allah yardımcın olsun...içimden bir ses yükselecek diyor:)))))))
kızlar teşekkür edirm sağolun ya gerçekten benimde sabah 9 transferoldu cumartesigünü medicalparkta çok heyecanlıyım ama biproblem yok şuana kadar iğne demişsiniz ben iğne kullanmadım ilaçlarım var sanki hamileyim gibi hissediyorum:)yalnız yatmaktan kal geldi oturuyorum :)
cerencim doktora yarın gidiyorum bakalım hayırlısı ne çıkacak ortaya....durumum şimdilik iyi şükür ama azaltmadan sonrası korkutuyo ben umarım iki bebek çıkar da gerek kalmaz((
sen naptın...
demek yavrukirpinin bugün olacaka hayırlısı olur inşallah hepimiz için...
ya benim de doktorumu aradık az önce tam da kontrol günüde yarın yokmuş show tv de bi programa katılacakmış gitmiş(( sinir oldum yarın başka bi doktora gidecem en azından kalp atışların bakalım
((
bulantın nasıl benim daha çok belli belirsiz ara sıra....yani yemek yedirmicek gibi falan değil henüz...
yavrukirpi benim daha önceki üçüzümde 10. haftada dehşet kanamam olmuştu o zaman daha azaltma yapılmamıştı ama....10 gün sürdü yanlız kanamada 1 hafta sonra azaltma yapıldı ve...kötü son...yani daha 10. haftada kanam başladıysa dedim bu gebelik iyi gitmicek...neyse boşver ya böle şeyler okuma sakın forumdan da okuma bunla ilgili şeyler herkes farklı işte ...benim sonuncu da tek kaldığı halde erken doğum oldu biliyosun şimdi üçü göze alamıyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?