Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadaşlar moralim çok bozuk idrarda baktım bugün 9.gün ama yine olmadı silikte olsa belki ikinci çizgiyi görürüm diyordum ama maalesef..sabah gidiyorum kan vermeye ümidim yok ama dua edin nolur.

selma herkesin bünyesi değişiyor canım..
inş değerin düşüktürte ondan çıkmamıştır..
ben negatif sonuç aldım ama sanki hissediyordum olmadığını..
merakımıza yenik düşüyoruz keşke zamanı bekleyebilsek ama olmuyor..
hakkında hayırlısı olsun..

Sevgili Selma ben bugün 5. haftamı bitirdim. Bhcg değerim muhtemelen 900 civarında ve hala idrar testinde 2. çizgiyi göremedim.

Lütfen testlere bu kadar takılmayın. kan testi ne doğrusu ve en erken öğrnem yolu.
Umarım bu sabah pozitif sonuç alırsın..

arkadaşlar meraba benim de 9. günüm ve idrarda baktım az önce negatif çok üzgünüm inşallah değer düşüktürde ondan çıkmamıştır yarın kanda baktıracağım tekrar negatif görmek istemiyorum(((( dua edin benim ne olur:Saruboceq:

Arzucum yukarıda yazdıklarımı oku. Bugün değerim 1216 çıktı ve hala idrar testi negatif.
Bir arkadaşım regli geciktikten 1 hafta sonra yapmış, negatifi görünce de sevinmiş, çünkü o ay düşünmüyordu ama hamile olduğu ortaya çıkmıştı doktora gidince. hem de ikizdi...

Yani idrar testleri negatifse ve kanamanız yoksa hemen moralinizi bozmayın.

canım bende cmt medical park göztepe hastanesinde transferim yapıldı dr kim?sende ne gibi değişiklik var
ya bende pek bişey yok sadece gögüslerim şiş ve hafif kasıklarda agrı var o kadar

cerencim doktora yarın gidiyorum bakalım hayırlısı ne çıkacak ortaya....durumum şimdilik iyi şükür ama azaltmadan sonrası korkutuyo ben umarım iki bebek çıkar da gerek kalmaz((

sen naptın...
demek yavrukirpinin bugün olacaka hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

İnşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur canım. Bende salı günü gidiyorum sonrası benide çok korkutuyor. Allahım bebeklerimizi korusun.

ya benim de doktorumu aradık az önce tam da kontrol günüde yarın yokmuş show tv de bi programa katılacakmış gitmiş(( sinir oldum yarın başka bi doktora gidecem en azından kalp atışların bakalım
((

ya benim de doktorumu aradık az önce tam da kontrol günüde yarın yokmuş show tv de bi programa katılacakmış gitmiş(( sinir oldum yarın başka bi doktora gidecem en azından kalp atışların bakalım
((

senacımm merhaba,
ben dün redüksiyon yaptırdım. tedirginim biras tabii, ilk 2 gün özellikle çok riskli dediler.

yavrukirpi hayırlısı olsun canım yaaaaaa.........allah inşallah yavrularını bağışlar inşallah sağ salim kucaklar pozlar verirsin bize...moralini yüksek tut bu çok önemli...sakın sakın stresli olaylara girme...hadi ikizlerin hayırlı evlatlar olsun inşallah sık sık haber ver durumundan..nasıl yapıldı potasyum mu verdiler uzun bir iğneyle.... anestezi oldu mu...

bana dua et yavrukirpi yarın dokor ikisi gelişmiş desin diğeri boş çıksın nolur....

bulantın nasıl benim daha çok belli belirsiz ara sıra....yani yemek yedirmicek gibi falan değil henüz...

bulantın nasıl benim daha çok belli belirsiz ara sıra....yani yemek yedirmicek gibi falan değil henüz...

senacım iyi dileklerin için sağol, umarım iki tane görürsün de karar vermek zorunda kalmazsın canım. anestezisiz potasyum klorür ile oldu, benim 10. haftadan sonra bulantım başladı, akşamları oluyor özelliklee, 3-5 kere de kustum. bir de et, tavuk, balık, soğan ve sarımsak midemi bulandırıyor, kokuları bile.
canım senin kanaman vs olmuşmuydu?
birde üçüz devam etme ihtimalin yok mu? benim rahmim ameliyatlı olduğu için edemedim, ama sağlıkla doğuranlar da var biliosun.

yavrukirpi benim daha önceki üçüzümde 10. haftada dehşet kanamam olmuştu o zaman daha azaltma yapılmamıştı ama....10 gün sürdü yanlız kanamada 1 hafta sonra azaltma yapıldı ve...kötü son...yani daha 10. haftada kanam başladıysa dedim bu gebelik iyi gitmicek...neyse boşver ya böle şeyler okuma sakın forumdan da okuma bunla ilgili şeyler herkes farklı işte ...benim sonuncu da tek kaldığı halde erken doğum oldu biliyosun şimdi üçü göze alamıyorum(((

ben de hala niye başlamadı diyom çoğunun 6. haftada başlamış bulantı çünkü...

canım dualarım seninle, ama kanaman olursa sakın müdahale ettirme bir daha. her gebelik ayrıdır biliorsun, bol bol dua et sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…