Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım bu doktor sanırım beklemiyomuş 12. haftaya kadar daha erken yapıyomuş 7-8 haftalıkken yani...bir yönden iyi bir yönden kötü...iyi olan erken müdahele olması kötü olan 12. haftaya kadar kendiliğinden sonlanan da olabliyo...of ne düşüneceğimi şaşırdım sen kurtuldun ne güzel...

yavrukirpi benim dualarımda senin kirpilerinle canım:)))))

senacım benim kendi doktorum da 7. hafta vajinal denedi, ama o zaman bi kese küçüktü ve en üste o yerleşmişti, olamadı. erken dönemde olunca aslında daha az etkilenirsinnn, büyüyünce daha da zor.

ya benim keseler da 5 haftalıkken baktığımızda birbirine çok yakındı maalesef ...benim doktorum görmedi henzü gerçi...haberi bile yok üç olduğundan ...ama bakalım neye döndüler yarın...neyse tekrar diyorum herşeyin hayırlısı...

canım haklısın ama elimde deil. dün o teste baktıktan 5 dk sonra negatifti 10-15 dk sonra ikinci çizgi çok silik çıkmış kafamı karıştırdı bugün test günümdü kan verdim sonucu bekliyorum inşallah hamileyimdir. cuma vakti rabbim dualarımı kabul eder inşallah. 1 saat sonra hamileyim diye yazarım inşallah:Saruboceq:

arkadaşlar

ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90

hamileyim çok şükür

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

darısı hepimizin başına

arkadaşlar

hamileyim çok şükür

darısı hepimizin başına

canım benim çok sevindim şimdi özelden mesaj göndermiştim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhihoyyyt

arkadaşlar

hamileyim çok şükür

darısı hepimizin başına

benim içinde dua et ne olur şimdiye kadar heyecanım yoktu sonucunu öğrenince çok sevindim ve heyecanlandım inşallah bende hamileyimdir:Saruboceq:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm sonucum 54,92 çok şükür rabbime isteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar

arzu ve meralun kizlar ikinizede tebrikler gozlerim doldu inanin RABBIM bebeislerinizi kucaklariniza almak nasp etsin insallah

bende pazartesi gunu 2embrio ile 6.gun transferi oldum dr bana 12sinde gel dedi cok gec degilmi sizce ne zaman kan vereyim dua edin benimde yuzum gulsun kizlar

Tebrikler Meralun,
tebrikler arzuu :))
Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah... cümlemize.

arkadaşlar

hamileyim çok şükür

darısı hepimizin başına

Canım çok sevindim, Mart bereketine sen de katıldın işte:))) Allah bebeğğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:)))))))))))))))))

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkes bu mutluluğu yaşar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız

kızlar sonucumu dün aldım.olmadı maalesef.şimdilik bu sayfayı kapatıyorum.Mevla bakalım neyler,neylerse güzel eyler ne kadar da kendimi hazırlasamda negatife,insan yine de üzülüyo bir yandan da belki olur diyordum içim yanıyo ama ne yapayım.takdir

canım allah sabır versin ümidin boşa çıkması çok zor ama sakın ümidini yitirme dualarımız seninle

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm sonucum 54,92 çok şükür rabbime isteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar

Ohh ohhh ohhhh maşallah:)))) Bir hamilemiz daha oldu. Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim. İnşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini:))))))

Canım çok sevindim, Mart bereketine sen de katıldın işte:))) Allah bebeğğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:)))))))))))))))))

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkes bu mutluluğu yaşar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız

Tebrikler Meralun,
tebrikler arzuu :))
Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah... cümlemize.

canlarım yaa çok sağolun:asigim::1huglumunekankayizsmile

Arzucum seni de tebrik ederim, Rabbim beraber sevindirdi bizi şükürr,, çooooook şükür

Allahım tamamına erdirsin inşallah

İnşallah herkez tez zamanda kavşur muradına:Saruboceq:

canım bizde iki kez aldık bu haberi
hele ilkinde önce oldu sonra düşük ve dış gebelik neler çektik

umutsuz yaşanmıyor, Rabbim bol sabır dayanma gücü versin hepimize

bir zamanda ve bir yerde kısmetimiz, rızkımız bizi bekliyor

inşallah Rabbim dileyen isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:

Canım hiç üzülme, çoğumuzun negatif denemeleri oldu. Bu süreçte biliyorsun sabır ve moral çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde bir kez daha denersin, unutma, herkesten önce biz inanmalıyız güzel sonuçlar alacağımıza ki vücudumuz güzel sonuçlar için gereken cevabı verebilsin.

Kızlar 10. bitiminde değerim 19.92... hamileyim..ama korkulu,endişeli biraz..ilki kimysaldı gebelik oldu ama tutunamadı..inşallah iki gün sonraki değerim artar da sağlıklı bi gebelik olur bu..dua edin nolur..
arzu ve meralun sizleride tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..darısı cümlesinin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…