Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlarrr değerim 260... çok mutluyum

Tebrikler essema :) benim de 9. gün değerim 125.45 çıktı. Hayırlısıyla Allah'ım kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :Saruboceq:

Kızlar çok .çok tebrik ediyorum.Sağlıcakla kucaklayın inşallah.

essema ve pelly1 tebrikler darısı başımıza
23 mart transferim 4 nisan da sonuç belli olcak ins hayırlısıyla bende iyi haberler veririm
Canım hadi hayırlısı inşallah seninkide pozitiftir canım.
uyunur canım çok normal bende hastayım yeni kalktım
Canım geçmiş olsun, inşallah önemli bişeyin yoktur.

10 haftalık Nevin'cim sağolasın 2 kere daha hastaneye yattım önceden hastaneyede geçiyo hamilelik.

Sanada çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben de yeniyim burda 35 yaşındayım, 4.mikroenjeksiyonum , transferin 3.günündeyim , bugün durup dururken ateşim çıktı tittirtitriyorum 37.5 ateşle üstüste bissürü kıyafet giydim, çok korkuyorum bişiy olursa diye , havalarda bi tuhaf evin içinde hasta olduk iyi mi, çok üzgünüm

kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr

bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....

Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....

haymatlos tebrikler canım..
ne güzel o işareti görmüşsün..
kaçıncı gün transferiydi..
benim yarın sonuç günüm..
3, gün 1. kaliteli tek embriyo transferim olmuştu..
idrar testi negatifti 9. gün..
ve şimdi kan testine de korkarak gidicem..

essema ve pelly1 tebrikler darısı başımıza
23 mart transferim 4 nisan da sonuç belli olcak ins hayırlısıyla bende iyi haberler veririm

inşallah canım benim 22 idi ama 1 nisanda çağırdılar kan vericekmişim o gün belli olur dimi?(tabi adet olmazsam)inşallah tutunmuştur bebişlerimiz kasıklarım çok ağrıyo.bir de hapşırıyorum daha beter oluyo sendeki belirtiler ne canım

canim, ikinci denemem, dondurulmus, birinci kalite 4. gun embriyosu, tek embriyo transferi, bugun de 7. gunumdu. Gidip gidip banyodaki test cubuguna bakiyorum, hala duruyor ikinci cizgi yahu:)

Biyokimyasal gebelikde de boyle idrarda cikiyor mu acaba?

Anlasildi, bundan sonra daha cok siyiracagim kafayi galiba:)))

Canim inanmiyorum ya cok sevindim:)) Ne guzel herkes hamile . Darisi bizlerinde basina . canim benim :))

ay cnm seni çok iyi anlıyorum benim 10.gün değerim 168, 12.gün değerim 361 ben 9.gün idrarda silik çizgiyi gördüm ahala gün aşırı test yapıyorum acaba çizgi belirginleştimi diye.
biyokimyasal gebeliktede değerin kaça kadar yükseldiğine bağlı idrarda görünüp değer düşerse öle olabilir. bende çok korkuyorum. kısmetse 3 nisanda usg ye gidicem.

merhaba arkadaşlar benim bugün transferin 3, günü blastosist transferiydi haftaya cuma sonuç belli olacak inşallah

merhaba arkadaşlar benim bugün transferin 3, günü blastosist transferiydi haftaya cuma sonuç belli olacak inşallah

aynı gün transfer olmuşuz sanırım ben 23.ünde trs. oldum

bende cuma günü sonuç alıcam

İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek salihlerden evlatlar verir

AMİN

bu idrar testlerine güvenmeyin kızlar

tamam doğru çıkabiliyor

ama ben ikinci denememde 10. günde yaptım hem de iki kere , 2.çizgi silik ama belli çıktı

ne sevindim

ertesi gün kan testi negatif çıkınca şok oldum

yaa kızlar benim 10.gün transferimin elim hala gitmiyor teste çok korkuyorum negatif görmekten. pazartesi sonuç belli olacak olacaksada ogün belli olsun diyorum. ama hala bir ayağım eczaneye gidiyor geri dönüyorum sonra. eşimde boşver alma pazartesi öğrenelim diyor. Allahım yardım etsin hepimizee

ben daha 4. gündeyim

kafam karışık doğal olarak beni en iyi sizler anlarsınız

var mı belirtilerin canım

evet var gögüslerim büyüdü acıyor kasıklarım ağrıyor çok çabuk yoruluyorum. inşallah adet belirtileri değildir ama kanamam yada lekelenmem olmadı hiç Allaha şükür inşallah hamileyimdir. zamanında o kadar çok test yaptım ve negatifi gördümkü şimdi çok korkuyorum yine görmekten:uhm::uhm:

sabırlı olup bekliyeceğim sanırım zaten 2 gün kaldı. ama heyecan dahada çok artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…