kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm sonucum 54,92 çok şükür rabbime isteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar
Cok sükür tebrikler Allah sihat afiyet icinde kucagina almayida nasip etsin insallah.Darisi bizlere olsun benim ilk tüp bebek denemem transferim 29.03.2010da oldu beklemek baya zor!!!!Dualariniza sonsuz muhtacim ne olur dualarinizdan eksik etmeyin 08.04.2010da kan testiyle sonuc belli olacak ne olur dua edin hakkimizda hayirlisi insallah!!!!!
allah razı olsun sena doktorum pek bişey söylemiyor sadece dediği gelişmesi geriden ama keseler gözüküyor bir hafta sonra gelişmezse alıcam bu kadar söylediği 8 yıldır bu anı bekledim ne oldugunuda anlamadım sürekli bir sıkıntı var rabbim isteyen herkeze versin çok korkuyorum çünkü başka ümidim yok sagol
anastasya benimde bugün 9.günüm sen nezaman test yapıcaksın bana ayın 10u kan testi dediler idardan yapsak çıkarmı*CADIARZU
benim 1 tane transfer edildi 26 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem yanlız hiç belirti yok bende bu sabah dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı ayyyyy beklemek çok zor ama sağlıklıysa tutsun diye dua ettiğim için de çok kafama takmamaya çalışıyorum:sinifsinif:
yap yap ta haber verkızlar bayadır giremedim nete. 27 martta yumurtam tpolandı 30 mart tada 8 ve 9 hücreli 1 . kalite 2 embriyo transfer edildi test günüm 10 nisan. transfer günü 1. gün mü kabul ediliyor acaba sizce idrar testi yaptırsam olurmu benim 9. günüm bugün
canım geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsın benim hiç yok böle yaşayan arkadaşım ama pgt diye bir topc var orayı okumanı tavsiye edicemarkadaşlar aranızda pgt yaptırıp benim gibi kafası karışık olan varmı
neden kafam karışık anlatayım benim 6 kez düşüğüm oldu önce kanpıhtılaşmasındandır diye iğne aspirin kullandık homozigot olamama rağmen kalp atışlarını alamadık(iğneyi son üç gebeliğimde kullandım)
kürtaj sonrası yapılan genetik incelemelerin birinde trizomi 8 çıktı diye doktorum tüp bebek ve pgt önerdi
tüp bebek ve pgt den aldığımız sonuç monozomi
monozomi genlerden birinin eksik olmasıdemek
genetik uzmanı bunun makina hatasından da olabileceğini transfer kararını bize bıraktığını söyledi öyle zor bi durumda kaldımki türkiyedeki en iyi tüp bebek merkezinden aldığım sonuç bu
29 mart pazartesi saat 8.30 da transferim yapıldı ve kafam çok karışık bu durumla karşılaşan varmı veya bi tanıdığınızın başına böyle bişey geldimi ?ohaoldumsmile
sen sıkma canını arkadaşım benim diğer topicten arkadaşım var kanda hamile çıktı 8. günü ama idrarda yok hala ayrıca ilk denemen sana nasıl 2 tane embriyo koydularcanım benimde ayın 10u ya bilmiyorumki benim ilk denemem bugün hafif karnımda batmalar var bilmiyorum ki korkuyorum açıkçası 30 martta 2 tane transfer edildi 8-9 hücreli. sna kaç tane transfer edildi bir belirtiler varmı
yap yap ta haber ver
canım geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsın benim hiç yok böle yaşayan arkadaşım ama pgt diye bir topc var orayı okumanı tavsiye edicem
sen sıkma canını arkadaşım benim diğer topicten arkadaşım var kanda hamile çıktı 8. günü ama idrarda yok hala ayrıca ilk denemen sana nasıl 2 tane embriyo koydular
gizemli sence ben napıyım cumartesi kan testi yapıyımmı?3.gün transferiyim.cumartesi 10.gün oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?