Transfer sonrası sonuç bekleyenler

haberim oldu gökçeye aratmıştım bende bebekler çıkmıştı kendi daha çıkmamıştı :))

Sağol Sena'cım başka sancı, ağrı olmadı şimdiye kadar. Kanama da yok. Umudum artıyor. Allah evlatlarını sana bağışlasın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

amin canım....sen de inşallah...

Canım bendede aynı sorun var.Transfer sırasında 56 kiloydum şuan 58 olmuşum.Bende yemiyorum ama karnım 4 aylık hamile gibi.Bende ohss yok ben kan sulandırıcı iğneden yada progesteron iğnesinden şüpheleniyorum.Sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan

nergiscim son değerin kaç çıktı?

Tebrikler essema :) benim de 9. gün değerim 125.45 çıktı. Hayırlısıyla Allah'ım kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :Saruboceq:

essema ve pelly1,ikinizide tebrik ediyorum maşallah çok güzel haberler bunlar çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah

essema ve pelly1 tebrikler darısı başımıza
23 mart transferim 4 nisan da sonuç belli olcak ins hayırlısıyla bende iyi haberler veririm

essema ve pelly tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inş.
maşallah bu ara hamiş haberleri sıklaştı hihoyyyt

dilancım darısı sana canım,sonra da bizlere inşallah..

Arkadaşlar tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Uzun ve zor bir süreç başlıyor artık. Allaha şükürler olsun, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Sonuç bekleyen herkese de iyi şanslar. :Saruboceq:

okuldan geldim sorma nevoş uyuya uyuya canım çıkıyo kız bu kadar uyunur mu?

uyunur canım çok normal bende hastayım yeni kalktım

Yavrukirpi ve Sena ben bugün mide bulantısı ve kusmadan doktora gittim 3 bebeğin durumuda iyi dedi ama beni hastaneye yatırıyor ben 61'den 57'ye düşünce tehlikeli dedi. Haftayada redüksiyon işlemi için gidicez sanırım. Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…