geçmiş olsun ceren nekadarlık bebekler
kızlarrr değerim 260... çok mutluyum
Tebrikler essema :) benim de 9. gün değerim 125.45 çıktı.Hayırlısıyla Allah'ım kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :Saruboceq:
Canım hadi hayırlısı inşallah seninkide pozitiftir canım.essema ve pelly1 tebrikler darısı başımıza
23 mart transferim 4 nisan da sonuç belli olcak ins hayırlısıyla bende iyi haberler veririm
Canım geçmiş olsun, inşallah önemli bişeyin yoktur.uyunur canım çok normal bende hastayım yeni kalktım
10 haftalık Nevin'cim sağolasın 2 kere daha hastaneye yattım önceden hastaneyede geçiyo hamilelik.
essema ve pelly1 tebrikler darısı başımıza
23 mart transferim 4 nisan da sonuç belli olcak ins hayırlısıyla bende iyi haberler veririm
haymatlos tebrikler canım..
ne güzel o işareti görmüşsün..
kaçıncı gün transferiydi..
benim yarın sonuç günüm..
3, gün 1. kaliteli tek embriyo transferim olmuştu..
idrar testi negatifti 9. gün..
ve şimdi kan testine de korkarak gidicem..
kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr
bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....
Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....
Canim inanmiyorum ya cok sevindim:)) Ne guzel herkes hamile . Darisi bizlerinde basina . canim benim :))
canim, ikinci denemem, dondurulmus, birinci kalite 4. gun embriyosu, tek embriyo transferi, bugun de 7. gunumdu. Gidip gidip banyodaki test cubuguna bakiyorum, hala duruyor ikinci cizgi yahu:)
Biyokimyasal gebelikde de boyle idrarda cikiyor mu acaba?
Anlasildi, bundan sonra daha cok siyiracagim kafayi galiba:)))
merhaba arkadaşlar benim bugün transferin 3, günü blastosist transferiydi haftaya cuma sonuç belli olacak inşallah
var mı belirtilerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?