Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm sonucum 54,92 çok şükür rabbime isteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar

Cok sükür tebrikler Allah sihat afiyet icinde kucagina almayida nasip etsin insallah.Darisi bizlere olsun benim ilk tüp bebek denemem transferim 29.03.2010da oldu beklemek baya zor!!!!Dualariniza sonsuz muhtacim ne olur dualarinizdan eksik etmeyin 08.04.2010da kan testiyle sonuc belli olacak ne olur dua edin hakkimizda hayirlisi insallah!!!!!

kızlarr bugün show tvde saat 14,30 da tüp bebeğim diye bir program başlıyor izlemek isteyene duyrulur....

arkadaşlar merhaba yen, üye oldum ve sizlere bişey danışmak istiyorum 3 martta korunarak ilişkiye girdim 11 martta adet gördüm 21 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı hamilelik kesin
yoktur değil mi

iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbi isteyen herkese nasip etsin inşallah önmeli olan dua ve tabiki hamile kalacağına inanmak ben öyle yaptım bu kez oldu inşallah seninde güzel haberini alırız dualarım sizlerle

arkadaşlar merhaba transferin tam 1 ay oldu 3 embriyo kondu bugün ultrasona girdim 2 kese gözüküyor ama gelişimi geriden geliyor dedi doktorum 1 hafta sonra gel alalım dedi çok üzüldüm aldırmayı istemiyorum benim durumumda olupta hamileliği devam eden varmı lütfen yardım edin bide gelişmesi için bişeyler yapabilirmiyim sagolun

denizcim çok geçmiş olsun ama neden hemen alalım dedi ya bazen onlar bikaç haftada arayaı kapatıyolar ama...benim de keseler ilk hamilelğimde küçüktü biraz sonra kapatmıştı arayı...senin ne kadar geriden geliyo bilmiyorum ama inşallah bir haftada arayı kapatırlar...bence sen 1 haafta değil de biraz daaha uzat süreyi kimbilir belki bir anda atak yapar minnoşların...allah yardımcın olsun...

allah razı olsun sena doktorum pek bişey söylemiyor sadece dediği gelişmesi geriden ama keseler gözüküyor bir hafta sonra gelişmezse alıcam bu kadar söylediği 8 yıldır bu anı bekledim ne oldugunuda anlamadım sürekli bir sıkıntı var rabbim isteyen herkeze versin çok korkuyorum çünkü başka ümidim yok sagol

kızlar bayadır giremedim nete. 27 martta yumurtam tpolandı 30 mart tada 8 ve 9 hücreli 1 . kalite 2 embriyo transfer edildi test günüm 10 nisan. transfer günü 1. gün mü kabul ediliyor acaba sizce idrar testi yaptırsam olurmu benim 9. günüm bugün

canım sen o kadar bekleyip sıkıntı çekmişsin bence bir doktora daha git ama tavsiye üzerine tanınan güvenilir bir doktora bide doktor birşey sölemiyor diyenlere ben çok kızıyorum sorun ya ısrarla böle çekimse olmayın işi onun cvp vermek zorunda ben size gelince kafamda soru işaretleri kalıyor beni tam olarak aydınlatamıyorsunuz nedir sorun de benim arkadaşım 3 hafta iğne oldu kese gelişsin diye öle hemen alalım ne demekmiş kolay oluyo sanki o çocuklar

denizcim inşallah kapatmış olurlar arayı...mutlaka haber ver.....

anastasya transfer günü 0. gün canım sonraki gün 1...sen bilirsin tabi ama benim 6. gün idrarda çok silik çıktı...gerçi benim çoğul gebelik bazısının 8.9 gün de çıkmayabiliyor...

anastasya benimde bugün 9.günüm sen nezaman test yapıcaksın bana ayın 10u kan testi dediler idardan yapsak çıkarmı*CADIARZU

arkadaşlar aranızda pgt yaptırıp benim gibi kafası karışık olan varmı
neden kafam karışık anlatayım benim 6 kez düşüğüm oldu önce kanpıhtılaşmasındandır diye iğne aspirin kullandık homozigot olamama rağmen kalp atışlarını alamadık(iğneyi son üç gebeliğimde kullandım)
kürtaj sonrası yapılan genetik incelemelerin birinde trizomi 8 çıktı diye doktorum tüp bebek ve pgt önerdi
tüp bebek ve pgt den aldığımız sonuç monozomi
monozomi genlerden birinin eksik olmasıdemek
genetik uzmanı bunun makina hatasından da olabileceğini transfer kararını bize bıraktığını söyledi öyle zor bi durumda kaldımki türkiyedeki en iyi tüp bebek merkezinden aldığım sonuç bu
29 mart pazartesi saat 8.30 da transferim yapıldı ve kafam çok karışık bu durumla karşılaşan varmı veya bi tanıdığınızın başına böyle bişey geldimi ?ohaoldumsmile

anastasya benimde bugün 9.günüm sen nezaman test yapıcaksın bana ayın 10u kan testi dediler idardan yapsak çıkarmı*CADIARZU

canım benimde ayın 10u ya bilmiyorumki benim ilk denemem bugün hafif karnımda batmalar var bilmiyorum ki korkuyorum açıkçası 30 martta 2 tane transfer edildi 8-9 hücreli. sna kaç tane transfer edildi bir belirtiler varmı

benim 1 tane transfer edildi 26 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem yanlız hiç belirti yok bende bu sabah dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı ayyyyy beklemek çok zor ama sağlıklıysa tutsun diye dua ettiğim için de çok kafama takmamaya çalışıyorum:sinifsinif:

canım ya bende yaptım bugün dayanamadım benimkide malesef negatif biraz umudum gittti canım birde transferin ilk günü 1. gün sayılmıyormuş anlayacağın bizim bugün 9. günü zannedersemde çıkmaz . benim yapma nedenim birazda idrar testimde bir türlü çift çizgi göremedim blki görürüm diye yaptım hayırlısı bende 25 yaşındayım eşimde sorun 2 embriyo transfer edildi sana kaç tane edildi

yap yap ta haber ver
canım geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsın benim hiç yok böle yaşayan arkadaşım ama pgt diye bir topc var orayı okumanı tavsiye edicem
sen sıkma canını arkadaşım benim diğer topicten arkadaşım var kanda hamile çıktı 8. günü ama idrarda yok hala ayrıca ilk denemen sana nasıl 2 tane embriyo koydular

kızlar selam sizlere birşey sorcağım cumartesi günü transferimin 7. günü olacak bu zamanda kanda test yatırıp pozitif sonuç alan var ben 5. gün transferiyim sizce baktırsam mı bende meleğim benle mi hala diye çok merak ediyorum ayrıca sizde ne gibi belirtiler var kızlar bende ara ara şidetli ara ara ince bi kasık ağrısı bide azıcık bel ağrısı bide halsizin hemen yoruluyorum ama yaşadıklarımdan da olabilir

gizemli sence ben napıyım cumartesi kan testi yapıyımmı?3.gün transferiyim.cumartesi 10.gün oluyor.

gizemli sence ben napıyım cumartesi kan testi yapıyımmı?3.gün transferiyim.cumartesi 10.gün oluyor.

yap cnm ya yap gitsin öğlene doğru haberleşiriz seninle inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah peki sence ben acele mi ediyorum pazartesiye mi bıraksam yoksa yedinci gün yapsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…