Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım yaa 7.günde çıkıyorsa bencede boş değil :))
bende 18 martta adet oldum ve tedaviye başladım. dondurulmuş transferi olacak. adetin kaçıncı günü transferin gerçekleşti..

ceren 77 canım benim çok geçmiş olsun....benim de daha önceki üçüz gebeliğimde 8. haftada başlamıştı dehşet bulantılar ben de 51 kilodan 48 kiloya düşmüştüm bunda nolcak bakalım şimdilik yok bulantım..gerçi daha 5+5 olduk.hayırlısıyla inşallah hepimizin sonu hayırlı olur canım....durumunu tekrar bildir....

yavrukirpi sen de doktora gidecektin noldu canım?

bende 18 martta adet oldum ve tedaviye başladım. dondurulmuş transferi olacak. adetin kaçıncı günü transferin gerçekleşti..

dondurulmu emriyoda tedavi nasil oluyor bana biraz anlatabilirmisin lutfen

İnşallah canım, elde değil endişlenmemek işte:))

Ben tedaviye adetin 3. günü başladım, transferim de adetin 22. günü gerçekleşti. adetin 16. tedavimin 14. gününde kontrole gittim, normalde o kontrolden 2 gün sonra yani adetin 18. ve tedavimin 16. günü transfer olmam beklenirken doktorum endometriumu ince bulduğu için (8,5 diye hatırlıyorum) 2 gün daha uzattı. Transferimi de embriyo çözüldükten sonra Prof gelip kendi yapabilsin diye bir gün daha ertelediler. Toplamda 22 gün oldu. bu aslında uzun bir süre, yani seninki bu kadar sürmeyebilir. Normalde 16-18 gün filan sonra oluyor.

benimde özellikle bugun kasıklarım ve belim çok ağrıyo,çok yatmaktan mı oldu nedir?? 1 nisanda belli olur bende 2 nisanda gidicem..hayırlısı inşl..:ecrin_bebek:

yavrukirpi sen de doktora gidecektin noldu canım?

canım ben gittim bugün doktora, 3. küçük kese de büyümüş ve yetişmiş diğerlerine. ama rahim ağzı yetmezliği ve rahim ameliyatım olduğundan kesin alalım dedi 3.yü. çarşamba ya da perşembe alınacak canım.

hakkında hayırlısı yavrukrpi.....inşallah hepimizin sonu iyi olur....

panik olma hamilelikten olabilir hormonlardan dolayi, hamile kaldigimda regleme daha bir haftadan fazla varken titremeye baslamistim hemde haziranda:) oyle bir usumeydiki sirtima karlar yagiyor dedikleri bu olsa gerek.

Sena'cım ben serumları yedim bugün hastaneden çıktım. Hamilelik birde hastane psikolojisi çok zor geçiyor. Bu aylar umarım çok çabuk geçer. Herşey hepimiz için en güzeli olur inşallah .

denizcim sorun var gibi gözüküyo ama inşallah bebişin tutunmaya çalışıyodur da ondandır...allah yardımcın olsun...kesinlikle stresten uzak dur çok etkiliyo....

cerencim tekrar geçmiş olsun kaçıncı haftada başladı senin bulantı?bir de azaltma ne zaman olacak şimdi senin?

ben de cuma ilk kalp atışı için ultrasona gidecem allaha yalvarıyorum iki tanesi atıyor olsun biri boş çıksın diye...demiştim ya bir kese diğerlerine göre gelişmemişti...inşallah devam etmemiştir...

bu arada cerencim siz erken doğuma karşı serklaj isticekmisiniz rahim ağzının dikilmesi yani...ben doktoruma sölicem çünkü benim bir erken doğumum oldu korkuyorum bunda bişi olur diye...

bu arada cerencim siz erken doğuma karşı serklaj isticekmisiniz rahim ağzının dikilmesi yani...ben doktoruma sölicem çünkü benim bir erken doğumum oldu korkuyorum bunda bişi olur diye...

ccanım serklaj isteğe göre yapılıyormu?
benim bildiğim dr. muayenesi sonucu erken doğum tehlikesi olan kişilere yapılıyor eğer rahim ağzında açılma varsa.

canım evet ama benim daha önce bir erken doğumum oldu bu durumu anlatıp isticem doktorumdan...bir de çoğul gebelik yani daha riskli...sorduğum arkadaşın da çoğul gebelik onun için sordum ona da...benim şu anda üç kese var ama redüksiyon olcak üçünün de kalbi atarsa..ikiz bile kalsa erken doğum riski var biliyosun hele benim gibi daha önce erken doğum yapmışsan...

Son düzenleme:
yeshill sen keseyi gördün mü canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…