Sevgili Bungee, kader arkadasim.
Ben freiburg sehrinde tedavi oldum. CERF freiburg diye google ver internet siteleri cikiyor karsina.
Valla ocakta basladim tedaviye. Bende uzun sürdü biraz. Zyklusun 22.gününde decapeptiyl ignesi olmaya basladim hergün bir tane. Adetin 3.günü Gonal F vurmaya basladim ilk igenyle beraber. Yalniz gonal F dozunu doktor bende iyi ayarlayamadi. Ohss risk gurubundaymisim.dozu az verdi. Yumurtalarim yavas gelisti. Neyse 7 tane olgun var artik toplayalim dedi, subatin 8 inde brecardin diye bir doz catlatma ignesi vurdum aksam. subatin 10 unda sadece 4 tane yumurta toplanabildi.
transfer subatin 13 ünde 2 tane 8 hücreli A kalite embryo ile yapildi. Bizede sebebi bilinmeyen infertilite gibi birsey dendi.cünkü tam sebep bulunamadi. Benim karnimda nerden geldigi bilinmeyen bir su var. Birde cocukken oldugum ameliyatlardan kalma yapisikliklar varmis karnimda. lapraskopi oldum.Belki bundandir dediler.
Maalesef canim tam sebep söylüyemiyorlar. Ben 29 yasindayim.5 yillik evliyim. hic hamile kalmadim.bu ilk denemem. fazla kilomda var.
Tutunma konusuna gelince. tamamen sans ve embryo kalitesi diyorlar. yani olmayinca 15 gün evde yatsanda olmuyor. bak ben hic yatmadim. bakalim sonuc nolcak.idrarda positiv gördüm ama inanamiyorum.
.allah yardimcin olsun canim.hepimizin olsun.
slm kızlar bende birkere denedim olmadı şimdi ikinciyi deniyorum bugün 3 gün ama yatmıyor digerinde hep yatmıiştım olmadı bakalım bu sefer olacakmı
sevgili azra melek,
mesajimi alintilamissiniz :) beni 3 yil öncesine götürdünüz. bu mesaji yazali 3 yil olmus. garip oldum. insallah allah yavruna kavusturur.ben kavustum. allaha sükür ilk denememde 30 yasimda iki embryo ile hamile kaldim. biri tutundu. oglum rüzgarim dogdu. cok acilar cektim bu yolda. belki diceksiniz ilk denemede tuttu ne diyor bu bayan. ama 5 yil bekledim. umutla doktordan doktora kostum. sigarayi birak kilon var piskolojik ...ne acayip sebepler dinledim. ( Sigarayi baska bir dönemde biraktim ve bu konuda tabiki cok mutluyum ama tiryakiler tanidim zirt pirt hamile kalan). ve ilk denememde hamile kaldim ..ne mutlu bana..havalara uctuk..gebeligimin 7.ayinda cocuk sakat dediler..beyninde dogustan gelen bir hasar var dediler...herseye hazir olun dediler..üzüldük agladim ama isyan etmedim..allahin bir bildigi vardi...su anda o cocuk yanimda oturuyor ve ha bire beni lafa tutuyor cizgi film izlerken :))saglikli dünya tatlisi oglum canim rüzgarim...
onu dogurduktan artik cocuk konusu kapanmisti. garip bir huzura erdik. bu yolda cok yorulduk dedik.allah buna saglik versin dedik. tam 14 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. ne tedavi ne ilac ne doktor ne yumurtlama günlerinin takibi...sigara iciyordum o dönem..sütüm kesilince baslamistim...yine zayif degildim..allahin bu hediyesi karsinda mucizesi karsinda sok olduk. 2 ay olmustu cok istedigim bekledigim bir ise girmistim..yükselme sansim vardi isim güzeldi...hamile kalinca tepe taklak oldu hersey..14 aylik oglum kresdeydi..ama yeni bir gebelik is vereni memnun etmedi elbette..daha deneme süresindeydim..annem ben bakamam dedi...kayinvalidem ben hastayim dedi....velhasil istifa ettim..kariyerim icin oldukca önemli olan bu isten kendim istifa ettim..cünkü biliyordum..allah beni imtihan ediyordu...nasil davranacaktim...bebgime sarildim isimi biraktim...ikinci oglumu topragimi dogurdum..simdi 18 aylik karsimda neseyle oynuyor su an...dünyalara her türlü kariyere bedeldi..bunu en iyi biz bilirdik..evlat hasretini..beklemeyi..umud etmeyi... simdi iki cocuklu bir anneyim...mutluyum...hayatta hersey mümkün bunu ögrendim..allah büyük ve sonsuz merhameti var...ona siginin ondan isteyin...sadece samimi olun yeter...allah hepinizin yardimcisi olsun
amin canım ben tarihe bakmadan yazmiştim sizde yazdiniz teşekkür ederim allahım cocuklarına uzun ömür versin inşallah birgün bende alırım kucagima bende sigara içiyorum ama bilmiyorum bundanmı kaynaklandı yüp bebek olunca sende içtinmi sigara ben birakamiyorum günde 3 tane içiyorum bilmiyorum artık nasip diyorum
slm kızlar bugün transfer sonrası 8 gün ve kanda bhcg derim 1,6 .çıktı yani negatif bölyle olupta sonradan kan değeri yüksselen var mı ???
