Transfer sonrası sonuç bekleyenler

evet ya 18 olacaz benim bu ticker bigün önden gidiyor
cumartesi 18 oluyoz bu cuma 18 olacak :)))

evet olmuş canım seninkiler kocaman oldu ya tam 8 hafta 4 gün oldu
bugün tam 60 günlükler yani 2 ay bitti bugün :))) hadi gözün aydın 3. aya girdiniz maş :smiley-cool:

nevoşum öle evet çok şükür....yanlız şu iki gün fark kapanır inşallah...

kapanır canım merak etme dediğim gibi her defasında farklı çıkabiliyor

bu arad benim bulantım bugün az önce şiddetle başladı yine((((((((

demek ki zayıflamaya başlıcam((((((

şu an 50.2 kiloyum...12. haftaya kadar sürerse 48 e düşerim yine

bende 7 mayısta sonuç alıcam çok korkuyorum kötü sonuç alıcam dıye transferden sonra gebelik olarak ne gıbı belirtiler oldunuda bılmıyorum bu konuda bılgısı olan varsa cevap yazarsa sevınırım

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Transferimin 6.günü. Ancak hiç umudum yok. Tüm adet belirtilerim var ama kasık ağrısı gibi değil. daha çok bel ve bacak ağrısı. Bu arada ikinci denemem

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Transferimin 6.günü. Ancak hiç umudum yok. Tüm adet belirtilerim var ama kasık ağrısı gibi değil. daha çok bel ve bacak ağrısı. Bu arada ikinci denemem

merhaba arkdasım inşallah bebegin sana tutunmustur.benımde bugun 6.gunum.benımde kasık, bel, ve gogus agrılarım var.sanırım senınde 11:01:2011 test gunun.sonucunu buraya yazarsan sevınırım.inşallah iyi haber alırsın.

insallah canim hepimiz hayatimizi degistircek cevaplari aliriz

Büyük bir heyecanla sonuç bekleyen herkese,hayırlı haberler vermek nasip olsun inşallah.

12 Aralıkta yumurtalar toplandı.

17 Aralıkta transfer gerçekleşti.

O gün,bu gündür vücudumu tanıyamaz oldum.

Şiş karnım,gaz sancım,ara ara mide bulantım,sıcak basması,üşüme,ara ara rahimde kasılma ...:111:

Hayıra alamettir inşallah hepsi.:106:

Beklemek kolay olmasada ya sabır diyorum,sabrın sonu selamet olsun diliyorum.:106:

Ne güzel bi başlık bu böylee
Kaybolup gitmesin
Şimdi benim bi sorum olucak tüp bebekle gebe kalanlara..?
Transferden sonra hep uyudunuzmu?
Ben transferin 3. Günü yaklaşık 1 saatlik bi yolculuğum var ( kendi aracımızla) tehlikeli olur mu sizce??

benim bugun transferimin ucuncu gun com iyiydim ama bugun karnim cok sisti nefes almam zorlasti com tedirgin oluyorum neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…