Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Transfer den sonra 4-5 saat yol geldik.devamli yatmiyorum saat basi kkalkıpyürüyorum. ...24 saat oldu transfere..tavsiyeniz varmi

slm kızlar bende birkere denedim olmadı şimdi ikinciyi deniyorum bugün 3 gün ama yatmıyor digerinde hep yatmıiştım olmadı bakalım bu sefer olacakmı

slm kızlar bende birkere denedim olmadı şimdi ikinciyi deniyorum bugün 3 gün ama yatmıyor digerinde hep yatmıiştım olmadı bakalım bu sefer olacakmı

sevgili azra melek,

mesajimi alintilamissiniz :) beni 3 yil öncesine götürdünüz. bu mesaji yazali 3 yil olmus. garip oldum. insallah allah yavruna kavusturur.ben kavustum. allaha sükür ilk denememde 30 yasimda iki embryo ile hamile kaldim. biri tutundu. oglum rüzgarim dogdu. cok acilar cektim bu yolda. belki diceksiniz ilk denemede tuttu ne diyor bu bayan. ama 5 yil bekledim. umutla doktordan doktora kostum. sigarayi birak kilon var piskolojik ...ne acayip sebepler dinledim. ( Sigarayi baska bir dönemde biraktim ve bu konuda tabiki cok mutluyum ama tiryakiler tanidim zirt pirt hamile kalan). ve ilk denememde hamile kaldim ..ne mutlu bana..havalara uctuk..gebeligimin 7.ayinda cocuk sakat dediler..beyninde dogustan gelen bir hasar var dediler...herseye hazir olun dediler..üzüldük agladim ama isyan etmedim..allahin bir bildigi vardi...su anda o cocuk yanimda oturuyor ve ha bire beni lafa tutuyor cizgi film izlerken :))saglikli dünya tatlisi oglum canim rüzgarim...

onu dogurduktan artik cocuk konusu kapanmisti. garip bir huzura erdik. bu yolda cok yorulduk dedik.allah buna saglik versin dedik. tam 14 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. ne tedavi ne ilac ne doktor ne yumurtlama günlerinin takibi...sigara iciyordum o dönem..sütüm kesilince baslamistim...yine zayif degildim..allahin bu hediyesi karsinda mucizesi karsinda sok olduk. 2 ay olmustu cok istedigim bekledigim bir ise girmistim..yükselme sansim vardi isim güzeldi...hamile kalinca tepe taklak oldu hersey..14 aylik oglum kresdeydi..ama yeni bir gebelik is vereni memnun etmedi elbette..daha deneme süresindeydim..annem ben bakamam dedi...kayinvalidem ben hastayim dedi....velhasil istifa ettim..kariyerim icin oldukca önemli olan bu isten kendim istifa ettim..cünkü biliyordum..allah beni imtihan ediyordu...nasil davranacaktim...bebgime sarildim isimi biraktim...ikinci oglumu topragimi dogurdum..simdi 18 aylik karsimda neseyle oynuyor su an...dünyalara her türlü kariyere bedeldi..bunu en iyi biz bilirdik..evlat hasretini..beklemeyi..umud etmeyi... simdi iki cocuklu bir anneyim...mutluyum...hayatta hersey mümkün bunu ögrendim..allah büyük ve sonsuz merhameti var...ona siginin ondan isteyin...sadece samimi olun yeter...allah hepinizin yardimcisi olsun

amin canım ben tarihe bakmadan yazmiştim sizde yazdiniz teşekkür ederim allahım cocuklarına uzun ömür versin inşallah birgün bende alırım kucagima bende sigara içiyorum ama bilmiyorum bundanmı kaynaklandı yüp bebek olunca sende içtinmi sigara ben birakamiyorum günde 3 tane içiyorum bilmiyorum artık nasip diyorum

slm kızlar bugün transfer sonrası 8 gün ve kanda bhcg derim 1,6 .çıktı yani negatif bölyle olupta sonradan kan değeri yüksselen var mı ???

slm kızlar bugün transfer sonrası 8 gün ve kanda bhcg derim 1,6 .çıktı yani negatif bölyle olupta sonradan kan değeri yüksselen var mı ???

slm canım bende ilk denememde yaptırdim sonrada yaptım aynı cıktı şimdi ikinçiyi yaptırdım şuan bekliyorum allahım herkese nasip eder inşallah

Merhaba arkadaşlar
Benim ikinci denemem. Bugün 6.günüm göğüs şişliği ve ağrısından başka hiçbirşey hissetmiyorum. Doktor 10. Gün kan testi dedi bekleyim mi yoksa yaptırsam mıacaba

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok duygulandim masallah cok sanslisiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin

yeni topik açmadım bu sayfayı görünce . var mı benim gibi 12 gün şafak sayan ... Allah yardımcımız olsun.

yeni topik açmadım bu sayfayı görünce . var mı benim gibi 12 gün şafak sayan ... Allah yardımcımız olsun.

Bende gun sayiyorm 16 sinda kan vericem. Senin kacinci gun. Bide bisy sorcm cuma transfer oldm ben dune kadr karnimda sislik bide agrim falan oluyodu bugun uyandgmda gayet iyi uyandm hic sikayet yok iyimi kotumu bilemedm korkuyorm

Bende gun sayiyorm 16 sinda kan vericem. Senin kacinci gun. Bide bisy sorcm cuma transfer oldm ben dune kadr karnimda sislik bide agrim falan oluyodu bugun uyandgmda gayet iyi uyandm hic sikayet yok iyimi kotumu bilemedm korkuyorm

hayırlı olsun öncelikle. İnşallah hayırlı haberler alırız. benim 13 ünde. karında şişlikten ziyade beni rahatsız eden transferden sonra hala az da olsa kan gelmesi ve kasıklarda ara ara ağrı olması. doktoru aradım coraspini kestirdi . bugün içmedim ama hala şikateim devam ediyor. hayırlısı inşallah hakkımızda. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ...

Amin canim insallah. Kalbini ferah tut rabbim neyler neylerse guzel eyler. Benim sadese sislik var karinda kasiklarda da ara ara sanci kan gelmedi hic bisy demedmi doktorun

benimde 1 mayıs transfer 12 mayıs sonuç...bende de fazlaca kasık sancısı varr.
bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbimden hayırlı gebelikler dilerim...

Benmde 2 mayista oldu ama bni 16 sina cagirdilar sizi erken cagirmislar bni neden gec cagirdilr ya:)

AMİN inşallah. benım sancı olsa razıyım. kan görünce geriliyorum artık. bugun yoktu. bi saat önce yegenimin peşinde koşturdum biraz (yarım saat baktım) önce sancı sonra yinr kan. bir haftayı da hayırlısıyla bitirsem de bitse şu sitresim ...inşallah dualarımız kabul olur. Allah isteyen herkese nasip etsin ..

transferden sonra kanaması olan varmı benim gibi merak ediyorum. diken üstündeyim. zaten beklemek fazlasıyla geriyor bir de kanama olması katmerliyor stresimi....:18:

Benımde 5. Gun tranferıydı döndürülmüştü 30 Nisan'da transfer yapıldı 12 Mayıs test günüydü ben dayanamayız dün idrar testi yaptım hafıf sılık şeklide 2.cızgıyı gördüm. Aksam üstü ısrar üzerine klan tahliline gıttım sonuc 55 .26 çıktı .yarın 2. Testı yaptırıcam hayırlısı öldür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…