Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar bugün test günümde kanda test yaptırdık 2 çıktı değerim hamile değilim canım çok sıkkın

kızlar bugün test günümde kanda test yaptırdık 2 çıktı değerim hamile değilim canım çok sıkkın
canım Allah yardımcın olsun,ne kadar sıkıldığını tahmin ediyorum.bende ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm.ama sonunda pozitifi gördüm.inşallah birgün sende olumlu sonucu alacaksın sabret,herkes maalesef bu yollardan geçiyor ne kadar zor olsada,inancını yitirme kendine iyi bak..

o kadar çok olumsuzluk üzerine bukadar ilerleme kaydetmiştik ama sonuç yine negatif. bu bile mucizeydi dedi doktor oldu ama bundan sonrası için kesin bişey söyleyemiyor yumurtam oluşursa tekrar yaparız dedi ama çokda ümit vermiyor. Kısmet değilmiş diyorum ama bir tarafımda hep isyan ediyor karışık duygular içindeyim.mafoldumben

Canım çok üzgünüm, acını anlıyorum, çoğumuz negatif sonuçlar alıp nasıl toparlanacağımızı düşündü, ama inan hiçbir şey sonsuza kadar insanın içini acıtmıyor. En kısa zamanda toparlanıp yeni çözümler yeni arayışlar içine giriyor insan. Umarım sen de yakında o gücü kendinde bulursun.

cerencim çok erken başlamış bulantıların yaaaa.....benim diğerinde 8. haftamda başlamıştı ama bunda daha başlamadı bugün 6+1 oldum...

angies sana da inşallah en kısa zamanda mucizeni gönderir yüce rabbim dua et....

benim yerime mi efkarlandın tam da üç adam....

yok negatiflere :))) senin ikidir inş. yaaa
iiyim canım nasıl olsun evdeyim ve sıkılıyorum :))

hımmmm..........allah sabır versin tez zamanda da evlat her zaman diyorum allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....öpüldün canım başım ağrıyo uyuyayım biraz:)))))))

Kizlarrr ... Bu gün sonucumu aldim ...

10 yil sonra ben de Anne oluyorum ...

Rabbim bu sefer kollarima almayi da nasip etsin ..

Kuzum sana emanet Rabbim ...

Dileyen herkese tez zamanda nasip etsin ..

uykucu seni karpuzda yata yata büyüyodu dimi :))

canım benim çok sevindim sonunda seninde oldu çok şükür yaa
değerin kaç canım

sılam çok sevindim,inan senin için çok dua ettim olacağını hissettim.hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Sılammmmmm:))) Seninle beraber pozitifimizi aldık bak görüyor musun?.. Bir önceki denememiz de beraberdi değil mi, yanlış hatırlamıyorsam tabii... Allah tamamına erdirsin canım, yine beraber ve sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:))))))

canım benim çok sevindim sonunda seninde oldu çok şükür yaa
değerin kaç canım

Canim cok tesekkürlerr .. Degerimi söylemedi doktorum.. Burda sadece negatifse negatif , pozitifse pozitif diyorlarr ..

Carsamba görüsmeye cagirdi ..

Bir test daha yapilcak sanirim ..

sılam çok sevindim,inan senin için çok dua ettim olacağını hissettim.hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Canim benim cok sagol .. Dualarin icin de ALLAh razi olsun ..:1hug:

Insallah saglikli hamilelikler nasip etsin Mevla hepimize ..

Evladimizi saglikla kucaklayalim ..

Tüm isteyenler de kisa zamanda hamile kalsin insallah ..

Evet canim .. Insallah dogum anilarimizi da paylasmak nasip olur ..

Hatirliyorum birlikte negatif almistik .. Iste bu kez birlikte pozitif aldik ..

Allah saglikli , hayirli hamilelikler ve evlatlar nasip eder insallah .. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…