kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr
bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....
Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....
canım yaa 7.günde çıkıyorsa bencede boş değil :))
bende 18 martta adet oldum ve tedaviye başladım. dondurulmuş transferi olacak. adetin kaçıncı günü transferin gerçekleşti..
canım yaa 7.günde çıkıyorsa bencede boş değil :))
bende 18 martta adet oldum ve tedaviye başladım. dondurulmuş transferi olacak. adetin kaçıncı günü transferin gerçekleşti..
inşallah canım benim 22 idi ama 1 nisanda çağırdılar kan vericekmişim o gün belli olur dimi?(tabi adet olmazsam)inşallah tutunmuştur bebişlerimiz kasıklarım çok ağrıyo.bir de hapşırıyorum daha beter oluyo sendeki belirtiler ne canım
yavrukirpi sen de doktora gidecektin noldu canım?
Arkadaşlar ben de yeniyim burda 35 yaşındayım, 4.mikroenjeksiyonum , transferin 3.günündeyim , bugün durup dururken ateşim çıktı tittirtitriyorum 37.5 ateşle üstüste bissürü kıyafet giydim, çok korkuyorum bişiy olursa diye , havalarda bi tuhaf evin içinde hasta olduk iyi mi, çok üzgünüm
ceren 77 canım benim çok geçmiş olsun....benim de daha önceki üçüz gebeliğimde 8. haftada başlamıştı dehşet bulantılar ben de 51 kilodan 48 kiloya düşmüştüm bunda nolcak bakalım şimdilik yok bulantım..gerçi daha 5+5 olduk.hayırlısıyla inşallah hepimizin sonu hayırlı olur canım....durumunu tekrar bildir....
canım ben gittim bugün doktora, 3. küçük kese de büyümüş ve yetişmiş diğerlerine. ama rahim ağzı yetmezliği ve rahim ameliyatım olduğundan kesin alalım dedi 3.yü. çarşamba ya da perşembe alınacak canım.
bu arada cerencim siz erken doğuma karşı serklaj isticekmisiniz rahim ağzının dikilmesi yani...ben doktoruma sölicem çünkü benim bir erken doğumum oldu korkuyorum bunda bişi olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?