Transfer sonrası sonuç bekleyenler

yap cnm ya yap gitsin öğlene doğru haberleşiriz seninle inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah peki sence ben acele mi ediyorum pazartesiye mi bıraksam yoksa yedinci gün yapsam mı

yanlış bilmiyosam senin 5.gün transferdi.diğer arkadaşlar 7.günde aldı sonucu dimi.bence sende yaptır.ikimizde yaptırıp kurtulalım bu dertten.::))))

bizim sorun azospermi olduğu için eşimde tese sonucu 7 sperm bulundu 6 tane yumurtam döllendi 2 tnede 8 9 hücreli transfer edildi. kan testi yaptırın ama benim gibi 9. günü idrar yaptırmayın benim negatif idrar ve acayip moralim bozukkk

Transfer gununden sonra konulan embrıyonun tutmaması halınde kanama ıle bırlıkte vucuttan gıtmıyormu.Bılgısı olan cevap verebılırmı?

Transfer gununden sonra konulan embrıyonun tutmaması halınde kanama ıle bırlıkte vucuttan gıtmıyormu.Bılgısı olan cevap verebılırmı?

canım yumurta bir kum tanesi büyüklüğündedir. 5. gün embriyosu da öyle gözle görülecek bi şey değildir. atılışını siz fark etmezsiniz. kanama ile beraber gitmez.

kızlar az önce test yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.yıllar sonra silikte olsa ikinci çizgiyi görmek beni heyecanlandırdı.çünkü hep tek bir çizgiye alışmıştım .

nur 2. çizgi silikse hamişsin kaçıncı günün
çatlatma iğnesi falan vurulmadın dimi

arkadaşlar.benimde transferden sonraki 6. günüm.kasıklarıma bazen şiddetli bir ağrı giriyor.onun haricinde pek bir belirtim yok.kullandığım şu jel bu gün tortu şeklinde dışarı çıkıyor.sizdede böyle olmuşmuydu.ayrıca rengide kahverengimsi olmuştu.

ÖzÇelıksena sen ne yaptın nerelerdesın ben buralara gırmeyelı Çok oldu senı merak ettım senacım

iyiyim canım sağolasın ikizlerimle devam ediyoz yola allaha şükür...inşallah birşey olmaz...allahıma emanetiz...allah sana da nasip eder inşallah...

kızlar benimde bugün 9.günüm.crinone jel kullanıyorum o bazen topak halinde dökülüyor ya. 7.fünden itibaren kanlı e kahverengi gelmeye başladı.ve şiddetli bel ağrısı falan yaşadım .bugünde jeli kullanırken hafif geldi.hemşireyi aradım yarın gel bhcg bakalım dedi korkuyorum ya.tutmadı galiba

aysun merhaba.. benimde 9. günüm bugün. kullandığın ilaçla ilgili bir başlık var orada okumuştum. bazen olabliyormuş senin bahsettiğin şeyler. ilacı kullandıktan sonra yarım saat kadar yatman gerekiyor. ben bir seferinde yatmamıştım kahverengi top gibi akıntı bende de oldu. bende ilacı tekrar uyguladım o gün. içini rahat tutmaya çalış olur mu..

aysuncum jelle ilgili problem hepimizde oldu hemen olumsuz düşünme.....tuttuğu için de kanlı geliyo olabilir yani....inşallah olumlu çıkar...

kız nevooooooooş nerelerdesiiiiiiiin........

merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....

kızlar meraba bişey sorcam size ben 4 gün önce pregnly vurundum (1cc) salı ve bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.pazar test tarihim benim gibi olan varmı içinizde lütfen cvp bekliyorum

kızlar meraba bişey sorcam size ben 4 gün önce pregnly vurundum (1cc) salı ve bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.pazar test tarihim benim gibi olan varmı içinizde lütfen cvp bekliyorum

canım o iğneyi neden vurdurdun.çatlatma iğnesi o.yumurta toplanmadan 36 saat önce vurduruluyor.sende farklı bi durummu vardı.doktorunu ara ve sor bence.

nurcum evet o iğnede hcg olduğu için sonucu etkileyebilir...

ayrıca o iğneyi kalan yumoşlar çok büyüyüp karın su toplamasın diye vuruyolar her doktor farklı tabi..benimki yaptımamıştı...

buradayım canım benim
ya senin ticker olmamış ikiz bebek yap canım :)))

ya daha önceki ikizdi ama o ticker de çok basit bu gelişim şeması hoşuma gidiyo onun da ikizi yok

nevoşşşşşşş maşallah 18 olcan kıs...ya benimki niye geçmiyoooooooooooooooooo............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…