Transfer sonrası sonuç bekleyenler

şimdilik iyiyim nergiscim çok şükür sen nasılsın?bu arada sağlıkla gel değil gelin yazmalıydın:)))))))

ama sen kesin ikiz dedin ben keseleri gördün sandım:)))))))

ne zaman baktıracan keselere....

Hamile olan arakadaşlar bir sorum var... Regl olacakmışsınız gibi ağrını oluyor mu? Ben özellikle tuvalete gittikten sonra hissediyorum. Aynen regl ağrısı gibi. 5-10 dk sonra geçiyor.
Benim daha çok yeni 4+3 sanırım. Cuma günü keseyi görmeye gideceğim. Değerim dün 241 idi.. Lekelenme yok çok şükür..

slm pelly merak etme güzelim olucak onlar ben şuan 4 haftalığım hala oluyo.bebiş rahime yerleşip genişlettiği için endişelenmee sen bebişin sıkı sıkı tutunuyoda ondan

Sena'cım benim 6.haftada bulantılar ve kusmalar başladı hala devam ediyor Herkes 12.haftadan sonra geçer diyor ama bilmiyorum. Bizim üçüz olduğu için herkesten 3 kat fazla bulantı çekiyormuşuz. Azaltma bu hafta yada bir sonraki sonra 11+1 günlük hamileyim ben. Doktor daha kesin bir tarih vermedi.Hala beklemedeyim canım. Serklajı da sorduk doktora şimdilik gerek yok dedi. Rahim boyu uzunluğu iyi dedi. Daha sonra gerekirmi bilmiyorum. Kendi eşinede 25.haftada serklaj yapmış benim doktorum. Öyle birşey olursa hemen müdahale ederim diyor. Seninde inşallah 3. gelişmemiştir de 2 kalp atışı duyarsın. Dualarım seninle..

yeshill sen keseyi gördün mü canım?

yok cnm dr 3 nisan da gel dedi. o zamana kadar beklicem.şu anda 4+2 gibi çıkıyor hesapta.
sabah yine idrar testi yaptım bu sefer ikinci çizgi nerdeyse diğeri kadar netti. demekki kanda değerim artıyor opuyorumnanaktan kendimi hamile moduna sokmaya çalışıyorum ama hala emin olamıyorum.bu şemayı da ondan koydum :kedi:

canım aynen benimde biraz ayakta duriim hemen sancım oluyor sanki aşağı çekiyor kasıklarımda bişi. regl ağrısı gibi heran regl olcakmışım gibi oluyor ama olmuyor çok şükür. benim 12.gün değerim 361. bugün transferden sonraki 15.günüm. idrarda ikinci çizgi diğeri kadar netti.bu da beni biraz daha rahatlattı.benimki senden yeni 4+2 yerimseniben inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. ben 3 nisanda cmt si usg ye gidicem. bakalım hayırlısı keseyi görürüz ama kalp atışını duyamayız dimi henüz? arkadaşlar siz kalp atışlarını kaçıncı haftada yada transferden sonraki kaçıncı gün duydunuz?

benimde 5.gün transferiydi 10.gün kan testinde 168 çıkmıştı değerim. 9.gün idrarda silikten daha belirgin olarak gördüm. çok zor oluyor biliyorum sabretmek ama bence bikaçgün daha bekle. çünkü eğer kanda değer henüz belli bir seviyeye gelmeden idrarda çıkmıyor kanda çıkabilir ama düşük çıkarsa moralin bozulur. transferden sonraki 3.ve 4. gün tutuma gerçekleşirmiş yani 6.gün bence erken en azından 8.güne kadar bekle derim ben.

sağolasın canım

şimdi adet olacakmış gibi karnım ağrıyo..

daha önceden düşük ve dışgebelik geçirdim

o nedenle biraz daha telaşlıyım

Yeshill canım benim hesaplayınca 4+3 çıkıyor ama 5. gün embriyosu ve bugün 12. günüm benim daha. 11 Mart ovülasyon tarihinden hesaplıyorum ben. Embriyo ise tam 17 günlük.. Benim ovülasyon 16. günümdeydi. O yüzden siklus 28 gün değil 30 gün sayılıyor.
Sonuçta keseyi görünce tam kaçıncı gün olduğu anlaşılacak. Şu an 5. haftanın içindeyiz :)
Ben cuma akşamüstü gidecektim ama o gün 5+1 falan olacak. Bhcg güzel artıyorsa o gün daha yeni 1000 üzerine çıkmış olacak. ben keseyi de göremeyebilirm diye düşündüm, vazgeçtim. Sabredip (nasıl becereceksem) 7 Nisan'da gitmeye karar verdim. O zaman 5+6 olacak ve kalp atışı duyabilriim.

cnm ben sat a göre hesaplıyorum.dr.larda ona göre hesaplıyor tedaviyle olması bunu değiştirmiyor ben öle biliyorum. ben otomatik hesaplayıcılar varya nette ordan bakıyorum oraya satı yazıyosun ve adet siklusunu.benim 29 günde bir siklusum. sat 26 şubattı.opu 8 mart transferde 13 martta oldu.

Benim sat 24 Şubat ama tedavi uzun sürdü.. Sat'a göre baktığımda 4+4 çıkıyor. Sonuçta sağlıklı olsun, sıkı sıkı tutunsaun da kaç günlük olduğu önemli değil.
Benim sancım biraz daha fazla sanki bu akşam. Kendimizi bu kadar çok dinlememek lazımmış ya :)

evet benimde sancım oluyor benim adet tarihim 27 marttı yani dün olmam gerekirdi olmadım çok şükür ama içimde hep bi korku var. benimde cmtsi usg var kısmet olursa o zaman 5+1 olucam keseyi görürüm heralde ama kalp atışını duyamam dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…