canım Allah yardımcın olsun,ne kadar sıkıldığını tahmin ediyorum.bende ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm.ama sonunda pozitifi gördüm.inşallah birgün sende olumlu sonucu alacaksın sabret,herkes maalesef bu yollardan geçiyor ne kadar zor olsada,inancını yitirme kendine iyi bak..kızlar bugün test günümde kanda test yaptırdık 2 çıktı değerim hamile değilim canım çok sıkkın
canım Allah yardımcın olsun,ne kadar sıkıldığını tahmin ediyorum.bende ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm.ama sonunda pozitifi gördüm.inşallah birgün sende olumlu sonucu alacaksın sabret,herkes maalesef bu yollardan geçiyor ne kadar zor olsada,inancını yitirme kendine iyi bak..
o kadar çok olumsuzluk üzerine bukadar ilerleme kaydetmiştik ama sonuç yine negatif. bu bile mucizeydi dedi doktor oldu ama bundan sonrası için kesin bişey söyleyemiyor yumurtam oluşursa tekrar yaparız dedi ama çokda ümit vermiyor. Kısmet değilmiş diyorum ama bir tarafımda hep isyan ediyor karışık duygular içindeyim.mafoldumben
Kizlarrr ... Bu gün sonucumu aldim ...
10 yil sonra ben de Anne oluyorum ...
Rabbim bu sefer kollarima almayi da nasip etsin ..
Kuzum sana emanet Rabbim ...
Dileyen herkese tez zamanda nasip etsin ..
canım benim çok sevindim sonunda seninde oldu çok şükür yaa
değerin kaç canım
sılam çok sevindim,inan senin için çok dua ettim olacağını hissettim.hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.kendine iyi bakopuyorumnanaktan
Sılammmmmm:))) Seninle beraber pozitifimizi aldık bak görüyor musun?.. Bir önceki denememiz de beraberdi değil mi, yanlış hatırlamıyorsam tabii... Allah tamamına erdirsin canım, yine beraber ve sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?