Transfer sonrası sonuç bekleyenler

selam kızlar bende sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum bakalım cumartesi transferim oldu inşallah olur tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim nelere dikkat ettinz belirtileri neler vs

merhaba kizlar nasilsiniz CERENDURU benimde transferim cumartesi oldu benim transferim sabah 9 daoldu ilk gunde sayilirsa BUGUN 4. GUNUM bugune kadar hep yattim wc ve yemege kalktim ama igneden sonra biraz evde dolastim okadar...bana 2 tane embriyon transfer ettiler 8 hucreli bu benim 3. denemem ins son denemem olur ve hamileyim diye yazarim ve hepimiz bagiririz hamileyiz diye ) AMIIIIIIIIINNN

arkadaşlar ikinizede şimdiden bol şans diliyorum umarım pozitif sonuçlarınızı paylaşıcaksınız burdan.
transfer günü 0 sayılıyor. ertesi gün 1.gün olarak sayılıyor. bebeğin genelde transfer sonrası 3.-4. günde yterleştiğini söylüyor dr.lar o yüzden bence yatmaya devam et.yatarken ayağının altına yastık koy. ananas ve böğürtlen çayınıda ihmal etme derim ben. transfer sonrası ilk 6 gün hergün bir dilim taze ananas ve ananasın ortasındaki sert yeri ye. ve hergün böğürtlen çayı iç.benim trasnferimin 17.günü oldu ben hala çayı içiyorum. ben ayakta kaldığımda kasıklarımda acaip bir ağrı oluyor regl olcakmışım gibi çayı içince rahatlıyorum.

kızlar teşekkür edirm sağolun ya gerçekten benimde sabah 9 transferoldu cumartesigünü medicalparkta çok heyecanlıyım ama biproblem yok şuana kadar iğne demişsiniz ben iğne kullanmadım ilaçlarım var sanki hamileyim gibi hissediyorum:)yalnız yatmaktan kal geldi oturuyorum :)

silam hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıkla kucağına lamayı da nasip etsin...sen çok beklemişsin...rabbim yüzünüzü güldürsün...

diğer arkadaşlara da bol şans diliyorum...

kızlar selam. transfer sonucum negatif çıktı iki gündür bütün ilaçları bıraktım ama dünden beri kasıklarım çok ağrıyor özellikle ayağa kalktığımda böyle bir sorun yaşıyan oldumu acaba

Canım ben ilk denememin negatif sonucunu aldığımda doktor bana birkaç güne kadar regl olacaksın biraz ağrılı ve yoğun geçecektir demişti. Büyük ihtimalle reglin geliyor onun ağrısıdır.

kızlar 7.günü bitirdikten sonra beta hcg baktırdım..9.24 çıktı sizce de düşük mü moralim çok bozuldu şimdiden..bırakmamalıyım kendimi ama korkuyorum işte ne bileyim..değer düşük olsa da şimdilik inşl..esas sonuç günü yükselmiş olur..bu ikinci denemem daha önceki kimyasal gebelikti..dua edin lütfen

silam hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıkla kucağına lamayı da nasip etsin...sen çok beklemişsin...rabbim yüzünüzü güldürsün...

diğer arkadaşlara da bol şans diliyorum...

Canim cok sagol .. Allahim kucagimizda da göstersin insallah ..

Rabbim tüm isteyenlere de kisa zamanda nasip eylesin ..

Tüm arkadaslarim dualarimda ..

Canim gecmis olsun .. Cok zor bir durum biliyorum ..:teselli:

Öyle cok negatif aldim kii ..

Allah cok büyük bu kez nasip etti ..

Insallah sana da bir dahaki tedavinde pozitifleri görmek nasip olurr ..

merhaba arkadaşlar benim 8, günüm bugün. cuma da test günüm hiçbir şey hissetmiyorum rabbim inşallah emeklemizi boşa çıkarmaz

silam silam silam......................................canım yaaaaa...................
sen bugün ne çok mutlu ettin kız beni.....................................RAbbim hep yüzünü güldürsün canım kardeşim.................kendim kadar istedigim kardeşimdin sen benim........................bak ne güzel erdin inş. bu mutluluga..................Rabbim kollarınıda almak nasip etsin..öpüp koklamak...........
tekrar tekrar tebrik ederim..............maaşallah barekallah sana.............ve diger hamiş kardeşlere........

Canım ben ilk denememin negatif sonucunu aldığımda doktor bana birkaç güne kadar regl olacaksın biraz ağrılı ve yoğun geçecektir demişti. Büyük ihtimalle reglin geliyor onun ağrısıdır.

teşekkür edrim canım. peki senin ilk denemeden sonra kaç ay ara verilip ikinci yapıldı.

sılam saol canım Allah inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almak nasip etsin.

Allah razi olsun canim benim ...

Rabbim bu mutlulugunu sana ve tüm arkadaslarima nasip etsin insallah ...

Bak simdi nasil duygulandirdin beni ...

mafoldumben

Inan ben de kendim kadar duaciyim Rabbime sizlere de vermesi icin .. :Saruboceq:

Son düzenleme:
teşekkür edrim canım. peki senin ilk denemeden sonra kaç ay ara verilip ikinci yapıldı.

Canım ben ilk denemeden sonra ikinciyi dondurulmuşla yaptım. Dondurulmuş için bir ay beklemek gerekti. Yani şöyle oldu, 26 Ocakta negatif sonucumu aldım, 30 ocakta regl oldum. 24 Şubatta ikinci reglimi oldum. 26 Şubatta reglimin 3. günü kontrole gidip doktorun verdiği dondurulmuş embriyolar için östrojen bantları kullanmaya başladım. 18 Martta transferim oldu. 29 Martta da sonucumu aldım.

Dondurulmuş embriyom olmasaydı ve yeniden yumurta büyütecek olsaydım; doktorum ikinci değil üçüncü reglinin 3. günü gel diyecekti. O gün yumurtalıklarımda kist var mı yumurtalar nasıl ona bakıp adetin 21. gününde uzun protokol ya da bir sonraki adetin 3. gününde kısa protokol başlatacaktı.

Biraz karışık oldu, umarım anlatabilmişimdir.

Dilancım bence hemen negatif deme...bence gebeliğin yeni başladığı için düşük çıkmış olabilir...hcg nin bazen 8-9. günlerde salgılanmaya başlandığını duymuştum...daha erken başlayan da var tabi ama bekle 12. gün yükselecek inşallah...

inşallah öyle olur buna çok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin

allah yardımcın olsun...içimden bir ses yükselecek diyor:)))))))

saol canım anlatabildin tabi :)) banada doktor şimdi adet olunca değilde mayıs ayındaki adetinde gel tekrar bakalım eğer yumurtam olursa duruma göre yapacak. ama işte benim sorunum yumurta rezervimde azalma var öyle çok yumurtam yok daha doğrusu tek yumurtam oluşuyor bundada şans çok az diyor doktor. içinden kalitelisini seçme şansı yok olanla yapmak zorunda kalıyor. ama yinede tek olmasına rağmen kaliteliydi yumurtam geçen ay içtiğim incir kürü yaradı sanırım. ya böyle yumurta rezervinde azalma olupta tüp bebekte başarılı olanlar varmı acaba çok canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…