sevgili azra melek,
mesajimi alintilamissiniz :) beni 3 yil öncesine götürdünüz. bu mesaji yazali 3 yil olmus. garip oldum. insallah allah yavruna kavusturur.ben kavustum. allaha sükür ilk denememde 30 yasimda iki embryo ile hamile kaldim. biri tutundu. oglum rüzgarim dogdu. cok acilar cektim bu yolda. belki diceksiniz ilk denemede tuttu ne diyor bu bayan. ama 5 yil bekledim. umutla doktordan doktora kostum. sigarayi birak kilon var piskolojik ...ne acayip sebepler dinledim. ( Sigarayi baska bir dönemde biraktim ve bu konuda tabiki cok mutluyum ama tiryakiler tanidim zirt pirt hamile kalan). ve ilk denememde hamile kaldim ..ne mutlu bana..havalara uctuk..gebeligimin 7.ayinda cocuk sakat dediler..beyninde dogustan gelen bir hasar var dediler...herseye hazir olun dediler..üzüldük agladim ama isyan etmedim..allahin bir bildigi vardi...su anda o cocuk yanimda oturuyor ve ha bire beni lafa tutuyor cizgi film izlerken :))saglikli dünya tatlisi oglum canim rüzgarim...
onu dogurduktan artik cocuk konusu kapanmisti. garip bir huzura erdik. bu yolda cok yorulduk dedik.allah buna saglik versin dedik. tam 14 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. ne tedavi ne ilac ne doktor ne yumurtlama günlerinin takibi...sigara iciyordum o dönem..sütüm kesilince baslamistim...yine zayif degildim..allahin bu hediyesi karsinda mucizesi karsinda sok olduk. 2 ay olmustu cok istedigim bekledigim bir ise girmistim..yükselme sansim vardi isim güzeldi...hamile kalinca tepe taklak oldu hersey..14 aylik oglum kresdeydi..ama yeni bir gebelik is vereni memnun etmedi elbette..daha deneme süresindeydim..annem ben bakamam dedi...kayinvalidem ben hastayim dedi....velhasil istifa ettim..kariyerim icin oldukca önemli olan bu isten kendim istifa ettim..cünkü biliyordum..allah beni imtihan ediyordu...nasil davranacaktim...bebgime sarildim isimi biraktim...ikinci oglumu topragimi dogurdum..simdi 18 aylik karsimda neseyle oynuyor su an...dünyalara her türlü kariyere bedeldi..bunu en iyi biz bilirdik..evlat hasretini..beklemeyi..umud etmeyi... simdi iki cocuklu bir anneyim...mutluyum...hayatta hersey mümkün bunu ögrendim..allah büyük ve sonsuz merhameti var...ona siginin ondan isteyin...sadece samimi olun yeter...allah hepinizin yardimcisi olsun
yeni topik açmadım bu sayfayı görünce . var mı benim gibi 12 gün şafak sayan ... Allah yardımcımız olsun.
Bende gun sayiyorm 16 sinda kan vericem. Senin kacinci gun. Bide bisy sorcm cuma transfer oldm ben dune kadr karnimda sislik bide agrim falan oluyodu bugun uyandgmda gayet iyi uyandm hic sikayet yok iyimi kotumu bilemedm korkuyorm
hayırlı olsun öncelikle. İnşallah hayırlı haberler alırız. benim 13 ünde. karında şişlikten ziyade beni rahatsız eden transferden sonra hala az da olsa kan gelmesi ve kasıklarda ara ara ağrı olması. doktoru aradım coraspini kestirdi . bugün içmedim ama hala şikateim devam ediyor. hayırlısı inşallah hakkımızda. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
yeni topik açmadım bu sayfayı görünce . var mı benim gibi 12 gün şafak sayan ... Allah yardımcımız olsun.
benimde 1 mayıs transfer 12 mayıs sonuç...bende de fazlaca kasık sancısı varr.
bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbimden hayırlı gebelikler dilerim...
benimde 1 mayıs transfer 12 mayıs sonuç...bende de fazlaca kasık sancısı varr.
bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbimden hayırlı gebelikler dilerim...
merhabalar bende gün sayanlardanım 1 mayısta transferim oldu 13 mayıs test günün allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?