bugünü atlatırsam yarın sabah gene test var, belli olacak herşey. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. İnşallah sen de tekrar hamile kalırsın, bebeğine avuşursun..
Cümlemize

pelly cim tarif ettiğin ağrıların gaz sancısının aynısı bende de oldu...hiç korkma....

yavrukirpi ve ceren canlarım benim azaltmayı kendi doktorum yapar daha üçüz olduğundan haberi yok gerçi ben kontrol günü gelmeden başka doktora baktırdım merakımdan keselerde daha 3-4mm idi...karı koca doktor ikisi de baktı ikisinin yolk sacı bile oluşmuş yani bebek var dedi..ama üçüncü diğerlerine göre az gelişmiş dedi...belki o devam etmez dedi..inşallah boş çıkar da ben de yavruma kıymak zorunda kalmam...çok üzülüyorum yaaa.....

evet erken yaptırmanın avantajları da var dezavantajları kadar ama yine de korkuyorum....

Son düzenleme:
neeeeeeeeee...............anaaaaaa kız ne cadısın...ne dedi?bilmiyorumkismile

sen gördün mü bebeşi.....açtımı:)))))))))))))))))

ya nevoşum artık orhan beye gözküsem de rahatlatsa beni yaaaaaaa...........nolacaksa olsun artık ben de yolumu bileyim((((((((((

bu arada semoş doğurdu duydun dimi...bebişler de iyiymiş görmücesiyle konuştum dün eve yeni geliyolardı...tekrar aramadım bugün arıcam...

stres yapma o geriden gelen gelmez ya galiba
göstermedi gene bugün inatçı çıktı valla (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…