Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar 4 tane kaliteli yumurtam çıkmış çok üzüldüm

Benim toplam 3 yumrtam vardı,ertesi gün sadece biri döllendi dediler, ben 1 embriyo transferi için gitmiştimki 2. si de sonradan döllenmiş ve 1. kalite 2 embriyo transfer edildi. Sayı hiç önemli değil 2 olsun 1 olsun bizim olsun :) Üzülme hiç

hamilemisin canım sen

liste çok güzel gözüküyor.benim 2 günüm kaldı.çok heyacanlıyım.sizlere birşey soracağım.kan testini aç karnına ya da tok yapmanın bir önemi var mı?farkediyor mu?

kızlar benim bugün 7 günüm ve az önce dayanamayıp kan verdimmmm sonucu bekliyorum az çok kıpırtı olsa yeter belli olmaz dimi

perfinya çok merak ettim bize sonucu bildir mutlaka..benim de 6. günüm ama cumartesiye kadar beklemek istiyorum

Barben 17,biz senden sonuç bekliyorduk sen adet oldun galiba ?? fazla üzülüp yıpratma kendini,bundan sonrası için güçlü ol..Yalnız deilsin,inan bir gün sende anne olacaksın..Rabbim hepimize bu güzelliği yaşatsın..Aminn

23sm ve Ceren merakla kesinleşmiş kan testi sonuçlarınızı beliyoruz..İnşallah güzel haberleri almaya devam ederiz..Perfinya düşük bi değer görebilirsin daha çok erken çünkü,moralini bozma sakın..ama yinede inşl beklediğinden yüksek bi sonuç alırsın

kızlar merhabalar bakıyorum listede hamısler artmıs ne guzel yarabbım sen bızlerede nasıb et ya kızlar gununuz gelmeden ıdrar testı yapmıssınız ne guzel ıkıncı cızgıyı gormussunuz sızı gorunce bendemı yapsam acaba dıyorum ama cok korkuyorum ya cıkmazsa dıye

yüksek bi sonuç beklemiyorum zaten ama inş 0.1 çıkmaz normal değer ne kızlar bilen var mı

yarın test günüm başka bi şey düşünemiyorum.biraz önce bi yakınımın iyi haberini aldım.bahçelievler medikal parkta tedavi olmuş.idrr testi yaptırsam mı diye düşünüyorum korkuyorum kızlar.allah hepimizin yardımcısı olsun

bence yaptır canım 1 gun kalmıs varsa mutlaka cıkar

kızlar 20 çıkmışşşşşşşşşşşşşş 7.gün sizce ne demek

kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettim inşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun

canım cok uzuldum ne oldu adetmı oldun rabbım bıdaha yasatmasın en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…