- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
canım bu doktor sanırım beklemiyomuş 12. haftaya kadar daha erken yapıyomuş 7-8 haftalıkken yani...bir yönden iyi bir yönden kötü...iyi olan erken müdahele olması kötü olan 12. haftaya kadar kendiliğinden sonlanan da olabliyo...of ne düşüneceğimi şaşırdım sen kurtuldun ne güzel...
Arzucum yukarıda yazdıklarımı oku. Bugün değerim 1216 çıktı ve hala idrar testi negatif.
Bir arkadaşım regli geciktikten 1 hafta sonra yapmış, negatifi görünce de sevinmiş, çünkü o ay düşünmüyordu ama hamile olduğu ortaya çıkmıştı doktora gidince. hem de ikizdi...
Yani idrar testleri negatifse ve kanamanız yoksa hemen moralinizi bozmayın.
arkadaşlar
ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90
hamileyim çok şükür
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı hepimizin başına
arkadaşlar
hamileyim çok şükür
darısı hepimizin başına
arkadaşlar
hamileyim çok şükür
darısı hepimizin başına
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm sonucum 54,92 çok şükür rabbime isteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar
Canım çok sevindim, Mart bereketine sen de katıldın işte:))) Allah bebeğğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:)))))))))))))))))
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkes bu mutluluğu yaşar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız
Tebrikler Meralun,
tebrikler arzuu :))
Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah... cümlemize.
arzu ve meralun kizlar ikinizede tebrikler gozlerim doldu inanin RABBIM bebeislerinizi kucaklariniza almak nasp etsin insallah
bende pazartesi gunu 2embrio ile 6.gun transferi oldum dr bana 12sinde gel dedi cok gec degilmi sizce ne zaman kan vereyim dua edin benimde yuzum gulsun kizlar
kızlar sonucumu dün aldım.olmadı maalesef.şimdilik bu sayfayı kapatıyorum.Mevla bakalım neyler,neylerse güzel eyler ne kadar da kendimi hazırlasamda negatife,insan yine de üzülüyo bir yandan da belki olur diyordum içim yanıyo ama ne yapayım.takdir
kızlar sonucumu dün aldım.olmadı maalesef.şimdilik bu sayfayı kapatıyorum.Mevla bakalım neyler,neylerse güzel eyler ne kadar da kendimi hazırlasamda negatife,insan yine de üzülüyo bir yandan da belki olur diyordum içim yanıyo ama ne yapayım.takdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?