teşekkür ederim canım size bişi sorucam embriyo dondurma ücreti ne kadar biliyormusunuz
kızlar 4 tane kaliteli yumurtam çıkmış çok üzüldüm
kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettiminşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun
Benim toplam 3 yumrtam vardı,ertesi gün sadece biri döllendi dediler, ben 1 embriyo transferi için gitmiştimki 2. si de sonradan döllenmiş ve 1. kalite 2 embriyo transfer edildi. Sayı hiç önemli değil 2 olsun 1 olsun bizim olsun :) Üzülme hiç
kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettiminşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun
yüksek bi sonuç beklemiyorum zaten ama inş 0.1 çıkmaz normal değer ne kızlar bilen var mı
yarın test günüm başka bi şey düşünemiyorum.biraz önce bi yakınımın iyi haberini aldım.bahçelievler medikal parkta tedavi olmuş.idrr testi yaptırsam mı diye düşünüyorum korkuyorum kızlar.allah hepimizin yardımcısı olsun
bence cok guzel ınsaaallah ıkıye katlanarak devam eder canımkızlar 20 çıkmışşşşşşşşşşşşşş 7.gün sizce ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?