Transfer sonrası sonuç bekleyenler

perfinya çok güzel canım bundan sonrasında katlanması gerek canım
çok gözün aydın canım

Perfinya 7.gün için değerin çok güzel inşl.katlanarak artar:))..Darısı bizlerin başına inşl..aminn

Perfinya 7.gün için değerin çok güzel inşl.katlanarak artar:))..Darısı bizlerin başına inşl..aminn

kızlar inş katlanır ne olur dua edin ben hepinize nicklerinizle dua ediyorummm hepimizin bebişleri olsun diye

canım büyük ihtimal hamilesin tebrik ederim.

ay daha çok erken inanın sevinemiyorum şu 2 gün bir geçsin bir test daha yapayım içim rhatlıycak ama 0.01 çıkmadı ya binlerce kere şükür umudu bile hoş insanın içini kıpratıyor

hanımlar yatıyormusunuz benim 6 şubatta oldu transferim yani 4. ama hala yatıyorum belim çok ağrıdı

benimde atın 5 inde yapıldı ilk iki gün yattım şimdi sadece kendimi fazla yormadan ayaktayım

Kızlar benımde sonucum 15 subat ınŞ hakkımızda hayırlısı bu arada ceren77 hayırlıs ugurlu olsun ınŞ kolay saglıkı bır hamılelıgın olur

Kızlar sonucumu aldım 172.30
Hamileyimmmmmmmmmmmm :)

tey tey tey :teytey: :teytey: :teytey: ohhh ohhh yaşasın bir hamiş daha tebrik edrim canım bende bugün 6.günüm dayanamadım kanda baktırdım 20 çıktıııı sizce nasıllll

valla ben yatıyorum ama bugn yatamadım yatağın içinde hep oturdum. ayağa kalkmıyorum kayınvalidem var sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…